Város
barát
Nagy
megbízhatóság
kiváló
ár/teljesítmény

Város
barát
Nagy
megbízhatóság
kiváló
ár/teljesítmény

ZERO 9

Új termék

Ne tévessze meg az alacsony ár, hiszen ez a roller meglepően nagyszerű paraméterekkel bír minőségi kivitelben. Elegendő erő és hatótávolság, továbbá kényelmes futómű jellemzi, így városi környezethez nagyszerű választás, ha nem zavarja a kicsit nagyobb súly. A ZERO 8 modellhez képest nagyobb kerekekkel szerelték fel, de ami a legfontosabb, hogy két mechanikus fékkel rendelkezik, melyekből az egyik tárcsafék.

Legjobb ár garancia

Jobb árat talált?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

A modell elérhetősége

Eshop
Már nem kapható
Tudjon meg többet
Ingyenes meghosszabbított garancia:
Nagyszerű, szezonon kívüli árak most extra garanciával, mintha később, tavasszal vásárolna teljes áron! Ajándékozza meg magát most, spóroljon a szezonon kívüli vásárlásnak köszönhetően, és hosszabbítsa meg a garanciát.
  • Élethosszig tartó 50% kedvezmény a szervizből
  • 10% kedvezmény pótalkatrészekre
  • 10% kedvezmény a tartalék akkumulátorból
  • Az első szerviz teljesen ingyenes
  • Kedvezmény a következő vásárláshoz
  • Ingyenes biztonsági ellenőrzések
  • Származási tanúsítvány
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó

 

A ZERO 9 kitűnő minőségű városi modell. Kivitelezése kiváló, az erő, a hatótávolság, a biztonság, a kényelem és az összetettség kivételes kombinációját nyújtja, amellyel nem sok városi roller képes versenyre kelni. Ez a modell jó példa arra, hogyan kell kinéznie egy kisméretű erős városi rollernek. Az összes versenytársával szemben legnagyobb előnye különösen az újratervezett futómű, amelyet hátsó tengelyén két rugós lengéscsillapítóval, míg az elsőn egy rugóval láttak el. Az igazán kényelmes futómű mellett, súlya és méretei miatt, egy 600 W-os motorral rendelkezik, amely akár 47 km/h-s sebességet is képes kezelni. Az akkumulátor kapacitása 45 km-es hatótávolságra elegendő. Testvérével, a ZERO 8-cal szemben a "Kilences" első tárcsafékkel is rendelkezik. Minden paraméter és a kényelem is szabványon felüli mindkét modell esetében (ZERO 8 és 9), leszámítva a súlyt, mely viszonylag nagy, nevezetesen 18 kg.

 

Kényelem

A kisebb méretű, praktikus városi rollerek között nagyon nehéz olyan modellt találni, amely nagyobb kényelmet nyújtana, mint a ZERO 9. 9 hüvelykes levegővel töltött kerekekkel szerelték fel, ami növeli a vezetés közbeni komfortérzetet, továbbá elöl és hátul is dupla rugózású lengéscsillapítókkal látták el! Ebben az ár- és méretkategóriában, ahol általában egyáltalán nincs futóműfelfüggesztés (lásd a Xiaomi vagy a Ninebot MAX rollereket, ezek olyan merevek, mint a vas, ami eléggé kifogásolható), a ZERO 9 modell a kényelmes városi utazás reményét csillantja fel. Az a tény, hogy a rollert két mechanikus fékkel szerelték fel, növeli a komfortot és jó érzést kelt a vezetőben. A 9 hüvelykes kerekek sokkal kényelmesebbek, mint az ebben a kategóriában általában használt 8 hüvelykes kerekek. Természetesen mindez a kényelem, a felfüggesztés, a nagy akkumulátor és a fékek nagyobb súllyal is járnak, így a vezetőnek el kell viselnie a 18 kg-ot elérő súlyt.

 

 

Teljesítmény és hatótávolság

A ZERO 9 egyetlen 600 W-os motorral rendelkezik, amelyet hátulra szereltek be. Kellemes felfutása van anélkül, hogy feleslegesen rángatna. Teljesítménye elegendő az akár 47 km/h-s maximális sebesség eléréséhez is, ami városi használathoz egy roller esetében bőven elegendő. Az 600 W miatt nem riad vissza az enyhébb emelkedőktől, főleg ha vezetője nem túl nehéz. Az energiát irányító vezérlőegység akár a 25 A-t is képes kezelni, ami azt jelenti, hogy meglehetős tartalékkapacitással rendelkezik, hozzájárulva a hosszú élettartamhoz. A hatótávolság a 624 Wh-s akkumulátornak (13 Ah és 48 V) köszönhetően szabványon felüli, körülbelül 45 km. Ebben az árkategóriában ezek fantasztikus műszaki jellemzők, amelyeket a kitűnő futómű és az olyan biztonsági funkció, mint a két mechanikus fék még tökéletesebbé tesz.

 

Biztonság

A kisebb városi rollerek mindig valamilyen kompromisszummal járnak. A ZERO 9 modell megpróbál ezen változtatni, ugyanis nem hajlandó megalkudni, ha a teljesítményről, a hatótávolságról és főként, ha a biztonságról van szókét mechanikus fékkel rendelkezik, ami szabványon felüli felszereltség ebben a kategóriában. Ezek nem elektromágneses, hanem normál mechanikus fékek. Az első dobfék, a hátsó pedig tárcsafék és mindkettőt a komrányra szerelt fogantyúval lehet irányítani. A roller kifejezetten jobb fékezésre képes, mint ebben a kategóriában azok a modellek, amelyek elektromágneses fékberendezéssel rendelkeznek (mint az E-Twow által gyártott Booster modellek, a Xiaomi rollerek és hasonlók), illetve az egyetlen fékkel felszereltek (a Booster GT 2020, a ZERO 8 és mások). A biztonságérzethez hozzájárul továbbá nagyon kényelmes futóműve és a roller testébe integrált lámpák, amelyek elöl, hátul, sőt még oldalt is világítanak, ami szintén egy prémium felszereltség. Ezáltal a roller éjszaka is nagyon jól látható. A motor hátsó elhelyezése szintén hozzájárul a biztonsághoz, mivel így nem áll fenn annak a veszélye, hogy súlyos motorhiba okozza a vezető esését.

Dizájn

A fekete-narancs kombináció az összes ZERO modell egyedi ismertetőjele, amely fantasztikusan illik a 9-es modellhez. Azon kevés rollerek egyike, amelyik saját formatervezési nyelvezettel bír, így ebben a kategóriában kiemelkedik a összes többi roller közül, melyek úgy hasonlítanak egymásra, mint két tojás. A roller minőségi, már-már fényűző benyomást kelt és sokkal drágábbnak tűnik, mint amennyibe igazából kerül. A hátsó lengéscsillapítók és a piros színű első rugó kihangsúlyozzák a tényt, hogy ez egy olyan kényelmes modell, amely nem riad vissza a göröngyös utaktól és járdáktól. A kábelezést viszonylag jól elrejtették a karosszériában, így a roller letisztult és elegáns látványt nyújt. Ahogyan az egész ZERO márkára jellemző, a formatervezés itt is a funkcionalitáson alapul, ami ugyanakkor stílusos és a legapróbb részletekig átgondolt. Oldalai háttérvilágítással rendelkeznek, továbbá az egész kormányoszlop megvilágított, ami kihangsúlyozza a roller modern megjelenését, miközben növeli a biztonságot. Minden lámpa a roller testébe van építve, megőrizve a vonalak és a formavilág letisztultságát.

 

Használat és praktikum

18 kg-os súlyával az erőteljes elektromos rollerek között nem ez a legkönnyebb, mivel ezt a kategóriát az E-Twow uralja. Ugyanakkor egy ésszerű választás kicsit kényelmesebb futóművel, mechanikus első és hátsó fékkel, de főként nagyobb hangsúlyt fektetve a biztonságra, mindezt pedig kedvező ár mellett (műszaki jellemzőihez mérten). Kicsit robusztusabb, ami természetesen a súlyán is megérződik, azonban ezt ellensúlyozza a nagyobb komfortérzet, az átható erő és az erősebb, szélesebb és kényelmesebb kormány, amely könnyen behajtható, ugyanakkor mégis masszív. A 9 hüvelykes kerék kitűnő választás nehezebb terepre, egyben hozzájárul a kényelmes vezetéshez. A roller remekül összecsukható, így bárhová magával viheti. Egy kávézóban vagy étteremben beteheti a szék alá, ahol senkinek nem lesz útjában. Kiemelkedő előnye a nagyfokú megbízhatóság, ami jó érzéssel tölti el, hiszen tudja, hogy a ZERO 9 modellel kényelmesen eljut oda, ahová mennie kell. Az oldalvilágítást is biztosító beépített lámpák és a megvilágított kormányoszlop alkalmassá teszi az éjszakai városi utazásra, a két mechanikus fék pedig mindig megállítja a rollert, amint arra szükség van. Ez a roller ésszerű megoldás azok számára, akik hajlandók elfogadni a nehezebb súlyt cserébe a nagyobb biztonságért és kényelemért.

 

Értékelésünk

Ha egy erős és biztonságos rollert keres elfogadható áron, akkor a ZERO 9 városi környzethez jó választás. Legnagyobb versenytársai az ultrakönnyű rollerek kategóriáját uraló E-Twow által gyártott modellek, amelyek körülbelül 6 kg-mal könnyebbek, miközben papíron hasonló paraméterekkel rendelkeznek. Ezek a jellemzők azonban nem adják vissza a teljes képet, így amikor a biztonságról van szó, akkor a ZERO 9 határozott előnyt élvez. Az igazi kérdés tehát az, hogy mi fontosabb az Ön számára: a lehető legkisebb súly vagy egy kicsit kényelmesebb utazás, de leginkább a két mechanikus fék nyújtotta nagyobb biztonság. A ZERO 9 az egyik legesélyesebb arra, hogy a középkategóriás, biztonságos városi rollerek királyává váljon. A ZERO egy csúcskategóriás gyártó Szingapúrban. Jó kapcsolatot ápolunk velük, sőt még személyesen is ismerjük őket, nem csak az alkalmazottakat, hanem a tulajdonost is. Így aztán a garanciális szervizelés mellett garancián túli javítást, támogatást, tanácsadást is tudunk nyújtani, mint ahogy alkatrészekkel is szolgálni. Ha együtt tud élni a nehezebb súllyal, akkor ebben a rollerben bizonyára nem fog csalódni, mindig biztonságban hazaviszi Önt.

 

Szerviz

Mi vagyunk az ZERO márka egyetlen és kizárólagos beszállítója és forgalmazója Szlovákiában, Csehországban és Ukrajnában. Közvetlen garanciális és a garancia lejárata utáni szervizelés a következő üzleteinkben biztosított: Prága, Brno, Pozsony és Ungvár. Az alkatrészek nagy részét raktáron tartjuk. A garanciális javítások egyetlen hitelesített szolgáltatója vagyunk, így a roller vásárlásakor nem kell a szervizelés vagy az alkatrészek elérhetősége miatt aggódnia. A gyártó közvetlen képviseletének köszönhetően a bonyolultabb javításokkal és a diagnosztikával is elboldogulunk.

<

 

A márkáról

A ZERO márkát 2017-ben Szingapúrban alapították mint egy elektromos rollerekre szakosodott, az egyéni elektromobilitás területén tapasztalt kereskedő által birtokolt márkanevet. Viszonylag fiatal márkának mondható tehát, amely rövid időn belül világszerte a csúcsra tört. A piacon joggal a legjobb márkák között tartják számon. A ZERO úgy tekint az elektromos rollerekre, mint okos, alternatív közlekedési eszközökre mind a városban, mind a városon kívül. Rendkívül hatékonyak, fenntartásuk nem drága, környezetbarátok és a városban ZERO kibocsátást jelentenek. A ZERO kisebb méretével és kisebb ökológiai lábnyomával olyan alternatívát kínál, amellyel sokkal élvezetesebb és felelősségteljesebb lesz az utazás, nemcsak olyan helyekre, ahová autóval vagy tömegközlekedéssel lehet eljutni, hanem oda is, ahová csak rollerrel. A ZERO márka születése arra a hiányra adott választ, amellyel azok a rollerezők küzdöttek, akiknek választaniuk kellett a teljesítmény, a használhatóság és az ár között. A ZERO célja egy olyan komplett modellcsalád kínálata, amely anélkül elégíti ki a felhasználók egyéni szükségleteit, hogy jelentős kompromisszumot kellene kötniük, ugyanakkor elhozza számukra a rollerezés örömét. Az elmúlt években a ZERO erősen megvetette a lábát a piacon, egy olyan márkát hozva létre, amely felvonultatja a kategóriájukban csúcson lévő modellek teljes skáláját. A többi márka valós alternatívájaként nagyszerű áron juthatunk hozzá.

Kínálatunkban az összes ZERO modell megtalálható (8, 9, 10, 8X, 10X, 11X).

8/10
Kényelem
6/10
Karbantartás
47 km/h
Sebesség
18 kg
Súly
600 W
Teljesítmény
45 km
Hatótávolság
Hátsó felfüggesztés
Első fék
Felfüggesztés elöl
Hegymenetre képes
Motor hátul
Hátsó fék
Városba alkalmas
Első világítás
Hátsó fényszórók
Légkerekek
Kiváló ár/teljesítmény arány
Szabadonfutó
Jól összecsukható
 
Adatlap
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 18 kg 19 kg
Töltési idő 7 h Várakozás a tesztre
Max. sebesség a feloldás előtt 25 km/h Várakozás a tesztre
Max. tervezési sebesség 47 km/h 45,9 km/h
Teljesítmény 600 W 872,5 W
Hatótávolság 45 km 52,92 km
Hatótáv városi használatnál - 30,42 km
Gyorsulási távolság 0 - 20 km/h - 13,4 m
Gyorsulási távolság 0 - 30 km/h - 41,9 m
Gyorsulási idő 20 km/h-ra - 4,01 s
Gyorsulási idő 30 km/h-ra - 8 s
Féktávolság 20 km/h-ról - 2,1 m
Féktávolság 30 km/h-ról - 5,1 m
Sprint 100 m-en - 14,1 s
Sprint 250 m-en - 27,1 s
Sprint 1000 m-en - 87,81 s
mutass többet
Mutass kevesebbet
Voltride mérések

Független mérési eredmények

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények.

További információ a tesztelésről
Az eredmények a konfigurációtól függenek, kérjük, válasszon:
Ezt a változatot még nem tesztelték, eredmények megjelenítése a következőre:
45,90
km/h
Max. sebesség
910,5
watt
Max. teljesítmény
52,92
km
Max. hatótávolság
30,42
km
Hatótávolság városban
24,83
km
Minimum hatótáv
14,10
másodperc
Idő
100 m-ig
27,10
másodperc
Idő
250 m-ig
87,81
másodperc
Idő
1 km-ig
4,01
másodperc
Idő
20 km/h-ig
8,00
másodperc
Idő
30 km/h-ig
0,91
másodperc
Idő
20 km/h-tól
1,37
másodperc
Idő
30 km/h-tól
13,4
méter
Táv
20 km/h-ig
41,9
méter
Táv
30 km/h-ig
2,1
méter
Táv
20 km/h-tól
5,1
méter
Táv
30 km/h-tól
Gyorsulás
Fékezés
Teljesítmény
Hasonlítson össze több modellt

Válasszon más járműveket az összehasonlításhoz.
Az adatok diagramokban, táblázatokban és teljesítményértékekben jelennek meg.

Hasonlítson össze különböző járműveket

Válasszon más járműveket az alábbi választékból:

Elsődleges konfiguráció:

Válasszon
Gyorsulási idők
10 15 20 25 30 35 40 45 45,90
0
0 10
1,64
0 10
Zero 9 1,64
0 15
2,61
0 15
Zero 9 2,61
0 20
4,01
0 20
Zero 9 4,01
0 25
5,92
0 25
Zero 9 5,92
0 30
8,00
0 30
Zero 9 8,00
0 35
11,64
0 35
Zero 9 11,64
0 40
16,91
0 40
Zero 9 16,91
0 45
31,19
0 45
Zero 9 31,19
0 45,90
31,93
0 45,90
Zero 9 31,93
10
10 15
0,98
10 15
Zero 9 0,98
10 20
2,38
10 20
Zero 9 2,38
10 25
4,29
10 25
Zero 9 4,29
10 30
6,36
10 30
Zero 9 6,36
10 35
10,01
10 35
Zero 9 10,01
10 40
15,27
10 40
Zero 9 15,27
10 45
29,55
10 45
Zero 9 29,55
10 45,90
30,30
10 45,90
Zero 9 30,30
15
15 20
1,40
15 20
Zero 9 1,40
15 25
3,31
15 25
Zero 9 3,31
15 30
5,38
15 30
Zero 9 5,38
15 35
9,03
15 35
Zero 9 9,03
15 40
14,29
15 40
Zero 9 14,29
15 45
28,57
15 45
Zero 9 28,57
15 45,90
29,32
15 45,90
Zero 9 29,32
20
20 25
1,91
20 25
Zero 9 1,91
20 30
3,98
20 30
Zero 9 3,98
20 35
7,63
20 35
Zero 9 7,63
20 40
12,90
20 40
Zero 9 12,90
20 45
27,18
20 45
Zero 9 27,18
20 45,90
27,92
20 45,90
Zero 9 27,92
25
25 30
2,07
25 30
Zero 9 2,07
25 35
5,72
25 35
Zero 9 5,72
25 40
10,99
25 40
Zero 9 10,99
25 45
25,27
25 45
Zero 9 25,27
25 45,90
26,01
25 45,90
Zero 9 26,01
30
30 35
3,65
30 35
Zero 9 3,65
30 40
8,91
30 40
Zero 9 8,91
30 45
23,19
30 45
Zero 9 23,19
30 45,90
23,94
30 45,90
Zero 9 23,94
35
35 40
5,26
35 40
Zero 9 5,26
35 45
19,54
35 45
Zero 9 19,54
35 45,90
20,29
35 45,90
Zero 9 20,29
40
40 45
14,28
40 45
Zero 9 14,28
40 45,90
15,03
40 45,90
Zero 9 15,03
45
45 45,90
0,75
45 45,90
Zero 9 0,75
Gyorsulási táv
10 15 20 25 30 35 40 45 45,90
0
0 10
2,85
0 10
Zero 9 2,85
0 15
6,47
0 15
Zero 9 6,47
0 20
13,42
0 20
Zero 9 13,42
0 25
25,66
0 25
Zero 9 25,66
0 30
41,91
0 30
Zero 9 41,91
0 35
75,38
0 35
Zero 9 75,38
0 40
130,91
0 40
Zero 9 130,91
0 45
301,58
0 45
Zero 9 301,58
0 45,90
310,91
0 45,90
Zero 9 310,91
10
10 15
3,62
10 15
Zero 9 3,62
10 20
10,57
10 20
Zero 9 10,57
10 25
22,81
10 25
Zero 9 22,81
10 30
39,06
10 30
Zero 9 39,06
10 35
72,53
10 35
Zero 9 72,53
10 40
128,06
10 40
Zero 9 128,06
10 45
298,73
10 45
Zero 9 298,73
10 45,90
308,06
10 45,90
Zero 9 308,06
15
15 20
6,95
15 20
Zero 9 6,95
15 25
19,18
15 25
Zero 9 19,18
15 30
35,44
15 30
Zero 9 35,44
15 35
68,91
15 35
Zero 9 68,91
15 40
124,44
15 40
Zero 9 124,44
15 45
295,11
15 45
Zero 9 295,11
15 45,90
304,44
15 45,90
Zero 9 304,44
20
20 25
12,23
20 25
Zero 9 12,23
20 30
28,49
20 30
Zero 9 28,49
20 35
61,96
20 35
Zero 9 61,96
20 40
117,49
20 40
Zero 9 117,49
20 45
288,16
20 45
Zero 9 288,16
20 45,90
297,49
20 45,90
Zero 9 297,49
25
25 30
16,26
25 30
Zero 9 16,26
25 35
49,73
25 35
Zero 9 49,73
25 40
105,26
25 40
Zero 9 105,26
25 45
275,92
25 45
Zero 9 275,92
25 45,90
285,25
25 45,90
Zero 9 285,25
30
30 35
33,47
30 35
Zero 9 33,47
30 40
89,00
30 40
Zero 9 89,00
30 45
259,67
30 45
Zero 9 259,67
30 45,90
269,00
30 45,90
Zero 9 269,00
35
35 40
55,53
35 40
Zero 9 55,53
35 45
226,20
35 45
Zero 9 226,20
35 45,90
235,53
35 45,90
Zero 9 235,53
40
40 45
170,67
40 45
Zero 9 170,67
40 45,90
180,00
40 45,90
Zero 9 180,00
45
45 45,90
9,33
45 45,90
Zero 9 9,33
Fékezési idők
45 40 35 30 25 20 15 10 0
45,91
45,91 45
0,06
45,91 45
Zero 9 0,06
45,91 40
0,27
45,91 40
Zero 9 0,27
45,91 35
0,51
45,91 35
Zero 9 0,51
45,91 30
0,76
45,91 30
Zero 9 0,76
45,91 25
0,98
45,91 25
Zero 9 0,98
45,91 20
1,23
45,91 20
Zero 9 1,23
45,91 15
1,45
45,91 15
Zero 9 1,45
45,91 10
1,67
45,91 10
Zero 9 1,67
45,91 0
2,14
45,91 0
Zero 9 2,14
45
45 40
0,21
45 40
Zero 9 0,21
45 35
0,45
45 35
Zero 9 0,45
45 30
0,70
45 30
Zero 9 0,70
45 25
0,92
45 25
Zero 9 0,92
45 20
1,17
45 20
Zero 9 1,17
45 15
1,39
45 15
Zero 9 1,39
45 10
1,61
45 10
Zero 9 1,61
45 0
2,08
45 0
Zero 9 2,08
40
40 35
0,25
40 35
Zero 9 0,25
40 30
0,50
40 30
Zero 9 0,50
40 25
0,71
40 25
Zero 9 0,71
40 20
0,97
40 20
Zero 9 0,97
40 15
1,19
40 15
Zero 9 1,19
40 10
1,40
40 10
Zero 9 1,40
40 0
1,87
40 0
Zero 9 1,87
35
35 30
0,25
35 30
Zero 9 0,25
35 25
0,47
35 25
Zero 9 0,47
35 20
0,72
35 20
Zero 9 0,72
35 15
0,94
35 15
Zero 9 0,94
35 10
1,16
35 10
Zero 9 1,16
35 0
1,63
35 0
Zero 9 1,63
30
30 25
0,22
30 25
Zero 9 0,22
30 20
0,47
30 20
Zero 9 0,47
30 15
0,69
30 15
Zero 9 0,69
30 10
0,91
30 10
Zero 9 0,91
30 0
1,37
30 0
Zero 9 1,37
25
25 20
0,25
25 20
Zero 9 0,25
25 15
0,47
25 15
Zero 9 0,47
25 10
0,69
25 10
Zero 9 0,69
25 0
1,16
25 0
Zero 9 1,16
20
20 15
0,22
20 15
Zero 9 0,22
20 10
0,44
20 10
Zero 9 0,44
20 0
0,91
20 0
Zero 9 0,91
15
15 10
0,22
15 10
Zero 9 0,22
15 0
0,69
15 0
Zero 9 0,69
10
10 0
0,47
10 0
Zero 9 0,47
Féktávok
45 40 35 30 25 20 15 10 0
45,91
45,91 45
0,71
45,91 45
Zero 9 0,71
45,91 40
3,03
45,91 40
Zero 9 3,03
45,91 35
5,45
45,91 35
Zero 9 5,45
45,91 30
7,58
45,91 30
Zero 9 7,58
45,91 25
9,12
45,91 25
Zero 9 9,12
45,91 20
10,59
45,91 20
Zero 9 10,59
45,91 15
11,54
45,91 15
Zero 9 11,54
45,91 10
12,13
45,91 10
Zero 9 12,13
45,91 0
12,69
45,91 0
Zero 9 12,69
45
45 40
2,32
45 40
Zero 9 2,32
45 35
4,74
45 35
Zero 9 4,74
45 30
6,87
45 30
Zero 9 6,87
45 25
8,41
45 25
Zero 9 8,41
45 20
9,88
45 20
Zero 9 9,88
45 15
10,83
45 15
Zero 9 10,83
45 10
11,42
45 10
Zero 9 11,42
45 0
11,98
45 0
Zero 9 11,98
40
40 35
2,41
40 35
Zero 9 2,41
40 30
4,55
40 30
Zero 9 4,55
40 25
6,08
40 25
Zero 9 6,08
40 20
7,56
40 20
Zero 9 7,56
40 15
8,50
40 15
Zero 9 8,50
40 10
9,09
40 10
Zero 9 9,09
40 0
9,66
40 0
Zero 9 9,66
35
35 30
2,14
35 30
Zero 9 2,14
35 25
3,67
35 25
Zero 9 3,67
35 20
5,14
35 20
Zero 9 5,14
35 15
6,09
35 15
Zero 9 6,09
35 10
6,68
35 10
Zero 9 6,68
35 0
7,24
35 0
Zero 9 7,24
30
30 25
1,53
30 25
Zero 9 1,53
30 20
3,01
30 20
Zero 9 3,01
30 15
3,95
30 15
Zero 9 3,95
30 10
4,54
30 10
Zero 9 4,54
30 0
5,11
30 0
Zero 9 5,11
25
25 20
1,47
25 20
Zero 9 1,47
25 15
2,42
25 15
Zero 9 2,42
25 10
3,01
25 10
Zero 9 3,01
25 0
3,57
25 0
Zero 9 3,57
20
20 15
0,95
20 15
Zero 9 0,95
20 10
1,54
20 10
Zero 9 1,54
20 0
2,10
20 0
Zero 9 2,10
15
15 10
0,59
15 10
Zero 9 0,59
15 0
1,15
15 0
Zero 9 1,15
10
10 0
0,56
10 0
Zero 9 0,56

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények. A lehető legtudományosabb megközelítést és professzionális mérési eszközöket használunk.

További információ a tesztelésről
Mutass többet Mutass kevesebbet
 
Adatlap
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Hossz összecsukva 100 cm  
      Magasság összecsukva 44 cm  
      Szélesség összecsukva 26 cm  
      Motor típusa szénmentes (BLDC) a kerékben  
      Akkumulátor típusa Li-Ion  
      Akkumulátor feszültsége 48 V  
      Akkumulátor kapacitása 13 Ah  
      Akkumulátor energiája 624 Wh  
      Visszatáplálás nem  
      Vezérlőrendszer ujjkar  
      Tempomat igen  
      Sebességkorlátozás igen  
      Elektromos indítás választható  
      Erőátviteli rendszer hátsó hajtás  
      Első fék mechanikus lemez  
      Hátsó fék dob  
      Első kerék típusa levegős belső tömlő  
      Első kerék átmérője 9"  
      Hátsó kerék típusa levegős belső tömlő  
      Hátsó kerék átmérője 9"  
      Felfüggesztés első és hátsó  
      Első felfüggesztés rugó  
      Hátsó felfüggesztés dupla rugó  
      Világítás elöl, hátul és fék  
      Féklámpa igen  
      Színek fekete - piros  
      Max. terhelhetőség 100 kg  
Elégedett vásárlók

Vélemények

ZERO.9.13

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása