INMOTION V13 Challenger

Város
barát
Terep
barát
Extrém
teljesítmény

Város
barát
Terep
barát
Extrém
teljesítmény

INMOTION V13 Challenger

Új termék

Az elektromos egykerekűek között az InMotion V13 Challenger az abszolút csúcs. Tapasztalja meg Ön is az akár 10000 W-os csúcsteljesítményt, a 90 km/h-s sebességet és a hihetetlen 200 km-es hatótávot. Mindezt kiváló minőségű kidolgozásban, biztonsági funkciókkal és az Ön preferenciáinak megfelelő beállítási lehetőségekkel.

alap ár

1 800 900 Ft‎Áfát tartalmazza

- +

Legjobb ár garancia

Jobb árat talált?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

A modell elérhetősége

Eshop
Rendelésre
Tudjon meg többet
Ingyenes meghosszabbított garancia:
Nagyszerű, szezonon kívüli árak most extra garanciával, mintha később, tavasszal vásárolna teljes áron! Ajándékozza meg magát most, spóroljon a szezonon kívüli vásárlásnak köszönhetően, és hosszabbítsa meg a garanciát.
  • Élethosszig tartó 50% kedvezmény a szervizből
  • 10% kedvezmény pótalkatrészekre
  • 10% kedvezmény a tartalék akkumulátorból
  • Az első szerviz teljesen ingyenes
  • Kedvezmény a következő vásárláshoz
  • Ingyenes biztonsági ellenőrzések
  • Származási tanúsítvány
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó

 

 

Az elektromos egykerekű tökéletes lesz azok számára, akik szeretnék még élvezetesebbé tenni a közlekedést a városban, de akár azon kívül is. Ráadásul az InMotion V13 még valami extrát is nyújt. Nézze csak meg brutális, 4500 W-os teljesítményét, amely csúcspontján akár 10000 W-ra is felkapaszkodik. Ehhez nem is kell többet hozzátennünk, hiszen az állítható légrugózás, a csatlakoztathatóság, a korszerű felszereltség és a 108 V-os akkumulátorkapacitás, mellyel akár 200 km-t is elérhet, magáért beszél. Ez egyszerűen az elektromos egykerekűek abszolút csúcsa.

 

 

 

Teljesítmény és hatótávolság

Az InMotion V13 Challenger felülmúlhatatlan vezetési élményét a hihetetlen teljesítmény garantálja. "A motorháztető alatt" egy 126 V-os, 4500 W-os szabványos motor rejlik, amelyből akár 10000 W-os csúcsteljesítmény is kinyerhető. A 300 Nm-es nyomatékkal együtt a 45°-os dombok megmászása a legkisebb gondot sem okozza az egykerekű számára. A teljesítmény azonban nem az egyetlen paraméter, amellyel az InMotion V13 elbűvöli. Az egykerekű 90 km/h-s maximális sebesség elérésére képes. Nem szabad megfeledkeznünk a 108 V-os 28 Ah kapacitású Li-Ion akkumulátorról sem, mellyel 200 km-en keresztül élvezheti a vezetést. Még a töltés is kedvére lesz, hiszen egy gyorstöltővel 6 óra alatt, két gyorstöltővel pedig 3 óra alatt tölthető fel teljes kapacitásra az akkumulátor.

 

 

 

Felépítés és felszereltség

Az InMotion semmit sem bízott a véletlenre csúcsmodellje gyártása során, amely így szilárd konstrukciót kapott modern berendezésekkel. Az alap az egykerekű moduláris felépítése, ami jelentősen könnyíti a karbantartást, hiszen 30 perc alatt szétszedhető és összeszerelhető az egész gép. A futófelületek magassága és dőlésszöge is beállítható. Azt, hogy az InMotion V13 Challenger a mai kornak megfelelő, igazolja a modern LCD érintőképernyő, ahol minden szükséges vezetési adat megtalálható, Bluetooth kapcsolattal a speciális egykerekű beállításokhoz mobilalkalmazáson vagy a Smart Battery Management Systemen keresztül. Ez gondoskodik az intelligens energiagazdálkodásról az akkumulátorban, amely magában foglalja a cellák ideális hőmérsékletének fenntartását, illetve a kapacitásuk kiegyensúlyozott kihasználását, és ezáltal jelentősen megnöveli az akkumulátor élettartamát.

 

 

 

Biztonság, kényelem és praktikum

Bár az InMotion V13 Challenger hatalmas erővel és maximális sebességgel rendelkezik, ez semmit nem von le biztonságából, első osztályú menettulajdonságaiból és kényelméből. Nem is csoda, hiszen az egyenetlenségek leküzdéséről gondoskodnak a 16 hüvelykes felnikre felszerelt 22 hüvelykes abroncsok és a 90 mm-es légrugózás az állítható visszapattanással. A belső vezérlőrendszer üzembiztonságát a legszélsőségesebb körülményekre tervezett, tartós elektronikával ellátott, hűtött vezérlőegység biztosítja. Továbbá az első fényszórónak és a hátsó féklámpának köszönhetően nem kell aggódnia a rossz látási viszonyok miatt, az IPX5-ös tanúsítvánnyal pedig a nedves környezet sem adhat okot az aggodalomra. A felszerelési elemek az InMotion V13 Challenger méretét és súlyát is hátrányosan érintették. 57,9 cm-es hossza, 73,1 cm-es magassága és 27,4 cm-es szélessége (behajtott pedálokkal), de főként 53,2 kg-os súlya okozhat nehéz pillanatokat a szállítása során.

 

 

Értékelésünk

Már a műszaki paraméterek tanulmányozása és a képek nézegetése is egyértelművé teszi, hogy nincs mit hozzátenni az InMotion V13 Challengerhez. Ez a legjobb egykerekű, amelyre az elektromos egykerekűek rajongói vágyhatnak. Ha Ön is közéjük tartozik, és mi lennénk a helyében, egy pillanatig sem haboznánk. Alapvető negatívumot szinte lehetetlen találni ennél az egykerekűnél, hiszen csúcsmodelljénél a gyártó valóban gondoskodott az első osztályú kidolgozásról. Mire vár még? Az InMotion V13 Challenger arra vár, hogy ráálljon és felfedezze a benne rejlő lehetőségeket.

 

 

Szerviz

Az INMOTION márka forgalmazója vagyunk Közép-Európa egész területén. Közvetlen garanciális és jótállási idő lejárta utáni szervizelést nyújtunk, amelyet prágai, brno-i és pozsonyi kirendeltségeinken biztosítunk. A legtöbb alkatrészt raktáron tartjuk, és mi vagyunk a garanciális javítások egyetlen hiteles szolgáltatója a régióban. Ezért a roller vásárlásakor egyáltalán nem kell aggódnia sem a szerviz, sem a pótalkatrészek elérhetősége miatt. A gyártó közvetlen képviseletének köszönhetően a bonyolultabb esetekkel, diagnosztikával is foglalkozunk.

 

 

A márkáról

A 2007-es kínai RoboCup megnyerése által ihletett INMOTION-t egy robotika és járműdinamika terén tapasztalt műszaki csapat alapította. A sencseni székhelyű INMOTION Technologies Co., Ltd. jelenleg robotok és érzékelővel vezérelt járművek kutatására és fejlesztésére összpontosít, és támogatja a rövid távolságra szállító termékek, köztük az egykerekűek fejlesztését. Az INMOTION folyamatos technológiai innovációkkal és intelligens robotok kombinációjával igyekszik a legkönnyebb, leginkább környezetbarát, legjobban hordozható és legkényelmesebb közlekedési eszközt létrehozni. Az INMOTION célja, hogy vezető szerepet töltsön be az önkiegyensúlyozó gépjárműiparban, és arra törekszik, hogy javítsa az emberek utazását. A vállalat víziója, hogy mozgásba hozza az életet, és így örömet szerezzen az embereknek szerte a világon. Saját innovatív technológiáival és korlátlan kreativitásával az INMOTION Technologies Co., Ltd. elkötelezett egy olyan intelligens önkiegyensúlyozó elektromos jármű kifejlesztése mellett, amely minden otthonba bekerül. Ez a termék nemcsak az emberek rövid távolságokra történő szállítását fogja megváltoztatni, hanem robotverziójával intelligens mobil asszisztenssé is válik. Ezért az INMOTION és csapata mindent megtesz, hogy javítsa termékeit és a felhasználói élményt.

8/10
Kényelem
4/10
Karbantartás
90 km/h
Sebesség
53,2 kg
Súly
10000 W
Teljesítmény
200 km
Hatótávolság
Hegymenetre képes
Városba alkalmas
Extrém teljesítmény
Első világítás
Légkerekek
 
Adatlap
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 53,2 kg Várakozás a tesztre
Töltési idő 6 h Várakozás a tesztre
Max. tervezési sebesség 90 km/h Várakozás a tesztre
Csúcsteljesítmény 10000 W Várakozás a tesztre
Hatótávolság 200 km Várakozás a tesztre
 
Adatlap
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Teljesítmény 4500 W  
      Hossz 57,9 cm  
      Magasság 73,1 cm  
      Hossz összecsukva 57,9 cm  
      Magasság összecsukva 73,1 cm  
      Szélesség összecsukva 27.4 cm  
      Motor típusa szénmentes (BLDC) a kerékben  
      Akkumulátor típusa Li-Ion  
      Akkumulátor feszültsége 108 V  
      Akkumulátor kapacitása 28 Ah  
      Akkumulátor energiája 3024 Wh  
      Tempomat Nem  
      Sebességkorlátozás nem  
      Első kerék típusa levegős belső tömlő  
      Első kerék átmérője 22"  
      Max. terhelhetőség 130 kg  
Elégedett vásárlók

Vélemények

INM.EUC.V13

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása