Város
barát
Nagy
megbízhatóság
Extrém
teljesítmény

Város
barát
Nagy
megbízhatóság
Extrém
teljesítmény

A 8X a ZERO második legerősebb rollere. Kitűnő paraméterekkel rendelkezik. Nagytestvéreihez, a 11X és a 10X modelhez képest súlya jelentősen kisebb, ugyanakkor hasonló hatótávolságot biztosít. 2300 W-os összteljesítményével 55 km/h-s sebesség elérésére képes. Kétkerék meghajtású, futóműve a tereptől sem riad vissza. Kisebb, 8 hüvelykes tömör kerekekkel szerelték fel, amelyekkel nem lehet defektet kapni.

`

ZERO 8X

Új termék

Termékopciók
Akkumulátor: *
LG 936 Wh (52 V 18 Ah)
- 0 Ft‎
LG 1352 Wh (52 V 26 Ah)
+ 88 976 Ft‎
  • LG 936 Wh (52 V 18 Ah)
  • LG 1352 Wh (52 V 26 Ah)

Legjobb ár garancia

Jobb árat talált?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

A kiválasztott modell elérhetősége

A konfigurációtól függően változhat

Eshop
Már nem kapható
Tudjon meg többet
Ingyenes meghosszabbított garancia:
Nagyszerű, szezonon kívüli árak most extra garanciával, mintha később, tavasszal vásárolna teljes áron! Ajándékozza meg magát most, spóroljon a szezonon kívüli vásárlásnak köszönhetően, és hosszabbítsa meg a garanciát.
  • Élethosszig tartó 50% kedvezmény a szervizből
  • 10% kedvezmény pótalkatrészekre
  • 10% kedvezmény a tartalék akkumulátorból
  • Az első szerviz teljesen ingyenes
  • Kedvezmény a következő vásárláshoz
  • Ingyenes biztonsági ellenőrzések
  • Származási tanúsítvány
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó

A 8X a ZERO által gyártott extrém modelltrió legkisebb darabja, amit a rendkívül erős modellek között tartanak számon. 2300 W összteljesítményű két elektromos motorjának köszönhetően az akár 55 km/h-s sebesség elérésére is képes. Ráadásul kiváló minőségű, hidraulikus lengéscsillapítóval és rugóval ellátott futóművével ez a modell a nehezebb terepektől sem riad vissza. 100 km feletti hatótávolságával mindig biztosan hazaér.

Ugyanakkor ehhez a rollerhez egy olyan tapasztalt vezetőre van szükség, aki képes megszelidíteni és kiaknázni a benne rejlő lehetőségeket mind terepen, mind normál utakon. A roller egy motorral is hajtható, ami előnyös lehet, ha nincs szükség a teljes teljesítményre, mivel így jelentősen megnő a hatótávolság. Paramétereivel a 8X hasonló vezetési élményt nyújt, mint nagytestvérei, a 10X és a 11X. Ugyanakkor kisebb súlya miatt sokkal praktikusabb, behajtható kormányával még a csomagtartóba is befér. Kategóriájában a 8X műszaki jellemzőinek köszönhetően a legtöbb versenyből győztesen kerül ki, mindezt kitűnő ár mellett, így az ár és teljesítmény függvényében a legjobb rollernek számít.

 

Teljesítmény

Két erőteljes motorjának köszönhetően a 8X csúcsteljesítménye akár a 2300 W-ot is elérheti. Ezt az erőt két 8 hüvelykes, tömör kerék adja le az útnak. Az energiát két 25 A-es, nagy hűtőkkel ellátott vezérlő irányítja, ami elvezeti a felesleges hőt, ezáltal az elektromos alkatrészek élettartama megnő és még nehéz körülmények között is hosszú távon biztosított a maximális teljesítmény. Összkerék meghajtásának köszönhetően ez a roller minden szituációban helytáll, még terepen is. A 8X ugyanakkor a városban is otthon érzi magát. Elegendő teljesítményt nyújt, így Ön biztos lehet abban, hogy semmilyen körülmények között nem fogja lassítani a közlekedést. A kisebb kerekek miatt ennek a rollernek a végsebessége alacsonyabb a 10X modellhez képest, viszont rövidebb idő alatt gyorsul fel.

 

Hatótávolság

A modell hatótávolsága attól függ, hogy milyen akkumulátort választunk hozzá, ami természetesen az árát is befolyásolja. Ha a jobb minőségű, 26 Ah-s, 52 V-os, LG cellákból álló akkumulátor mellett dönt, amely akár 1352 Wh energia tárolására is képes, akkor ECO üzemmódban 100 km-es hatótávolsággal számolhat feltéve, ha 25 km/h-s sebességgel ésszerűen vezet egyenletes talajon. Ez a hatótávolság egyetlen motor használatakor érvényes. Az LG cellákat tartalmazó, 18 Ah-s akkumulátor, amely 936 Wh energia tárolására képes, szelíd vezetés mellett 60 km-es távra elegendő, viszont az ára sokkal kedvezőbb. Az akkumulátor töltési ideje 10-11 óra, ugyanakkor ez két töltő használatával megfelezhető, mivel a 8X modellt két töltőcsatlakozóval szerelték fel. Dinamikus vezetés mellett mindkét motort igénybe véve természetesen rövidebb hatótávolsággal kell számolni, amely akár meg is feleződhet, miután nagy sebességnél a légellenállás leküzdésére is rengeteg energia megy el. Mindazonáltal ezzel a rollerrel biztosan nem kell a hatótávolság miatt aggódnia, mivel az több mint elegendő.

 

Kényelem

A 8X-et két, rugóval kombinált hidraulikus lengéscsillapítóval látták el, ami nagyon kényelmessé teszi. És habár a 8X komfortfokozata fantasztikus, a 10X modellt egy kicsit kényelmesebbnek tartjuk, mivel a 8X kisebb, 8 hüvelykes kerekekkel rendelkezik, amelyek tömörek. Ugyanakkor nagy előnyük, hogy velük nem kaphat defektet, ami természetesen növeli komfortosságát, mivel jó érzéssel töltheti el az, hogy ezzel nem kell törődnie, bár az utazás egy kicsit kényelmetlenebb lehet. Hálás lesz a futóművért, amely hihetetlenül jól csillapítja a rázkódást a göröngyös, városi utakon, sőt még terepen is értékelni fogja, mert számára az sem okoz gondot, ha Ön rossz felületen halad vele. Ráadásul a futómű állítható, így gyorsabb vezetéskor Ön feszesebbre tudja állítani, amikor egy merevebb beállítás előnyösebb lehet, mert így a futómű nem ütközik a végálláskapcsolókba, ami mind a biztonsághoz, mind a kényelemhez hozzájárul. A rollert Ön a súlyához és a vezetési stílusához igazíthatja. A futómű merevségének állíthatósága fantasztikus, mert így a használatnak megfelelően a talajtól való távolsága is változtatható – nagyobb utazási magasság terepviszonyok esetén és kisebb, kényelmesebb magasság a normál utakra.

 

Biztonság

A 8X biztonsága egyrészt a göröngyök és kátyúk okozta rázkódást kiválóan csillapító futóművén alapszik, továbbá a mind elölre, mind hátulra felszerelt mechanikus tárcsafékein. A rugóval ellátott hidraulikus futómű állítható merevségű, amelyet így Ön a vezetési stílusához tud igazítani. A magas minőségű LG cellákból álló akkumulátor tovább növeli a biztonságot. Az egész roller ereje 120 kg-os teherbírást tesz lehetővé. Első és hátsó lámpával, illetve féklámpával, sőt oldalsó lámpákkal is felszerelték. Ráadásul mind a kormányon, mind a kormányoszlopon elég hely van további világítás felszerelésére, ha úgy döntene, hogy venne ilyet nagy becsben tartott új rollerére. Kisebb kerekei miatt maximális sebessége 55 km/h (a 10X nyújtatta 65 km/h-hoz képest), amelyet mi még mindig elegendőnek tartunk az adott kerékméret mellett. Előnye, hogy tömör kerékkel nem kaphat defektet és a keréknyomást sem kell ellenőriznie, ami azt is jelenti, hogy a roller mindig menetre kész. A kormánynak összehajthatósága ellenére sincs holtjátéka, ráadásul 60 cm-es szélességének köszönhetően Ön mindig képes lesz irányítani a rollert.

 

Dizájn

A fekete-narancs kombináció az összes ZERO modell egyedi ismertetőjele, amely fantasztikusan illik a 8X modellhez. A 8X azon kevés rollerek egyike, amelyik saját formatervezési nyelvezettel bír, így ebben a teljesítménykategóriában kiemelkedik a összes többi roller közül, amelyek úgy hasonlítanak egymásra, mint két tojás. A gyönyörű, ezüst színű lengőkarok felfedik a rugóval felszerelt hidraulikus lengéscsillapítót, így tudatosítva bennünk, hogy itt nem egy szokványos gépről van szó, sokkal inkább egy enduro típusú sokoldalú rollerről, amely semmitől sem riad vissza. A tárcsafékek tökéletesen illenek a motort elrejtő zárt kerekekhez, kihangsúlyozva a modell sportos jellegét. Kétségtelenül az egyik legszebb, funkcionalitáson alapuló dizájnra építő roller, amely ugyanakkor a legapróbb részletekig átgondolt. Kisebb kerekeivel ez a modell sokkal fürgébbnek és játékosabbnak tűnik, mint nagytestvérei, a 10X vagy a 11X.

 

Használat és praktikum

Nem tipikus városi roller, amely kézben könnyen vihető. Súlya eléri a 33-35 kg-ot (a választott akkumulátortól függően), ezért aztán ezt biztosan nem akarja majd felcipelni a lépcsőn. Kisebb kerekeinek és főként behajtható kormányának köszönhetően összecsukott állapotában jelentősen kisebb mint a 10X vagy az INOKIM OXO. Könnyebben befér egy átlagos autó csomagtartójába, de ha a rollert hosszabb útra vinné magával (például egy tengerparti üdülőhelyre), akkor jobb megoldás lehet, ha az autó hátsó kerékpártartóján szállítja, így a többi dolog elfér a csomagtartóban. Nagyobb súlyát leszámítva fantasztikus választás mind városi, mind a városon kívüli használatra. Formatervezése és teljesítménye a világ egyik legsokoldalúbb rollerévé teszi. Összkerék meghajtásának köszönhetően mind terepen, mind meredekebb emelkedőkön jól megállja helyét. A városban dombnak felfelé haladva bizonyára értékelni fogja az általa nyújtott teljesítményt, mint ahogyan hatótávolságát is, amely miatt akkor sem kell aggódnia, ha hosszabb útra megy, vagy ha nem volt ideje a rollert napközben feltölteni. Ilyen adottságok mellett nagy örömére szolgál majd rendkívül kényelmes futóműve, amely a 8 hüvelykes, tömör kerekek ellenére is el tud bánni még a legrosszabb minőségű utakkal is. Ezeknek a kerekeknek köszönhetően még a defekt miatt sem kell aggódnia, így útjai gondtalanabbá válnak. Kisebb kerekei miatt kicsit jobban gyorsul, mint testvére, a 10X modell.

 

Értékelésünk

A Zero 8X egy nagyon erős összkerék meghajtású roller. Hidraulikus lengéscsillapítókkal és tömör kerekekkel felszerelt, kiváló minőségű futóművel rendelkezik, városi környezetbe ültetve át a terepen biztosított teljesítményt. Teljesítménykategóriájában kitűnő ár/teljesítmény arányt nyújt, így nagyszerű alternatívaként szolgál más márkákkal szemben. Az egyetlen motorral való vezetés lehetősége nagymértékben növeli a hatótávolságot, emellett elősegíti a roller praktikus használatát is. A 8 hüvelykes tömör kerekekkel Ön nem kaphat defektet, ami kombinálva a kitűnő futóművel kimagasló kényelmet biztosít. Ez azonban együtt jár egy kis extra súllyal. A 8X és a 10X között nagyon nehéz választani. A 10X valamivel kényelmesebb és gyorsabb, ugyanakkor a 8X kicsit jobban gyorsul, könnyebben összecsukható és nem kap defektet. Számunkra is nehéz választás, viszont ha gyakran kell autóban szállítania rollerét vagy tart a defekttől, akkor a 8X a nyerő. A ZERO egy csúcskategóriás gyártó Szingapúrban. Jó kapcsolatot ápolunk velük, sőt még személyesen is ismerjük őket, nem csak az alkalmazottakat, hanem a tulajdonost is. Így aztán a garanciális szervizelés mellett garancián túli javítást, támogatást, tanácsadást is tudunk nyújtani, mint ahogy alkatrészekkel is szolgálni. Ha együtt tud élni a nehezebb súllyal, akkor ebben a rollerben biztosan nem fog csalódni, mindig biztonságban hazaviszi.

 

Szerviz

Mi vagyunk az ZERO márka egyetlen és kizárólagos beszállítója és forgalmazója Szlovákiában, Csehországban és Ukrajnában. Közvetlen garanciális és a garancia lejárata utáni szervizelés a következő üzleteinkben biztosított: Prága, Brno, Pozsony és Ungvár. Az alkatrészek nagy részét raktáron tartjuk. A garanciális javítások egyetlen hitelesített szolgáltatója vagyunk, így a roller vásárlásakor nem kell a szervizelés vagy az alkatrészek elérhetősége miatt aggódnia. A gyártó közvetlen képviseletének köszönhetően a bonyolultabb javításokkal és a diagnosztikával is elboldogulunk.

 

A márkáról

A ZERO márkát 2017-ben Szingapúrban alapították mint egy elektromos rollerekre szakosodott, az egyéni elektromobilitás területén tapasztalt kereskedő által birtokolt márkanevet. Viszonylag fiatal márkának mondható tehát, amely rövid időn belül világszerte a csúcsra tört. A piacon joggal a legjobb márkák között tartják számon. A ZERO úgy tekint az elektromos rollerekre, mint okos, alternatív közlekedési eszközökre mind a városban, mind a városon kívül. Rendkívül hatékonyak, fenntartásuk nem drága, környezetbarátok és a városban ZERO kibocsátást jelentenek. A ZERO kisebb méretével és kisebb ökológiai lábnyomával olyan alternatívát kínál, amellyel sokkal élvezetesebb és felelősségteljesebb lesz az utazás, nemcsak olyan helyekre, ahová autóval vagy tömegközlekedéssel lehet eljutni, hanem oda is, ahová csak rollerrel. A ZERO márka születése arra a hiányra adott választ, amellyel azok a rollerezők küzdöttek, akiknek választaniuk kellett a teljesítmény, a használhatóság és az ár között. A ZERO célja egy olyan komplett modellcsalád kínálata, amely anélkül elégíti ki a felhasználók egyéni szükségleteit, hogy jelentős kompromisszumot kellene kötniük, ugyanakkor elhozza számukra a rollerezés örömét. Az elmúlt években a ZERO erősen megvetette a lábát a piacon, egy olyan márkát hozva létre, amely felvonultatja a kategóriájukban csúcson lévő modellek teljes skáláját. A többi márka valós alternatívájaként nagyszerű áron juthatunk hozzá.

Kínálatunkban az összes ZERO modell megtalálható (8, 9, 10, 8X, 10X, 11X).

A ZERO X szériájának összehasonlítása (rendkívüli teljesítmény, két motor)

Paraméterek 8X 10X 11X
Teljesítmény 2300 W 3200 W 3600 W
Maximális sebesség 55 km/h 65 km/h 95 km/h
Hatótávolság 65 - 110 km 80 - 110 km 150 km
Tömeg 33 - 35 kg 35 kg 54 kg
Akkumulátor gyártója LG cellák Kína - név nélkül vagy LG cellák LG cellák
Akkumulátor teljesítménye 936 - 1352 Wh 936 - 1196 Wh 2304 Wh
Akkumulátor kapacitása 18 - 26 Ah 18 - 23 Ah 32 Ah
Akkumulátor feszültsége 52 V 52 V 72 V
Motorok száma 2 - első és hátsó 2 - első és hátsó 2 - első és hátsó
Első fék tárcsa tárcsa vagy hidraulikus tárcsa hidraulikus tárcsa
Hátsó fék tárcsa tárcsa vagy hidraulikus tárcsa hidraulikus tárcsa
Kormány behajtható rögzített rögzített
Kerekek 8 hüvelykes, tömör 10 hüvelykes, pneumatikus 11 hüvelykes, pneumatikus
8/10
Kényelem
9/10
Karbantartás
55 km/h
Sebesség
33 kg
Súly
2300 W
Teljesítmény
65 km
Hatótávolság
Hátsó felfüggesztés
Első fék
Felfüggesztés elöl
Jól kezeli a terepet
Hegymenetre képes
Motor hátul
Motor elöl
Hátsó fék
Városba alkalmas
Extrém teljesítmény
Tempomat
Első világítás
Hátsó fényszórók
Szabadonfutó
Jól összecsukható
Magas fokú megbízhatóság
Zéró Start
 
Adatlap
A műszaki jellemzők a termék konfigurációjától függően eltérőek lehetnek. Előre beállított paraméterek használata a konfoguráció során.
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 33 kg konfigurációtól függően -tól -től 33 kg nak,nek 35 kg 32 kg konfigurációtól függően Nie je to nízka váha, prenášanie po schodoch už nie je nič príjemné. Váha je ale vyvážená skvelým podvozkom.
Töltési idő 10-11 h Várakozás a tesztre Vysoké hodnotenie, pretože disponuje dvomi konektormi na nabíjanie, takže použitím dvoch nabíjačiek je čas možné znížiť na polovicu.
Max. sebesség a feloldás előtt 25 km/h Várakozás a tesztre
Max. tervezési sebesség 55 km/h 47,7 km/h Vďaka menším kolesám má lepšiu akceleráciu ako 10X, ale nižšiu maximálnu rýchlosť.
Teljesítmény 2300 W 1663 W
Hatótávolság 65 km konfigurációtól függően -tól -től 65 km nak,nek 110 km Várakozás a tesztre másik tesztelt modell
Hatótáv városi használatnál - Várakozás a tesztre másik tesztelt modell
Gyorsulási távolság 0 - 20 km/h - 6,9 m
Gyorsulási távolság 0 - 30 km/h - 20,8 m
Gyorsulási idő 20 km/h-ra - 2,24 s
Gyorsulási idő 30 km/h-ra - 4,18 s
Féktávolság 20 km/h-ról - 2 m
Féktávolság 30 km/h-ról - 4,4 m
Sprint 100 m-en - 10,9 s
Sprint 250 m-en - 22,42 s
Sprint 1000 m-en - 79,81 s
mutass többet
Mutass kevesebbet
Voltride mérések

Független mérési eredmények

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények.

További információ a tesztelésről
Az eredmények a konfigurációtól függenek, kérjük, válasszon:
Ezt a változatot még nem tesztelték, eredmények megjelenítése a következőre:
47,70
km/h
Max. sebesség
1 663
watt
Max. teljesítmény
56,06
km
Max. hatótávolság
43,81
km
Hatótávolság városban
29,19
km
Minimum hatótáv
10,90
másodperc
Idő
100 m-ig
22,42
másodperc
Idő
250 m-ig
79,81
másodperc
Idő
1 km-ig
2,24
másodperc
Idő
20 km/h-ig
4,18
másodperc
Idő
30 km/h-ig
0,79
másodperc
Idő
20 km/h-tól
1,17
másodperc
Idő
30 km/h-tól
6,9
méter
Táv
20 km/h-ig
20,8
méter
Táv
30 km/h-ig
2,0
méter
Táv
20 km/h-tól
4,4
méter
Táv
30 km/h-tól
Gyorsulás
Fékezés
Teljesítmény
Hasonlítson össze több modellt

Válasszon más járműveket az összehasonlításhoz.
Az adatok diagramokban, táblázatokban és teljesítményértékekben jelennek meg.

Hasonlítson össze különböző járműveket

Válasszon más járműveket az alábbi választékból:

Elsődleges konfiguráció:

Válasszon
Gyorsulási idők
10 15 20 25 30 35 40 45 47,70
0
0 10
1,06
0 10
Zero 8X 1,06
0 15
1,59
0 15
Zero 8X 1,59
0 20
2,24
0 20
Zero 8X 2,24
0 25
3,17
0 25
Zero 8X 3,17
0 30
4,18
0 30
Zero 8X 4,18
0 35
5,67
0 35
Zero 8X 5,67
0 40
7,57
0 40
Zero 8X 7,57
0 45
11,08
0 45
Zero 8X 11,08
0 47,70
18,09
0 47,70
Zero 8X 18,09
10
10 15
0,54
10 15
Zero 8X 0,54
10 20
1,18
10 20
Zero 8X 1,18
10 25
2,11
10 25
Zero 8X 2,11
10 30
3,12
10 30
Zero 8X 3,12
10 35
4,61
10 35
Zero 8X 4,61
10 40
6,51
10 40
Zero 8X 6,51
10 45
10,02
10 45
Zero 8X 10,02
10 47,70
17,03
10 47,70
Zero 8X 17,03
15
15 20
0,65
15 20
Zero 8X 0,65
15 25
1,58
15 25
Zero 8X 1,58
15 30
2,59
15 30
Zero 8X 2,59
15 35
4,07
15 35
Zero 8X 4,07
15 40
5,98
15 40
Zero 8X 5,98
15 45
9,48
15 45
Zero 8X 9,48
15 47,70
16,50
15 47,70
Zero 8X 16,50
20
20 25
0,93
20 25
Zero 8X 0,93
20 30
1,94
20 30
Zero 8X 1,94
20 35
3,43
20 35
Zero 8X 3,43
20 40
5,33
20 40
Zero 8X 5,33
20 45
8,84
20 45
Zero 8X 8,84
20 47,70
15,85
20 47,70
Zero 8X 15,85
25
25 30
1,01
25 30
Zero 8X 1,01
25 35
2,49
25 35
Zero 8X 2,49
25 40
4,40
25 40
Zero 8X 4,40
25 45
7,91
25 45
Zero 8X 7,91
25 47,70
14,92
25 47,70
Zero 8X 14,92
30
30 35
1,49
30 35
Zero 8X 1,49
30 40
3,39
30 40
Zero 8X 3,39
30 45
6,90
30 45
Zero 8X 6,90
30 47,70
13,91
30 47,70
Zero 8X 13,91
35
35 40
1,90
35 40
Zero 8X 1,90
35 45
5,41
35 45
Zero 8X 5,41
35 47,70
12,42
35 47,70
Zero 8X 12,42
40
40 45
3,51
40 45
Zero 8X 3,51
40 47,70
10,52
40 47,70
Zero 8X 10,52
45
45 47,70
7,01
45 47,70
Zero 8X 7,01
Gyorsulási táv
10 15 20 25 30 35 40 45 47,70
0
0 10
1,60
0 10
Zero 8X 1,60
0 15
3,64
0 15
Zero 8X 3,64
0 20
6,91
0 20
Zero 8X 6,91
0 25
12,90
0 25
Zero 8X 12,90
0 30
20,80
0 30
Zero 8X 20,80
0 35
34,30
0 35
Zero 8X 34,30
0 40
53,67
0 40
Zero 8X 53,67
0 45
102,40
0 45
Zero 8X 102,40
0 47,70
193,12
0 47,70
Zero 8X 193,12
10
10 15
2,04
10 15
Zero 8X 2,04
10 20
5,30
10 20
Zero 8X 5,30
10 25
11,30
10 25
Zero 8X 11,30
10 30
19,20
10 30
Zero 8X 19,20
10 35
32,70
10 35
Zero 8X 32,70
10 40
52,06
10 40
Zero 8X 52,06
10 45
100,79
10 45
Zero 8X 100,79
10 47,70
191,51
10 47,70
Zero 8X 191,51
15
15 20
3,27
15 20
Zero 8X 3,27
15 25
9,26
15 25
Zero 8X 9,26
15 30
17,16
15 30
Zero 8X 17,16
15 35
30,67
15 35
Zero 8X 30,67
15 40
50,03
15 40
Zero 8X 50,03
15 45
98,76
15 45
Zero 8X 98,76
15 47,70
189,48
15 47,70
Zero 8X 189,48
20
20 25
6,00
20 25
Zero 8X 6,00
20 30
13,89
20 30
Zero 8X 13,89
20 35
27,40
20 35
Zero 8X 27,40
20 40
46,76
20 40
Zero 8X 46,76
20 45
95,49
20 45
Zero 8X 95,49
20 47,70
186,21
20 47,70
Zero 8X 186,21
25
25 30
7,90
25 30
Zero 8X 7,90
25 35
21,40
25 35
Zero 8X 21,40
25 40
40,76
25 40
Zero 8X 40,76
25 45
89,50
25 45
Zero 8X 89,50
25 47,70
180,21
25 47,70
Zero 8X 180,21
30
30 35
13,50
30 35
Zero 8X 13,50
30 40
32,86
30 40
Zero 8X 32,86
30 45
81,60
30 45
Zero 8X 81,60
30 47,70
172,31
30 47,70
Zero 8X 172,31
35
35 40
19,36
35 40
Zero 8X 19,36
35 45
68,09
35 45
Zero 8X 68,09
35 47,70
158,81
35 47,70
Zero 8X 158,81
40
40 45
48,73
40 45
Zero 8X 48,73
40 47,70
139,45
40 47,70
Zero 8X 139,45
45
45 47,70
90,72
45 47,70
Zero 8X 90,72
Fékezési idők
45 40 35 30 25 20 15 10 0
47,70
47,70 45
0,08
47,70 45
Zero 8X 0,08
47,70 40
0,32
47,70 40
Zero 8X 0,32
47,70 35
0,53
47,70 35
Zero 8X 0,53
47,70 30
0,74
47,70 30
Zero 8X 0,74
47,70 25
0,92
47,70 25
Zero 8X 0,92
47,70 20
1,11
47,70 20
Zero 8X 1,11
47,70 15
1,33
47,70 15
Zero 8X 1,33
47,70 10
1,51
47,70 10
Zero 8X 1,51
47,70 0
1,90
47,70 0
Zero 8X 1,90
45
45 40
0,24
45 40
Zero 8X 0,24
45 35
0,45
45 35
Zero 8X 0,45
45 30
0,66
45 30
Zero 8X 0,66
45 25
0,84
45 25
Zero 8X 0,84
45 20
1,03
45 20
Zero 8X 1,03
45 15
1,25
45 15
Zero 8X 1,25
45 10
1,43
45 10
Zero 8X 1,43
45 0
1,83
45 0
Zero 8X 1,83
40
40 35
0,20
40 35
Zero 8X 0,20
40 30
0,41
40 30
Zero 8X 0,41
40 25
0,60
40 25
Zero 8X 0,60
40 20
0,79
40 20
Zero 8X 0,79
40 15
1,00
40 15
Zero 8X 1,00
40 10
1,19
40 10
Zero 8X 1,19
40 0
1,58
40 0
Zero 8X 1,58
35
35 30
0,21
35 30
Zero 8X 0,21
35 25
0,39
35 25
Zero 8X 0,39
35 20
0,58
35 20
Zero 8X 0,58
35 15
0,80
35 15
Zero 8X 0,80
35 10
0,98
35 10
Zero 8X 0,98
35 0
1,38
35 0
Zero 8X 1,38
30
30 25
0,18
30 25
Zero 8X 0,18
30 20
0,38
30 20
Zero 8X 0,38
30 15
0,59
30 15
Zero 8X 0,59
30 10
0,78
30 10
Zero 8X 0,78
30 0
1,17
30 0
Zero 8X 1,17
25
25 20
0,19
25 20
Zero 8X 0,19
25 15
0,41
25 15
Zero 8X 0,41
25 10
0,59
25 10
Zero 8X 0,59
25 0
0,98
25 0
Zero 8X 0,98
20
20 15
0,21
20 15
Zero 8X 0,21
20 10
0,40
20 10
Zero 8X 0,40
20 0
0,79
20 0
Zero 8X 0,79
15
15 10
0,19
15 10
Zero 8X 0,19
15 0
0,58
15 0
Zero 8X 0,58
10
10 0
0,39
10 0
Zero 8X 0,39
Féktávok
45 40 35 30 25 20 15 10 0
47,70
47,70 45
0,96
47,70 45
Zero 8X 0,96
47,70 40
3,76
47,70 40
Zero 8X 3,76
47,70 35
5,78
47,70 35
Zero 8X 5,78
47,70 30
7,56
47,70 30
Zero 8X 7,56
47,70 25
8,86
47,70 25
Zero 8X 8,86
47,70 20
9,96
47,70 20
Zero 8X 9,96
47,70 15
10,92
47,70 15
Zero 8X 10,92
47,70 10
11,46
47,70 10
Zero 8X 11,46
47,70 0
11,99
47,70 0
Zero 8X 11,99
45
45 40
2,79
45 40
Zero 8X 2,79
45 35
4,82
45 35
Zero 8X 4,82
45 30
6,60
45 30
Zero 8X 6,60
45 25
7,90
45 25
Zero 8X 7,90
45 20
8,99
45 20
Zero 8X 8,99
45 15
9,95
45 15
Zero 8X 9,95
45 10
10,49
45 10
Zero 8X 10,49
45 0
11,02
45 0
Zero 8X 11,02
40
40 35
2,02
40 35
Zero 8X 2,02
40 30
3,80
40 30
Zero 8X 3,80
40 25
5,11
40 25
Zero 8X 5,11
40 20
6,20
40 20
Zero 8X 6,20
40 15
7,16
40 15
Zero 8X 7,16
40 10
7,70
40 10
Zero 8X 7,70
40 0
8,23
40 0
Zero 8X 8,23
35
35 30
1,78
35 30
Zero 8X 1,78
35 25
3,08
35 25
Zero 8X 3,08
35 20
4,18
35 20
Zero 8X 4,18
35 15
5,14
35 15
Zero 8X 5,14
35 10
5,67
35 10
Zero 8X 5,67
35 0
6,21
35 0
Zero 8X 6,21
30
30 25
1,30
30 25
Zero 8X 1,30
30 20
2,40
30 20
Zero 8X 2,40
30 15
3,36
30 15
Zero 8X 3,36
30 10
3,89
30 10
Zero 8X 3,89
30 0
4,43
30 0
Zero 8X 4,43
25
25 20
1,09
25 20
Zero 8X 1,09
25 15
2,05
25 15
Zero 8X 2,05
25 10
2,59
25 10
Zero 8X 2,59
25 0
3,12
25 0
Zero 8X 3,12
20
20 15
0,96
20 15
Zero 8X 0,96
20 10
1,50
20 10
Zero 8X 1,50
20 0
2,03
20 0
Zero 8X 2,03
15
15 10
0,54
15 10
Zero 8X 0,54
15 0
1,07
15 0
Zero 8X 1,07
10
10 0
0,53
10 0
Zero 8X 0,53

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények. A lehető legtudományosabb megközelítést és professzionális mérési eszközöket használunk.

További információ a tesztelésről
Mutass többet Mutass kevesebbet
 
Adatlap
A műszaki jellemzők a termék konfigurációjától függően eltérőek lehetnek. Előre beállított paraméterek használata a konfoguráció során.
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Hossz összecsukva 118 cm  
      Magasság összecsukva 44,5 cm  
      Szélesség összecsukva 33 cm  
      Motor típusa szénmentes (BLDC) a kerékben  
      Akkumulátor típusa Li-Ion  
      Akkumulátor gyártója LG cellák  
      Akkumulátor feszültsége 52 V  
      Akkumulátor kapacitása 18 Ah konfigurációtól függően: 18 Ah, 26 Ah  
      Akkumulátor energiája 780 Wh konfigurációtól függően: 780 Wh, 1352 Wh  
      Visszatáplálás nem  
      Vezérlőrendszer ujjkar  
      Tempomat igen  
      Sebességkorlátozás igen  
      Elektromos indítás választható  
      Erőátviteli rendszer első és hátsó hajtás  
      Első fék mechanikus lemez  
      Hátsó fék mechanikus tárcsa  
      Első kerék típusa tömör  
      Első kerék átmérője 8"  
      Hátsó kerék típusa tömör  
      Hátsó kerék átmérője 8"  
      Felfüggesztés első és hátsó  
      Ajánlott nyomás a gumiabroncsokban -  
      Első felfüggesztés hidraulikus csappantyú + rugó  
      Hátsó felfüggesztés hidraulikus csappantyú + rugó  
      Világítás elöl, hátul és fék  
      Féklámpa igen  
      Max. terhelhetőség 120 kg  
Elégedett vásárlók

Vélemények

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása