Első Európában

Voltrace - Elektromos rollerverseny

Voltrace

Szeretnénk meghívni az első gyakorló futamokra a Kart One Arénába és az első európai elektromos rollerversenyre. A gyorsasági rollerezés és a versenyzők képességeinek felmérése ne az utcán, hanem a versenypályán történjen!

Érzel kísértést arra, hogy teljes mértékben leteszteld az elektromos rollerek korlátait? Használd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy megtapasztald az adrenalindús körversenyeket!

Légy tanúja

Csatlakoznál a forradalomhoz, hogy az elsők között láthasd egy új hagyomány és motorsport-kategória születését?

Partnerek

A felelősségteljes rollerezés támogatói:

Voltride VoltSchool Mato Homola Kart ArenaBratislavsky Kraj

Csatlakozz partnereinkhez

Új motorsport-ág

A Voltrace versenyek Maťo Homola védnöksége alatt zajlanak.

Maťo Homola szlovák autóversenyző, a portugál FIA WTCR futamának győztese és az FIA ETCC körversenyén az Európai Túraautóverseny Kupa kétszeres bajnoka. Jelenleg a Jantar Team tagjaként Szlovákiát képviseli a TCR Europe Túraautó versenysorozatában. Hyundai i30 N TCR versenyautót vezet, és a Hyundai N és az OMV MaxxMotion hivatalos szlovákiai nagykövete.

Voltrace

A felvezető verseny a Voltrace szériából 2021. szeptember 15-én (szerdán - szlovák nemzeti ünnep) a Kart One Arénában kerül megrendezésre, az országos gokartközpontban Pozsonyban - Petržalka-ban.

Az első versenyünket további versenyek fogják követni, amelyek dátumai ezen az oldalon lesznek elérhetőek.

A naptárhoz

Közelgő versenyek

2021. szeptember 11. - Gyakorlás
Kart One Arena Petržalka
Kopčianska 82/A, Pozsony
Menetred:
08:00 - 10:00 Gyakorlás
Gyakorlás
2021. szeptember 15. - Voltrace Bratislava
Kart One Arena Petržalka
Kopčianska 82/A, Pozsony
Menetrend:
08:00 - 12:00 Rolleres találkozó, szabadgyakorlat
14:00 - 16:00 Voltrace
Gyakorlás
Kvalifikáció
Voltrace - Legjobb 3 kör
Voltrace - Roller Kupa

Szeretnék

Versenyezni

Minden eseményre (az edzésekre is) online regisztrálás szükséges, amit előzetesen megtehetsz, ha rákattintasz aJelentkezés gombra az egyes események melletti zöld mezőben.

Kvalifikációval egybekötött gyakorlás

Ismerkedj meg a pályával és szerezd meg kvalifikációdat a délutáni versenyekre! A nagyközönség számára gyakorló mérőfutamokat biztosítunk, minden versenyzőnek megmérjük a leggyorsabb körét. A leggyorsabb rollerezők rollerük súlykategóriája alapján bejutnak a főversenyekre - a Voltrace Time Attackre, vagy esetleg az Inokim OXO 2021 modellel a Voltrace Riders Cupra.

Rollerezés előtt a rollerezőknek kötelező regisztrálni, és be kell bizonyítaniuk, hogy ismerik az alapszabályokat. A versenyeken használt elektromos rollerek maximális súlya 70 kg lehet, hosszuk pedig nem lépheti túl a 170 cm-t. Kötelező biztonsági felszerelés a sisak, a kesztyű, és a Platinum kategóriás versenyzők számára a gerincvédő, amit az eseményen tőlünk is bérelhetsz.

Kvalifikáció

A verseny része, ahol a leggyorsabb kört mérik. A leggyorsabb versenyzők továbbjutnak a fő versenyre. A rajtrácsos versenyeken (Voltrace Masters) a rajtvonal pozícióját a kvalifikáció határozza meg, ami azt jelenti, hogy a leggyorsabb versenyzőnek pole pozíciója van, a leglassabb pedig hátul kap helyet. A versenyzők saját rollerükkel versenyeznek egyéni súlykategóriákban kivéve, ha kvalifikálják magukat a Roller Kupára.

Voltrace Időfutam

Alapvető versenytípus, az eredményeket a teljes sorozat pontszáma tartalmazza. Verseny az idővel szemben (indulás nem a rajtvonalról, hanem repülőstarttal). A végső időt tíz kísérletből a három leggyorsabb kör összegeként számoljuk. Előnye a fokozott biztonság, mivel csak az idővel versenyzel és nincsenek előzések. A versenyzők saját rollerel versenyeznek egyéni súlykategóriákban.

Voltrace - Rolleresek Kupája

A kupa, ahol csak a versenyző képességei számítanak, amit nem befolyásol a felszerelés. Azoknak szánjuk, akik anélkül szeretnék összehasonlítani rollerezési képességeiket, hogy azokat a választott roller, annak teljesítménye vagy a rajta végrehajtott módosítások befolyásolnák. Az eredményeket a teljes sorozat pontszáma tartalmazza. Verseny az idővel szemben (indulás nem a rajtvonalról, hanem repülőstarttal). A végső időt tíz kísérletből a három leggyorsabb kör összegeként számoljuk. Előnye a fokozott biztonság, mivel csak az idővel versenyzel és nincsenek előzések. A versenyzők a szervező által szállított azonos rollereket használják - a 2021-es versenyszezonra az Inokim OXO modell 2021-es kiadását választották.

Mesterek Versenye

A mindenki számára ismert klasszikus körverseny. Indulás bolyban a rajtvonalról a kvalifikációs eredmények alapján, az előzés megengedett. A legmagasabb és legveszélyesebb kategória. A versenyzők saját rollerekkel közlekednek egyéni súlykategóriákban. Csak a Voltrace Time Attack eredményeik alapján kiválasztott versenyzőket hívják meg a Mesterek Versenyére.

-->
A roller súlya dönt

Kategóriák

Kizárólag a roller súlya határozza meg besorolását egy adott kategóriába, függetlenül a roller kialakításától, teljesítményétől, kerékméretétől, akkumulátorától, meghajtásától vagy a motoros súlyától. Legfeljebb 70 kg súlyú, ülés nélküli, és legfeljebb 170 cm hosszú rollerek vehetnek részt. További információkért olvasd el a szabályokat közzétételük után.

Meghirdetett kategóriák:

  • C Kategória (elektromos rollerek 20 kg-ig)
  • B Kategória (elektromos rollerek 40 kg-ig)
  • A Kategória (elektromos rollerek 70 kg-ig)

A Time Attack versenyeknél minden versenyző bekerül az összesített eredményekbe, kategóriától függetlenül. Ha egy alacsonyabb kategóriába tartozó versenyző magasabb kategóriájú versenyen is szeretne részt venni, az akkor megengedett, hogyha egy ilyen versenyző köridejével megfelelően kvalifikálja magát. Alacsonyabb kategóriájú versenyen magasabb kategóriájú rollerel nem lehet részt venni.

Kettő az egyben

Duplázók

A Time Attack és Riders Cup versenyeken a duplázók részvétele megengedett, ami azt jelenti, hogy egy adott roller több versenyző által megosztott járműként is használható, de azt mindig csak egyetlen utas vezetheti. Ily módon szeretnénk lehetővé tenni, hogy egy rollerrel többen versenyezzenek, ezáltal csökkentve költségeiket.

Nevezési díj

Roller típusa Roller Ár
10 perces gyakorlás saját rollered 6€
10 perces gyakorlás Rolleresek Kupája (Inokim OXO) 12€
Időfutam < 20 kg (saját rollered) 79€
Időfutam < 40 kg (saját rollered) 99€
Időfutam < 70 kg (saját rollered) 119€
Rolleresek Kupája Inokim OXO 2021 249€
Mesterek Versenye < 20 kg (saját rollered) 99€
Mesterek Versenye < 40 kg (saját rollered) 119€
Mesterek < 70 kg (saját rollered) 139€
-->
Kedvezmény - kölcsönzési díj 50%-a *

Rollerbérlés díja

Kategória Roller Kölcsönzési díj
C E-twow Booster GT, HX X7,
Inokim Light 2, Xiaomi 1S
8€/10 perc
B Zero 10X, Inokim OX,
Inokim OXO, Vsett 10+
16€/10 perc
A Zero 11X, Dualtron Storm 22€/10 perc
* A kedvezmény az első találkozóra érvényes. A feltüntetett árak kedvezmény nélkül értendők.
Mennyibe kerül

Nevezési díj

A verseny nevezési díját előre utalással, banki átutalással fizethetik. A nevezési díj az alábbiakat tartalmazza:

  • Gyakorlás a verseny napján
  • Minősítő futások
  • Verseny (amennyiben a versenyző továbbjut a kvalifikáción keresztül)

A regisztrált versenyzők nevezési díját a táblázat tartalmazza.

Amennyiben nem fizeti be a nevezési díjat, a helyszínen fizethet, 25% -os felár ellenében. A rajt előzetes online regisztráció nélkül nem engedélyezett. Regisztrálni azonban a helyszínen lehet.

Rendeletek szükségesek

Szabályok

A részletes szabályok jelenleg előkészítés alatt állnak éslegkésőbb 2021. augusztus 8-án itt lesz olvasható.

E-mailben elküldjük nekik hogy, regisztráljanak versenyzőknek tanulmányozás céljából. E szabályok ismerete előfeltétele a versenyben való részvételnek. A versenyzők a verseny előtt, valamint a szabadedzés előtt online teszt segítségével bizonyítják a szabályok (különösen a biztonsági szabályok) ismeretét. A teszt letétele után megkapják a nevükre kiállított engedélyt, és a jövőben nem kell majd bizonyítaniuk tudásukat.

Minden futásnak és versenynek, beleértve a bérelt rollerek versenyét is, kizárólag a versenyző felelősségére kell lebonyolítani.

Csak azt szeretném

Rollerezés

Nem mindenki akar versenyezni. Ha csak versenyzés és pontozás nélkül szeretne rollerezni, és nem kell aggódnia az időjárás miatt, akkor magától értetődik, hogy ez lehetséges az ingyenes edzésünk során. A köridőket mindig úgy mérik, hogy tudják, gyorsulnak-e a pályán. Csak találd megszabadedzés időpontjai a fenti táblázatban, regisztrálhat

Kérjük, vegye figyelembe. Saját rollerjének megengedett legnagyobb súlya 70 kg, maximális hossza pedig 170 cm. Ha ki akarja próbálni a Rider Kupában használt rollerjeinket, akkor lehetőség van bérelni őket az ingyenes edzés során. A szabadedzés árlistáját a táblázat tartalmazza.

Korlátozott lehet az egyes modellek elérhetősége a szabadedzés során.

Az ingyenes edzést a biztonsági szabályok is szabályozzák. A rajt nem engedhető meg anélkül, hogy megismerkedne velük, amit egy rövid teszt elvégzésével kell bizonyítani. A teszt letétele után ingyenes licencet kapnak, és a jövőben már nem kell bemutatnia tudását. 10 EUR díjat számítanak fel az engedély kiadásáért.

Minden futást, beleértve a bérelt rollert is, kizárólag a versenyző felelősségére kell lebonyolítani.

Árlista

Rollerezés tipusa Roller Ár
10 perces szabadedzés saját rollerrel €6
10 perces szabadedzés Nulla 10x €12
10 perces szabadedzés Inokim OX €12
10 perces szabadedzés Inokim OXO €15
10 perces szabadedzés Vsett 10+ €15
10 perces szabadedzés Nulla 11X €18
10 perces szabadedzés Dualtron Storm €25

Szeretnék

Nézd

Örömmel halljuk! Minden versenyünket és gyakorló helyünket a nézők ingyenesen látogathatják. Ezért csak jegyezze fel a verseny dátumát, és jöjjön el támogatni kedvenc versenyzőit és csapatait. A nyilvános hozzáférés korlátozható technikai okokból vagy járványos intézkedés esetén.

Felhívjuk figyelmét, hogy a közönség nem férhet hozzá a pályához vagy a gyakorló részhez. A média képviselőinek regisztrálniuk kell magukat a pályára jutáshoz, ami saját felelősségére történik. A regisztrációhoz egyszerűen küldje el adatait arról az adathordozóról, amelynek dolgozik voltrace@voltride.eu.

Szeretném

Támogatás

Örömmel látjuk, amikor összefog velünk, ha új motorsport-tudományág születésénél szeretne állni, és támogatni az elektromos rollerekkel való felelősségteljes vezetést, valamint az elektromobilitást.

Kérem lépjen velünk kapcsolatba ezen az email címen keresztül:partneri@voltride.eu, vagy telefonon a +421 944 331 258. Meggyőződésünk, hogy képesek leszünk megtalálni az együttműködés megfelelő formáját.

Szeretnék

Versenyeket szervezni

Örömmel fogjuk látni, amikor összefogsz velünk, ha új motorsport-tudományág születésénél állsz és támogatod az elektromos rollerekkel való felelősségteljes vezetést.

Ha megfelelő pályát üzemeltet, és megfelelő tapasztalattal és készségekkel rendelkezik, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk e-mailben partneri@voltride.eu vagy telefonon +421 944 331 258.

Meggyőződésünk, hogy képesek leszünk megtalálni az együttműködés megfelelő formáját.

Lépjen kapcsolatba velünk

Van még megválaszolatlan kérdése?

Kapcsolat

Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása