Terep
barát
Nagyon
kényelmes
Extrém
teljesítmény

Terep
barát
Nagyon
kényelmes
Extrém
teljesítmény

Kingsong S22 Pro

Új termék

Az elektromos egykerekűek csúcsa. A Kingsong S22 Pro agresszív dizájnjával, teljesítményadataival, valamint innovatív karosszériájával bizonyítja státuszát. A 8000 W teljesítmény, az állítható felfüggesztés és a 200 km-es hatótávolság kombinációjával a Kingsong S22 Pro számára nincs akadály.

alap ár

1 257 900 Ft‎Áfát tartalmazza

- +

Legjobb ár garancia

Jobb árat talált?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

A modell elérhetősége

Eshop
Rendelésre
Tudjon meg többet
Ingyenes meghosszabbított garancia:
Nagyszerű, szezonon kívüli árak most extra garanciával, mintha később, tavasszal vásárolna teljes áron! Ajándékozza meg magát most, spóroljon a szezonon kívüli vásárlásnak köszönhetően, és hosszabbítsa meg a garanciát.
  • Élethosszig tartó 50% kedvezmény a szervizből
  • 10% kedvezmény pótalkatrészekre
  • 10% kedvezmény a tartalék akkumulátorból
  • Az első szerviz teljesen ingyenes
  • Kedvezmény a következő vásárláshoz
  • Ingyenes biztonsági ellenőrzések
  • Származási tanúsítvány
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó

 

 

Egy vadállat. Semmi sem állíthatja meg. Adrenalinrajongóknak készült, akik csakis a legjobb élményt várják el gépüktől. Ez a Kingsong S22 Pro elektromos egykerekű, a Kingsong kínálatának csúcsa. Ahogy egy igazi márkavezérhez illik, a gép összeállításakor a tervezők semmiről sem feledkeztek meg. A teljesítménytől a hatótávolságig, a minőségi felépítéstől a legapróbb részletekig – mindez együtt egy olyan egykerekűt alkot, amely minden kihívásra készen áll. Végül is a 8000 W-os csúcsteljesítmény, a 200 km-es hatótáv és az innovatív felfüggesztési megoldás csak egy dolgot jelenthet: ​​a tökéletes vezetési élményt.

 

 

Teljesítmény és hatótávolság

A Kingsong S22 Pro semmit sem bíz a véletlenre, éppen ezért olyan lenyűgöző a teljesítménye, hogy attól a szavunk is eláll. Rendelkezésére áll egy kefe nélküli motor 4000 W-os névleges teljesítménnyel, de maximumon a hihetetlen 8000 W-ot is képes elérni. 160 N⋅m-es nyomatékával sem marad le, hiszen ez a teljesítménykoktél hezitálás nélkül kilövi a 40°-os emelkedőkön. A motor erejét nem csak lejtőkön, hanem sík felületen is érezni fogja, ahol normál körülmények között a Kingsong S22 Pro maximálisan akár 70 km/h-ra is képes. De milyen vezetési élményt jelentene, ha nem tudná kiélvezni igazán hosszú utakon? A Kingsong S22 Pro ezért extrém energiaellátást biztosít a 20 Ah kapacitású, 2220 Wh energiájú 111 V-os Li-Ion LG akkumulátor formájában. Nem kell tehát aggódnia a hatótáv miatt, hiszen ezzel az elektromos egykerekűvel akár 200 km-t is megtehet egyetlen feltöltéssel. Örömünk a teljes feltöltéshez szükséges időt nézve sem múlik el. A Kingsong S22 Pro 4-5 óra alatt teljesen feltölthető a mellékelt gyorstöltővel.

 

 

Felépítés és felszereltség

Az egykerekű jellegének és fókuszának kéz a kézben kell járnia annak felépítésével és kialakításával. A Kingsong S22 Pro esetében ez a kapcsolat tökéletesen működik. Az agresszív formájú, piros és fekete színű szerkezet stílusossá teszi az egykerekűt, de nem feledkezik meg a funkcionalitásról. Minden alkatrésznek megvan a maga helye és célja. Ráadásul összességében nézve a konstrukció kiváló minőségű és masszív, így az egykerekűvel simán le lehet térni a burkolt útról. Oldalain a lábakat védő és rögzítő lábvédők vannak, amelyek teljes mértékben állíthatóak az Ön igényei és preferenciái alapján. Hosszú utakhoz használhatja a beépített habszivacs ülést. Van egy egyszerű kijelző is, ahol az aktuális sebességre, akkumulátorkapacitásra, illetve energiafelhasználásra vonatkozó adatok között válthat. A Bluetooth kapcsolattal az egykerekű haladó beállításait elérhetjük a mobilalkalmazáson keresztül. Itt megtalálja az egyértelmű és részletes adatokat az akkumulátorról, a hatótávról, a megtett kilométerekről, és a fontos rendszerfrissítésekről.

 

 

Biztonság, kényelem és praktikum

Terepen és burkolatlan utakon nem elég a kismotorokhoz méltó teljesítmény, a kényelem és az irányíthatóság sem maradhat el. Ezt nagyon jól tudják a Kingsongnál is, de ezúttal az kezdőmodellekből szerzett tapasztalatokat a következő szintre emelték. Vezetés közben biztosan értékelni fogja az állítható felfüggesztést 130 mm-es lökettel. Ráadásul a teljes felfüggesztési rendszer 32 csapággyal működik, ami tovább fokozza az utazás kényelmét és egyenletességét. A lengéscsillapító karakterét is teljes mértékben beállíthatja ízlése szerint. Ha hozzáadja a 20 hüvelykes, tömlővel ellátott, felfújható kereket terepmintázattal, akkor egy olyan gépet kap, amellyel még a legnagyobb bukkanókon is áthajthat vagy átugrathat. Biztonsági szempontból a megfelelő testtartás ugyanolyan fontos. Ehhez nemcsak az állítható lábvédők, hanem főként a kellően nagy és behajtható pedálok járulnak hozzá. Tüskés kialakításuknak köszönhetően könnyebben tisztíthatók, ha sárosak lesznek útközben. A gyártó mindkét pedál felületét kis tüskékkel látta el, ami minden körülmények között segíti a stabil és biztonságos testtartást. A tervezők a sötétben vagy a csökkent látási viszonyok mellett történő vezetés esetére is gondoltak. Ezért a Kingsong S22 Pro-t nyolc elülső leddel szerelték fel a kerék mindkét oldalán, amelyek mindegyike 5 W-ot termel. A két LED-kazettát akár 15°-os szögben is állíthatja. Hátul egy beépített lámpát talál féklámpával együtt. Ha nem vezeti az egykerekűt, akkor teljes körű praktikus felszereltségéből használhatja a teleszkópos fogantyút és a beépített állványt. A szerkezet kialakítása azonban nem volt jó hatással az egykerekű praktikumára. Készüljön fel arra, hogy (lehajtott pedálokkal) 58,2 cm-es hosszával, 74,7 cm-es magasságával és 33 cm-es szélességével nem tudja az íróasztala alá rejteni a munkahelyén. 35 kg-os súlya sem segít, így ahelyett hogy fel akarná cipelni a lépcsőn, inkább csak újra és újra vezetni szeretné majd.

 

 

Értékelésünk

Műszaki paraméterek, tervezés, innovációk és általános felépítés. Mindezek a szempontok egyértelműen jelzik, hogy a Kingsong S22 Pro az elektromos egykerekűek világának abszolút csúcsához tartozik. A legextrémebb kihívásokra is alkalmas extrém gépet az igazi adrenalinfüggők fogják leginkább értékelni. Ha Ön is közéjük tartozik, és mi lennénk a helyében, egy pillanatig sem haboznánk. Alapvető negatívumot szinte lehetetlen találni ennél az egykerekűnél, hiszen a gyártó valóban gondoskodott csúcsmodellje első osztályú felépítéséről. Mire vár még? A Kingsong S22 Pro csak azt szeretné, hogy ráálljon és felfedezze a benne rejlő lehetőségeket.

 

Szerviz

A Kingsong márka importőre és forgalmazója vagyunk egész Kelet-Európában. Szervizközpontunkban garanciális és a jótállás lejárta utáni szervizelést biztosítunk. A legtöbb alkatrészt raktáron tartjuk és a garanciális javítások tanúsított szolgáltatója vagyunk a régióban. Ezért az egykerekű vásárlásakor nem kell a szervizelés vagy az alkatrészek elérhetősége miatt aggódnia. A gyártó közvetlen képviseletének köszönhetően bonyolult javításokkal és diagnosztikával is foglalkozunk.

 

A márkáról

A King Song Intell Co., LTD a külső akkumulátorvédő panelek előállításával lépett be az elektromos roller és egykerekű gyártás területére. A cég 2012-ben indult el, de már egy éves fennállása után elkezdett dolgozni a első elektromos egykerekűjének fejlesztésén. Azóta a King Song több mint 18 kiváló minőségű egykerekű, roller és kerékpár modellt hozott a piacra a sencseni központjából. A magas minőséget összesen 11 részleg garantálja, amelyek a fejlesztésért, gyártásért és tesztelésért felelnek, mindezt egy fedél alatt. Ily módon a King Song sikeresen teljesíti a biztonságos és környezetbarát gépek gyártása iránti elkötelezettségét, amely szórakoztató és környezetbarát közlekedési formát biztosít a vezetők számára a városban és azon kívül. Örülünk, hogy a Max Blinker piacra tudja vinni a King Song termékeket. Számíthat ránk abban, hogy mindig biztosítjuk Önnek a magas színvonalú garanciális és jótállás lejárta utáni szervizelést, valamint támogatást, tanácsadást és a King Song modellekhez szükséges alkatrészeket.

4/10
Kényelem
6/10
Karbantartás
70 km/h
Sebesség
35 kg
Súly
8000 W
Teljesítmény
200 km
Hatótávolság
Jól kezeli a terepet
Hegymenetre képes
Városba alkalmas
Extrém teljesítmény
Első világítás
Hátsó fényszórók
Légkerekek
 
Adatlap
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 35 kg Várakozás a tesztre
Töltési idő 5 h Várakozás a tesztre
Max. tervezési sebesség 70 km/h Várakozás a tesztre
Teljesítmény 4000 W Várakozás a tesztre
Csúcsteljesítmény 8000 W Várakozás a tesztre
Hatótávolság 200 km Várakozás a tesztre
 
Adatlap
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Hossz 58,2 cm  
      Magasság 74,7 cm  
      Szélesség 59 cm  
      Hossz összecsukva 58,2 cm  
      Magasság összecsukva 74,7 cm  
      Szélesség összecsukva 33 cm  
      Motor típusa szénmentes (BLDC) a kerékben  
      Akkumulátor típusa Li-Ion  
      Akkumulátor gyártója LG cellák  
      Akkumulátor feszültsége 111 V  
      Akkumulátor kapacitása 20 Ah  
      Akkumulátor energiája 2220 Wh  
      Vezérlőrendszer unicycle  
      Sebességkorlátozás igen  
      Erőátviteli rendszer unicycle  
      Első kerék típusa levegős belső tömlő  
      Első kerék átmérője 20"  
      Első felfüggesztés rugó  
      Világítás elöl, hátul és fék  
      Max. terhelhetőség 120 kg  
Elégedett vásárlók

Vélemények

KNGS.ESC.S22.P

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása