-12%
Terep
barát
Lejobb a
kategóriájában
Extrém
teljesítmény

Terep
barát
Lejobb a
kategóriájában
Extrém
teljesítmény

ZERO 11X

Új termék

A ZERO 11X, akárhogy is nézzük, rendkívüli. Paraméterei igazán őrületesek. Elég csupán megemlítenünk a 100 km/h-t döntögető maximális sebességet, a 72 V-os akkumulátort, a két motort 6400 W-os összteljesítménnyel, valamint a 150 km-t meghaladó hatótávolságot, továbbá a 11 hüvelykes kerekeket, amelyek a hidraulikus futóművel kombinálva nehezebb terepen is jól helytállnak.

Legjobb ár garancia

Jobb árat talált?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

A modell elérhetősége

Eshop
Már nem kapható
Tudjon meg többet
Ingyenes meghosszabbított garancia:
Nagyszerű, szezonon kívüli árak most extra garanciával, mintha később, tavasszal vásárolna teljes áron! Ajándékozza meg magát most, spóroljon a szezonon kívüli vásárlásnak köszönhetően, és hosszabbítsa meg a garanciát.
  • Élethosszig tartó 50% kedvezmény a szervizből
  • 10% kedvezmény pótalkatrészekre
  • 10% kedvezmény a tartalék akkumulátorból
  • Az első szerviz teljesen ingyenes
  • Kedvezmény a következő vásárláshoz
  • Ingyenes biztonsági ellenőrzések
  • Származási tanúsítvány
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó

A ZERO márka kiemelt modellje kétségtelenül az egyik legvadabb roller a világon. Paraméterei az abszolút győztesek közé emelik. Ez a roller habozás nélkül szembeszáll teljesítmény- és árkategóriájának bármely másik játékosával. Számszerűsíthető műszaki jellemzői mellett különös figyelmet érdemel a hidraulikus futómű, továbbá a kettős kormányoszlop, amely az egész modell erőteljességét demonstrálja. A ZERO 11X elhomályosítja a határvonalat aközött, amit még elektromos rollerként tartunk számon és aközött, ami már valójában motorkerékpár.

Egy távoli pillantás a ZERO 11X rollerre és máris érezzük, hogy ez egy olyan harci mén, amelyet csak tapasztalt vezetők tudnak betörni. A 6400 W összteljesítményű két motor a ZERO 11X-et 95 km/h-s sebességre képes kilőni, azonban nem elég ezt megszelidíteni, a súlyt is le kell győzni, amely ennek a modellnek az esetében eléri a tekintélyes 54 kg-ot. A ZERO 11X nem való mindenkinek. Titokban ilyen gépről álmodik mindenki. A ZERO család legerősebb modellje végre teljesíti az off-road terep meghódítására törekvő összes vágyunkat.

 

Teljesítmény

A ZERO 11X-et esetében egyértelműen a teljesítmény az elsődleges. Papíron a specifikációk önmagukban is lenyűgözőek. Ennek ellenére semmi más nem képes visszaadni a roller vezetése közben átélt érzést, miközben mindkét motort aktiválva 72 V-on több mint 40 A-t erőltetünk át rajta. A roller, ha egyáltalán még hívhatjuk rollernek ezt a gépet, valóban csupán pár másodperc alatt lő ki több mint 60 km/h-s sebesség felé, majd tovább gyorsul egészen addig, amíg eléri a 95 km/h-t. A 6400 W-os összteljesítményt két motor továbbítja, az egyik az első, a másik a hátsó keréken. Összkerék meghajtásának köszönhetően ez a roller minden szituációban helytáll, a nehéz terepet is beleértve. A 11X a ZERO legerősebb és legellenállóbb modellje, garantáltan nem okoz csalódást az elvárásokat illetően. Ez a gép igazán nem való mindenkinek, nem minden vezető képes kezelni. Mindemellett ha Ön lelkes rollerrajongó, a ZERO 11X megtestesíti mindazt, amire csak vágyik. Strapabíró játékszer mindazok számára, akik nem csak közlekedési eszközt keresnek, hanem extrém izgalmat és örömöt is.

 

Hatótávolság

A hatótávolságról egy 32 Ah-s LG cellákat tartalmazó akkumulátor gondoskodik, amely a 72 V-os feszültségnek köszönhetően óriási teljesítményre képes. Összenergiája eléri a döbbenetes 2304 Wh-t, ami azt jelenti, hogy a ZERO 11X modell akkumulátora számít portfóliónk legnagyobbjának. A 6400 W-os teljesítmény egyértelműen megköveteli a bivalyerős akkumulátort. A gyártó pénzt nem spórolva magas minőségű, LG által gyártott cellákkal látta el a rollert. Ha egyetlen motort használva ECO üzemmódban ésszerűen vezeti, akár 150 km-es hatótávolság elérésére is számíthat. Ha azonban úgy döntene, hogy átvált extrém üzemmódba és kisajtol belőle mindent, amire csak képes lehet, akkor is mintegy 50 km-en át élvezheti a rollerezést, még ha nehezebb terepen is halad. Ez azt jelenti, hogy ezzel a modellel biztosan nem kell a hatótávolság miatt aggódnia, mert az még hosszabb útvonalakra is elegendő. A roller teljes feltöltéséhez 15-20 órával kell számolni. Ugyanakkor a töltési idő megfelezhető, mivel a 11X modell lehetőséget nyújt egy időben két töltő használatára.

 

Kényelem

A 11X két hatalmas, rugóval (165 mm) kombinált hidraulikus lengéscsillapítóval rendelkezik, ami miatt inkább motorkerékpárra, mint rollerre hasonlít. Tekintettel óriási súlyára és terepjáró képességére, azt kell mondanunk, hogy a roller alapfelépítése kissé merevebb, mint amire számítani lehet. Mindemellett gyors haladásnál értékelni fogja ezt a kialakítást, amikor egy merevebb beállítás előnyösebb lehet, mert így a futómű nem ütközik a végálláskapcsolókba, így hozzájárulva a biztonsághoz és a kényelemhez. Ugyanakkor ez a kompromisszum nem elviselhetetlen, mivel a futómű merevsége az Ön súlyának, illetve vezetési stílusának megfelelően állítható. A futómű merevségének állíthatósága fantasztikus, mert így a használatnak megfelelően a talajtól való távolsága is változtatható - nagyobb utazási magasság terepviszonyok esetén és kisebb, kényelmesebb magasság a normál utakra. Az ergonomikus kormány magassága forgatással állítható, ami tovább növeli a komfortérzetet és lehetővé teszi, hogy Ön megtalálja a kényelmes és biztonságos vezetési módot.

 

Biztonság

Egy olyan gép esetében, amely képes közel 100 km/h-s sebességgel haladni, a biztonság lényeges kérdés. A 11X modell ezen a téren sem marad el, mégis meg tudja őrizni kompromisszummentességét. Egész szerkezetét úgy tervezték, hogy a keményebb körülményeket is jól viselje. Igazán masszív. Rengeteg minőségi anyag felhasználásával készült, így megbízhat benne. A rugóval ellátott 165 mm-es hidraulikus futómű állítható merevségű, ami azt jelenti, hogy a saját vezetési stílusához tudja igazítani. A magas minőségű LG cellákkal felszerelt akkumulátor tovább növeli a biztonságot. Az egész roller ereje 120 kg-os teherbírást tesz lehetővé. Az állítható szögű markolattal rendelkező, motorkerékpárra emlékeztető, dupla kormányoszlop segítségével minden helyzetben képes lesz irányítani rollerét.

Rendkívül erős motorok esetén feltétlenül szükséges, hogy valóban hatékony fékek álljanak a vezető rendelkezésére. Éppen ezért a ZERO 11X-et a Zoom márka által gyártott legmodernebb hidraulikus fékekkel szerelték fel, amelyekből nem hiányoznak a kiegészítő bordahűtővel ellátott fékbetétek sem. Így a 6400 W-os motorok megszelidítésének nehéz feladatának ellátása közben a fékbetétek hűtése is jól megoldott. Ezen kívül a roller a terepjáró motorokhoz hasonlatosan dupla első világítást kapott, aminek köszönhetően minden körülmények között jól látható leszel. A féklámpa és a hátsó lámpa tovább javítja a láthatóságot még a rosszul megvilágított helyeken is. Ráadásul mind a kormányon, mind a kormányoszlopon elég hely van további világítás felszerelésére, ha úgy döntene, hogy venne ilyet nagy becsben tartott, új rollerének.
 

Dizájn

Ez a roller megdönti az elektromos rollerekkel kapcsolatos összes előítéletet. Azt nem merjük állítani, hogy a ZERO 11X gyönyörű, ahogyan egy tankra vagy egy gyalogsági harci járműre sem mondanánk ezt. Ennek az egyedülálló gépnek nem kell szépnek, szívósnak vagy jónak tettetnie magát. A 11X modellnek semmit sem kell tettetnie, és ez a megjelenéséből tisztán ki is tűnik. A fekete-narancs kombináció az összes ZERO modell egyedi ismertetőjele, a 11X-hez mégis jobban illik, mint bármelyik másik modellhez. A masszív dupla kormányoszlopból tisztán látható, hogy ez a komoly gép többre képes, mint amit bárki, aki vezeti, ki mer próbálni rajta. A roller nem rejti véka alá több mint 50 kg-os súlyát, mint ahogy hidraulikus féktárcsákkal kihangsúlyozott rendkívüli teljesítőképességét sem. Tiszteletet követel és szinte mindenki figyelmét elnyeri. Világos, hogy a 11X modell nem való mindenkinek. Nem mindenki képes megszelidíteni, amit durva külleme is mutat. A marcona megjelenést funkcionalitáson alapuló esztétikával ötvözi, ami ugyanakkar minden részletében átgondolt.

 

Használat és praktikum

Kezdjük azzal, hogy ez a bestia 54 kg-ot nyom. Egy átlagember ekkora súlyt nem szívesen kap csak úgy fel, és cipeli a hatodik emeletre vagy akár pár lépcsőfokon a liftig. Összecsukva 142 cm hosszú, több mint 70 cm széles és 60 cm magas, így ez a roller határozottan nem azzal a céllal készült, hogy egy autó csomagtartójában vagy a tömegközlekedésen szállítsák. Még ha be is fér a csomagtartójába, fel kell készülnie arra, hogy pakolásra nem sok hely marad. Ezért erre a modellre inkább úgy kell tekinteni, mint egy kisebb összehajtható motorkerékpárra, és nem mint egy rollerre. Mindazonáltal használat közben egyértelművé válik, hogy felszereltsége és műszaki jellemzői ellensúlyozzák ezeket a nehézségeket. A 150 km-es hatótávolság, a csaknem 100 km/h-s végsebesség, a összkerék meghajtás és a 3600 W-os maximális teljesítmény az elektromos rollerek által megteremtett, teljesen új világot nyitja meg Ön előtt. Minden emelkedőt kibír, még nehéz terepen is. A városon kívüli túrái is teljesen más stílusban telnek majd. Senkit sem zavar majd hangos motorzúgással, mivel a nagyteljesítményű elektromos motorok csupán halkan duruzsolnak, nem bocsátanak ki káros anyagot és nem csöpög belőlük az olaj.

 

Értékelésünk

Nem mindenki meri ezt a bestiát vezetni, még sok-sok, rolleren megtett kilométerrel a háta mögött sem. Ez a modell valóban a legextrémebb az extrémek között. Kedvező ára lenyűgöző, elsőre mégis kicsit meredeknek tűnhet. Gondoljunk csak arra, hogy ára még mindig a korszerű elektromos kerékpárok árának határán mozog. Egy elektromos bicikli össze sem hasonlítható ezzel a rollerrel tekinttel arra, hogy mire képes, és hogy milyen gyorsan és kellemesen juttatja el oda, ahová menni szeretne. Ráadásul az ár magában foglalja azt a hatalmas 2300 Wh akkumulátort, amelyről az elektromos kerékpárok álmodni sem mernek.

A 11X-et számtalan vásárló hasonlítja a Dualtronhoz (Minimotors) és néhány más extrém modellhez. Ők arra kérnek minket, hogy azokat is vegyük bele a portfóliónkba. Nos, valóban, a rajongók tudják, hogy a 11X nem az egyetlen ilyen őrült paraméterekkel rendelkező roller. Más hasonló modellek is elérhetők ilyen vagy akár kicsit alacsonyabb áron. Mégis, sok éves tapasztalattal a hátunk mögött, azért döntöttünk a 11X modell mellett, mert a ZERO csúcskategóriás gyártó Szingapúrban, jó kapcsolatot ápolunk velük, sőt még személyesen is ismerjük őket, nem csak az alkalmazottakat, hanem a tulajdonost is. Így aztán a garanciális szervizelés mellett garancián túli javítást, támogatást, tanácsadást is tudunk nyújtani, mint ahogy alkatrészekkel is szolgálni. Tehát, ha valami extrémet keres, akkor biztosíthatjuk afelől, hogy ebben a modellben megtalálja. Jelenleg ez a piac kínálta legjobb és legésszerűbb választás, mellyel nem kell azon aggódnia, hogy hol tudja érvényesíteni a garanciát, illetve hogy hol kap alkatrészt hozzá.

 

Szerviz

Mi vagyunk az ZERO márka egyetlen és kizárólagos beszállítója és forgalmazója Szlovákiában, Csehországban és Ukrajnában. Közvetlen garanciális és a garancia lejárata utáni szervizelés a következő üzleteinkben biztosított: Prága, Brno, Pozsony és Ungvár. Az alkatrészek nagy részét raktáron tartjuk. A garanciális javítások egyetlen hitelesített szolgáltatója vagyunk, így a roller vásárlásakor nem kell a szervizelés vagy az alkatrészek elérhetősége miatt aggódnia. A gyártó közvetlen képviseletének köszönhetően a bonyolultabb javításokkal és a diagnosztikával is elboldogulunk.

 

A márkáról

A ZERO márkát 2017-ben Szingapúrban alapították mint egy elektromos rollerekre szakosodott, az egyéni elektromobilitás területén tapasztalt kereskedő által birtokolt márkanevet. Viszonylag fiatal márkának mondható tehát, amely rövid időn belül világszerte a csúcsra tört. A piacon joggal a legjobb márkák között tartják számon. A ZERO úgy tekint az elektromos rollerekre, mint okos, alternatív közlekedési eszközökre mind a városban, mind a városon kívül. Rendkívül hatékonyak, fenntartásuk nem drága, környezetbarátok és a városban ZERO kibocsátást jelentenek. A ZERO kisebb méretével és kisebb ökológiai lábnyomával olyan alternatívát kínál, amellyel sokkal élvezetesebb és felelősségteljesebb lesz az utazás, nemcsak olyan helyekre, ahová autóval vagy tömegközlekedéssel lehet eljutni, hanem oda is, ahová csak rollerrel. A ZERO márka születése arra a hiányra adott választ, amellyel azok a rollerezők küzdöttek, akiknek választaniuk kellett a teljesítmény, a használhatóság és az ár között. A ZERO célja egy olyan komplett modellcsalád kínálata, amely anélkül elégíti ki a felhasználók egyéni szükségleteit, hogy jelentős kompromisszumot kellene kötniük, ugyanakkor elhozza számukra a rollerezés örömét. Az elmúlt években a ZERO erősen megvetette a lábát a piacon, egy olyan márkát hozva létre, amely felvonultatja a kategóriájukban csúcson lévő modellek teljes skáláját. A többi márka valós alternatívájaként nagyszerű áron juthatunk hozzá.

Kínálatunkban az összes ZERO modell megtalálható (8, 9, 10, 8X, 10X, 11X).

A ZERO X szériájának összehasonlítása (rendkívüli teljesítmény, két motor)

Paraméterek 8X 10X 11X
Teljesítmény 2300 W 3200 W 6400 W
Maximális sebesség 55 km/h 65 km/h 95 km/h
Hatótávolság 65 - 110 km 80 - 110 km 150 km
Tömeg 33 - 35 kg 35 kg 54 kg
Akkumulátor gyártója LG cells China - név nélkül vagy LG cells LG cells
Akkumulátor teljesítménye 936 - 1352 Wh 936 - 1196 Wh 2304 Wh
Akkumulátor kapacitása 18 - 26 Ah 18 - 23 Ah 32 Ah
Akkumulátor feszültsége 52 V 52 V 72 V
Motorok száma 2 - első és hátsó 2 - első és hátsó 2 - első és hátsó
Első fék tárcsa tárcsa és hidraulikus tárcsa hidraulikus tárcsa
Hátsó fék tárcsa tárcsa és hidraulikus tárcsa hidraulikus tárcsa
Kormány behajtható rögzített rögzített
Kerekek 8 hüvelykes, tömör 10 hüvelykes, pneumatikus 11 hüvelykes, pneumatikus
10/10
Kényelem
8/10
Karbantartás
95 km/h
Sebesség
54 kg
Súly
3600 W
Teljesítmény
150 km
Hatótávolság
Hátsó felfüggesztés
Felfüggesztés elöl
Jól kezeli a terepet
Hegymenetre képes
Hidraulikus első fék
Motor hátul
Motor elöl
Extrém teljesítmény
Tempomat
Első világítás
Hátsó fényszórók
Hidraulikus fék hátul
Légkerekek
Kiváló ár/teljesítmény arány
Jól összecsukható
A Max Blinker ajánlja
Magas fokú megbízhatóság
Legjobb a kategóriában
Zéró Start
 
Adatlap
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 54 kg 58,8 kg Je to veľa, na druhú stranu kolobežka aj veľa ponúka. Samotné výkonné motory, batéria, brzdy a podvozok tvoria vačšinu tejto váhy...
Töltési idő 15 - 20 h Várakozás a tesztre 5 hviezdičiek, pretože batéria má obrovskú kapacitu a najmä dobu nabíjania je možné skrátiť na polovicu vďaka použitiu dvoch nabíjačiek naraz!
Max. sebesség a feloldás előtt 25 km/h Várakozás a tesztre
Max. tervezési sebesség 95 km/h 90,01 km/h Ak čokoľvek nad 50 km/h je extrém, tak toto je potom dvojitý extrém.
Teljesítmény 3600 W 4893,3 W Viac, než pravdepodobne potrebujete.
Hatótávolság 150 km 153,95 km
Hatótáv városi használatnál - 80,6 km
Gyorsulási távolság 0 - 20 km/h - 4,6 m
Gyorsulási távolság 0 - 30 km/h - 11 m
Gyorsulási idő 20 km/h-ra - 1,63 s
Gyorsulási idő 30 km/h-ra - 2,53 s
Féktávolság 20 km/h-ról - 2,2 m
Féktávolság 30 km/h-ról - 4,7 m
Sprint 100 m-en - 8,8 s
Sprint 250 m-en - 15,8 s
Sprint 1000 m-en - 46,51 s
mutass többet
Mutass kevesebbet
Voltride mérések

Független mérési eredmények

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények.

További információ a tesztelésről
Az eredmények a konfigurációtól függenek, kérjük, válasszon:
Ezt a változatot még nem tesztelték, eredmények megjelenítése a következőre:
90,01
km/h
Max. sebesség
4 893
watt
Max. teljesítmény
153,95
km
Max. hatótávolság
80,60
km
Hatótávolság városban
::badge-value:max_range::
km
Minimum hatótáv
8,80
másodperc
Idő
100 m-ig
15,80
másodperc
Idő
250 m-ig
46,51
másodperc
Idő
1 km-ig
1,63
másodperc
Idő
20 km/h-ig
2,53
másodperc
Idő
30 km/h-ig
0,90
másodperc
Idő
20 km/h-tól
1,29
másodperc
Idő
30 km/h-tól
4,6
méter
Táv
20 km/h-ig
11,0
méter
Táv
30 km/h-ig
2,2
méter
Táv
20 km/h-tól
4,7
méter
Táv
30 km/h-tól
Gyorsulás
Fékezés
Teljesítmény
Hasonlítson össze több modellt

Válasszon más járműveket az összehasonlításhoz.
Az adatok diagramokban, táblázatokban és teljesítményértékekben jelennek meg.

Hasonlítson össze különböző járműveket

Válasszon más járműveket az alábbi választékból:

Elsődleges konfiguráció:

Válasszon
Gyorsulási idők
10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 70 75 80 85 90 90,01
0
0 10
0,86
0 10
Zero 11X 0,86
0 15
1,21
0 15
Zero 11X 1,21
0 20
1,63
0 20
Zero 11X 1,63
0 25
2,10
0 25
Zero 11X 2,10
0 30
2,53
0 30
Zero 11X 2,53
0 35
3,32
0 35
Zero 11X 3,32
0 40
3,61
0 40
Zero 11X 3,61
0 45
4,42
0 45
Zero 11X 4,42
0 50
5,07
0 50
Zero 11X 5,07
0 55
5,89
0 55
Zero 11X 5,89
0 60
6,87
0 60
Zero 11X 6,87
0 65
8,26
0 65
Zero 11X 8,26
0 70
9,67
0 70
Zero 11X 9,67
0 75
11,67
0 75
Zero 11X 11,67
0 80
14,37
0 80
Zero 11X 14,37
0 85
18,65
0 85
Zero 11X 18,65
0 90
26,15
0 90
Zero 11X 26,15
0 90,01
26,15
0 90,01
Zero 11X 26,15
10
10 15
0,35
10 15
Zero 11X 0,35
10 20
0,77
10 20
Zero 11X 0,77
10 25
1,23
10 25
Zero 11X 1,23
10 30
1,66
10 30
Zero 11X 1,66
10 35
2,46
10 35
Zero 11X 2,46
10 40
2,75
10 40
Zero 11X 2,75
10 45
3,55
10 45
Zero 11X 3,55
10 50
4,20
10 50
Zero 11X 4,20
10 55
5,03
10 55
Zero 11X 5,03
10 60
6,01
10 60
Zero 11X 6,01
10 65
7,40
10 65
Zero 11X 7,40
10 70
8,81
10 70
Zero 11X 8,81
10 75
10,81
10 75
Zero 11X 10,81
10 80
13,50
10 80
Zero 11X 13,50
10 85
17,78
10 85
Zero 11X 17,78
10 90
25,29
10 90
Zero 11X 25,29
10 90,01
25,29
10 90,01
Zero 11X 25,29
15
15 20
0,42
15 20
Zero 11X 0,42
15 25
0,88
15 25
Zero 11X 0,88
15 30
1,32
15 30
Zero 11X 1,32
15 35
2,11
15 35
Zero 11X 2,11
15 40
2,40
15 40
Zero 11X 2,40
15 45
3,21
15 45
Zero 11X 3,21
15 50
3,86
15 50
Zero 11X 3,86
15 55
4,68
15 55
Zero 11X 4,68
15 60
5,66
15 60
Zero 11X 5,66
15 65
7,05
15 65
Zero 11X 7,05
15 70
8,46
15 70
Zero 11X 8,46
15 75
10,46
15 75
Zero 11X 10,46
15 80
13,15
15 80
Zero 11X 13,15
15 85
17,44
15 85
Zero 11X 17,44
15 90
24,94
15 90
Zero 11X 24,94
15 90,01
24,94
15 90,01
Zero 11X 24,94
20
20 25
0,47
20 25
Zero 11X 0,47
20 30
0,90
20 30
Zero 11X 0,90
20 35
1,69
20 35
Zero 11X 1,69
20 40
1,98
20 40
Zero 11X 1,98
20 45
2,79
20 45
Zero 11X 2,79
20 50
3,44
20 50
Zero 11X 3,44
20 55
4,27
20 55
Zero 11X 4,27
20 60
5,24
20 60
Zero 11X 5,24
20 65
6,63
20 65
Zero 11X 6,63
20 70
8,05
20 70
Zero 11X 8,05
20 75
10,04
20 75
Zero 11X 10,04
20 80
12,74
20 80
Zero 11X 12,74
20 85
17,02
20 85
Zero 11X 17,02
20 90
24,52
20 90
Zero 11X 24,52
20 90,01
24,52
20 90,01
Zero 11X 24,52
25
25 30
0,43
25 30
Zero 11X 0,43
25 35
1,22
25 35
Zero 11X 1,22
25 40
1,52
25 40
Zero 11X 1,52
25 45
2,32
25 45
Zero 11X 2,32
25 50
2,97
25 50
Zero 11X 2,97
25 55
3,80
25 55
Zero 11X 3,80
25 60
4,78
25 60
Zero 11X 4,78
25 65
6,17
25 65
Zero 11X 6,17
25 70
7,58
25 70
Zero 11X 7,58
25 75
9,57
25 75
Zero 11X 9,57
25 80
12,27
25 80
Zero 11X 12,27
25 85
16,55
25 85
Zero 11X 16,55
25 90
24,05
25 90
Zero 11X 24,05
25 90,01
24,06
25 90,01
Zero 11X 24,06
30
30 35
0,79
30 35
Zero 11X 0,79
30 40
1,09
30 40
Zero 11X 1,09
30 45
1,89
30 45
Zero 11X 1,89
30 50
2,54
30 50
Zero 11X 2,54
30 55
3,37
30 55
Zero 11X 3,37
30 60
4,34
30 60
Zero 11X 4,34
30 65
5,73
30 65
Zero 11X 5,73
30 70
7,15
30 70
Zero 11X 7,15
30 75
9,14
30 75
Zero 11X 9,14
30 80
11,84
30 80
Zero 11X 11,84
30 85
16,12
30 85
Zero 11X 16,12
30 90
23,62
30 90
Zero 11X 23,62
30 90,01
23,62
30 90,01
Zero 11X 23,62
35
35 40
0,29
35 40
Zero 11X 0,29
35 45
1,10
35 45
Zero 11X 1,10
35 50
1,75
35 50
Zero 11X 1,75
35 55
2,58
35 55
Zero 11X 2,58
35 60
3,55
35 60
Zero 11X 3,55
35 65
4,94
35 65
Zero 11X 4,94
35 70
6,36
35 70
Zero 11X 6,36
35 75
8,35
35 75
Zero 11X 8,35
35 80
11,05
35 80
Zero 11X 11,05
35 85
15,33
35 85
Zero 11X 15,33
35 90
22,83
35 90
Zero 11X 22,83
35 90,01
22,83
35 90,01
Zero 11X 22,83
40
40 45
0,81
40 45
Zero 11X 0,81
40 50
1,46
40 50
Zero 11X 1,46
40 55
2,28
40 55
Zero 11X 2,28
40 60
3,26
40 60
Zero 11X 3,26
40 65
4,65
40 65
Zero 11X 4,65
40 70
6,06
40 70
Zero 11X 6,06
40 75
8,06
40 75
Zero 11X 8,06
40 80
10,75
40 80
Zero 11X 10,75
40 85
15,03
40 85
Zero 11X 15,03
40 90
22,54
40 90
Zero 11X 22,54
40 90,01
22,54
40 90,01
Zero 11X 22,54
45
45 50
0,65
45 50
Zero 11X 0,65
45 55
1,48
45 55
Zero 11X 1,48
45 60
2,45
45 60
Zero 11X 2,45
45 65
3,84
45 65
Zero 11X 3,84
45 70
5,26
45 70
Zero 11X 5,26
45 75
7,25
45 75
Zero 11X 7,25
45 80
9,95
45 80
Zero 11X 9,95
45 85
14,23
45 85
Zero 11X 14,23
45 90
21,73
45 90
Zero 11X 21,73
45 90,01
21,73
45 90,01
Zero 11X 21,73
50
50 55
0,83
50 55
Zero 11X 0,83
50 60
1,80
50 60
Zero 11X 1,80
50 65
3,19
50 65
Zero 11X 3,19
50 70
4,61
50 70
Zero 11X 4,61
50 75
6,60
50 75
Zero 11X 6,60
50 80
9,30
50 80
Zero 11X 9,30
50 85
13,58
50 85
Zero 11X 13,58
50 90
21,08
50 90
Zero 11X 21,08
50 90,01
21,08
50 90,01
Zero 11X 21,08
55
55 60
0,98
55 60
Zero 11X 0,98
55 65
2,37
55 65
Zero 11X 2,37
55 70
3,78
55 70
Zero 11X 3,78
55 75
5,78
55 75
Zero 11X 5,78
55 80
8,47
55 80
Zero 11X 8,47
55 85
12,75
55 85
Zero 11X 12,75
55 90
20,26
55 90
Zero 11X 20,26
55 90,01
20,26
55 90,01
Zero 11X 20,26
60
60 65
1,39
60 65
Zero 11X 1,39
60 70
2,80
60 70
Zero 11X 2,80
60 75
4,80
60 75
Zero 11X 4,80
60 80
7,49
60 80
Zero 11X 7,49
60 85
11,78
60 85
Zero 11X 11,78
60 90
19,28
60 90
Zero 11X 19,28
60 90,01
19,28
60 90,01
Zero 11X 19,28
65
65 70
1,41
65 70
Zero 11X 1,41
65 75
3,41
65 75
Zero 11X 3,41
65 80
6,10
65 80
Zero 11X 6,10
65 85
10,39
65 85
Zero 11X 10,39
65 90
17,89
65 90
Zero 11X 17,89
65 90,01
17,89
65 90,01
Zero 11X 17,89
70
70 75
2,00
70 75
Zero 11X 2,00
70 80
4,69
70 80
Zero 11X 4,69
70 85
8,97
70 85
Zero 11X 8,97
70 90
16,48
70 90
Zero 11X 16,48
70 90,01
16,48
70 90,01
Zero 11X 16,48
75
75 80
2,70
75 80
Zero 11X 2,70
75 85
6,98
75 85
Zero 11X 6,98
75 90
14,48
75 90
Zero 11X 14,48
75 90,01
14,48
75 90,01
Zero 11X 14,48
80
80 85
4,28
80 85
Zero 11X 4,28
80 90
11,78
80 90
Zero 11X 11,78
80 90,01
11,78
80 90,01
Zero 11X 11,78
85
85 90
7,50
85 90
Zero 11X 7,50
85 90,01
7,50
85 90,01
Zero 11X 7,50
90
90 90,01
0,00
90 90,01
Zero 11X 0,00
Gyorsulási táv
10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 70 75 80 85 90 90,01
0
0 10
1,12
0 10
Zero 11X 1,12
0 15
2,43
0 15
Zero 11X 2,43
0 20
4,57
0 20
Zero 11X 4,57
0 25
7,60
0 25
Zero 11X 7,60
0 30
11,03
0 30
Zero 11X 11,03
0 35
18,28
0 35
Zero 11X 18,28
0 40
21,48
0 40
Zero 11X 21,48
0 45
31,09
0 45
Zero 11X 31,09
0 50
39,83
0 50
Zero 11X 39,83
0 55
51,99
0 55
Zero 11X 51,99
0 60
67,65
0 60
Zero 11X 67,65
0 65
91,81
0 65
Zero 11X 91,81
0 70
118,50
0 70
Zero 11X 118,50
0 75
159,13
0 75
Zero 11X 159,13
0 80
217,53
0 80
Zero 11X 217,53
0 85
316,40
0 85
Zero 11X 316,40
0 90
501,11
0 90
Zero 11X 501,11
0 90,01
501,12
0 90,01
Zero 11X 501,12
10
10 15
1,31
10 15
Zero 11X 1,31
10 20
3,46
10 20
Zero 11X 3,46
10 25
6,48
10 25
Zero 11X 6,48
10 30
9,91
10 30
Zero 11X 9,91
10 35
17,16
10 35
Zero 11X 17,16
10 40
20,36
10 40
Zero 11X 20,36
10 45
29,97
10 45
Zero 11X 29,97
10 50
38,71
10 50
Zero 11X 38,71
10 55
50,88
10 55
Zero 11X 50,88
10 60
66,53
10 60
Zero 11X 66,53
10 65
90,69
10 65
Zero 11X 90,69
10 70
117,38
10 70
Zero 11X 117,38
10 75
158,02
10 75
Zero 11X 158,02
10 80
216,42
10 80
Zero 11X 216,42
10 85
315,29
10 85
Zero 11X 315,29
10 90
500,00
10 90
Zero 11X 500,00
10 90,01
500,00
10 90,01
Zero 11X 500,00
15
15 20
2,15
15 20
Zero 11X 2,15
15 25
5,17
15 25
Zero 11X 5,17
15 30
8,60
15 30
Zero 11X 8,60
15 35
15,85
15 35
Zero 11X 15,85
15 40
19,05
15 40
Zero 11X 19,05
15 45
28,66
15 45
Zero 11X 28,66
15 50
37,40
15 50
Zero 11X 37,40
15 55
49,57
15 55
Zero 11X 49,57
15 60
65,22
15 60
Zero 11X 65,22
15 65
89,38
15 65
Zero 11X 89,38
15 70
116,07
15 70
Zero 11X 116,07
15 75
156,71
15 75
Zero 11X 156,71
15 80
215,11
15 80
Zero 11X 215,11
15 85
313,98
15 85
Zero 11X 313,98
15 90
498,69
15 90
Zero 11X 498,69
15 90,01
498,69
15 90,01
Zero 11X 498,69
20
20 25
3,03
20 25
Zero 11X 3,03
20 30
6,46
20 30
Zero 11X 6,46
20 35
13,70
20 35
Zero 11X 13,70
20 40
16,90
20 40
Zero 11X 16,90
20 45
26,51
20 45
Zero 11X 26,51
20 50
35,26
20 50
Zero 11X 35,26
20 55
47,42
20 55
Zero 11X 47,42
20 60
63,08
20 60
Zero 11X 63,08
20 65
87,23
20 65
Zero 11X 87,23
20 70
113,92
20 70
Zero 11X 113,92
20 75
154,56
20 75
Zero 11X 154,56
20 80
212,96
20 80
Zero 11X 212,96
20 85
311,83
20 85
Zero 11X 311,83
20 90
496,54
20 90
Zero 11X 496,54
20 90,01
496,55
20 90,01
Zero 11X 496,55
25
25 30
3,43
25 30
Zero 11X 3,43
25 35
10,68
25 35
Zero 11X 10,68
25 40
13,88
25 40
Zero 11X 13,88
25 45
23,48
25 45
Zero 11X 23,48
25 50
32,23
25 50
Zero 11X 32,23
25 55
44,39
25 55
Zero 11X 44,39
25 60
60,05
25 60
Zero 11X 60,05
25 65
84,21
25 65
Zero 11X 84,21
25 70
110,89
25 70
Zero 11X 110,89
25 75
151,53
25 75
Zero 11X 151,53
25 80
209,93
25 80
Zero 11X 209,93
25 85
308,80
25 85
Zero 11X 308,80
25 90
493,51
25 90
Zero 11X 493,51
25 90,01
493,52
25 90,01
Zero 11X 493,52
30
30 35
7,25
30 35
Zero 11X 7,25
30 40
10,45
30 40
Zero 11X 10,45
30 45
20,06
30 45
Zero 11X 20,06
30 50
28,80
30 50
Zero 11X 28,80
30 55
40,96
30 55
Zero 11X 40,96
30 60
56,62
30 60
Zero 11X 56,62
30 65
80,78
30 65
Zero 11X 80,78
30 70
107,47
30 70
Zero 11X 107,47
30 75
148,10
30 75
Zero 11X 148,10
30 80
206,50
30 80
Zero 11X 206,50
30 85
305,38
30 85
Zero 11X 305,38
30 90
490,08
30 90
Zero 11X 490,08
30 90,01
490,09
30 90,01
Zero 11X 490,09
35
35 40
3,20
35 40
Zero 11X 3,20
35 45
12,81
35 45
Zero 11X 12,81
35 50
21,55
35 50
Zero 11X 21,55
35 55
33,72
35 55
Zero 11X 33,72
35 60
49,37
35 60
Zero 11X 49,37
35 65
73,53
35 65
Zero 11X 73,53
35 70
100,22
35 70
Zero 11X 100,22
35 75
140,86
35 75
Zero 11X 140,86
35 80
199,26
35 80
Zero 11X 199,26
35 85
298,13
35 85
Zero 11X 298,13
35 90
482,84
35 90
Zero 11X 482,84
35 90,01
482,84
35 90,01
Zero 11X 482,84
40
40 45
9,61
40 45
Zero 11X 9,61
40 50
18,35
40 50
Zero 11X 18,35
40 55
30,52
40 55
Zero 11X 30,52
40 60
46,17
40 60
Zero 11X 46,17
40 65
70,33
40 65
Zero 11X 70,33
40 70
97,02
40 70
Zero 11X 97,02
40 75
137,66
40 75
Zero 11X 137,66
40 80
196,06
40 80
Zero 11X 196,06
40 85
294,93
40 85
Zero 11X 294,93
40 90
479,64
40 90
Zero 11X 479,64
40 90,01
479,64
40 90,01
Zero 11X 479,64
45
45 50
8,74
45 50
Zero 11X 8,74
45 55
20,91
45 55
Zero 11X 20,91
45 60
36,56
45 60
Zero 11X 36,56
45 65
60,72
45 65
Zero 11X 60,72
45 70
87,41
45 70
Zero 11X 87,41
45 75
128,05
45 75
Zero 11X 128,05
45 80
186,45
45 80
Zero 11X 186,45
45 85
285,32
45 85
Zero 11X 285,32
45 90
470,03
45 90
Zero 11X 470,03
45 90,01
470,03
45 90,01
Zero 11X 470,03
50
50 55
12,17
50 55
Zero 11X 12,17
50 60
27,82
50 60
Zero 11X 27,82
50 65
51,98
50 65
Zero 11X 51,98
50 70
78,67
50 70
Zero 11X 78,67
50 75
119,30
50 75
Zero 11X 119,30
50 80
177,71
50 80
Zero 11X 177,71
50 85
276,58
50 85
Zero 11X 276,58
50 90
461,29
50 90
Zero 11X 461,29
50 90,01
461,29
50 90,01
Zero 11X 461,29
55
55 60
15,66
55 60
Zero 11X 15,66
55 65
39,81
55 65
Zero 11X 39,81
55 70
66,50
55 70
Zero 11X 66,50
55 75
107,14
55 75
Zero 11X 107,14
55 80
165,54
55 80
Zero 11X 165,54
55 85
264,41
55 85
Zero 11X 264,41
55 90
449,12
55 90
Zero 11X 449,12
55 90,01
449,12
55 90,01
Zero 11X 449,12
60
60 65
24,16
60 65
Zero 11X 24,16
60 70
50,85
60 70
Zero 11X 50,85
60 75
91,48
60 75
Zero 11X 91,48
60 80
149,88
60 80
Zero 11X 149,88
60 85
248,75
60 85
Zero 11X 248,75
60 90
433,46
60 90
Zero 11X 433,46
60 90,01
433,47
60 90,01
Zero 11X 433,47
65
65 70
26,69
65 70
Zero 11X 26,69
65 75
67,33
65 75
Zero 11X 67,33
65 80
125,73
65 80
Zero 11X 125,73
65 85
224,60
65 85
Zero 11X 224,60
65 90
409,31
65 90
Zero 11X 409,31
65 90,01
409,31
65 90,01
Zero 11X 409,31
70
70 75
40,64
70 75
Zero 11X 40,64
70 80
99,04
70 80
Zero 11X 99,04
70 85
197,91
70 85
Zero 11X 197,91
70 90
382,62
70 90
Zero 11X 382,62
70 90,01
382,62
70 90,01
Zero 11X 382,62
75
75 80
58,40
75 80
Zero 11X 58,40
75 85
157,27
75 85
Zero 11X 157,27
75 90
341,98
75 90
Zero 11X 341,98
75 90,01
341,99
75 90,01
Zero 11X 341,99
80
80 85
98,87
80 85
Zero 11X 98,87
80 90
283,58
80 90
Zero 11X 283,58
80 90,01
283,58
80 90,01
Zero 11X 283,58
85
85 90
184,71
85 90
Zero 11X 184,71
85 90,01
184,71
85 90,01
Zero 11X 184,71
90
90 90,01
0,00
90 90,01
Zero 11X 0,00
Fékezési idők
85 80 75 70 65 60 55 50 45 40 35 30 25 20 15 10 0
90,01
90,01 85
0,78
90,01 85
Zero 11X 0,78
90,01 80
1,29
90,01 80
Zero 11X 1,29
90,01 75
1,88
90,01 75
Zero 11X 1,88
90,01 70
2,32
90,01 70
Zero 11X 2,32
90,01 65
2,72
90,01 65
Zero 11X 2,72
90,01 60
3,00
90,01 60
Zero 11X 3,00
90,01 55
3,23
90,01 55
Zero 11X 3,23
90,01 50
3,44
90,01 50
Zero 11X 3,44
90,01 45
3,65
90,01 45
Zero 11X 3,65
90,01 40
3,85
90,01 40
Zero 11X 3,85
90,01 35
4,04
90,01 35
Zero 11X 4,04
90,01 30
4,24
90,01 30
Zero 11X 4,24
90,01 25
4,44
90,01 25
Zero 11X 4,44
90,01 20
4,63
90,01 20
Zero 11X 4,63
90,01 15
4,86
90,01 15
Zero 11X 4,86
90,01 10
5,07
90,01 10
Zero 11X 5,07
90,01 0
5,53
90,01 0
Zero 11X 5,53
85
85 80
0,51
85 80
Zero 11X 0,51
85 75
1,10
85 75
Zero 11X 1,10
85 70
1,53
85 70
Zero 11X 1,53
85 65
1,94
85 65
Zero 11X 1,94
85 60
2,22
85 60
Zero 11X 2,22
85 55
2,44
85 55
Zero 11X 2,44
85 50
2,65
85 50
Zero 11X 2,65
85 45
2,86
85 45
Zero 11X 2,86
85 40
3,07
85 40
Zero 11X 3,07
85 35
3,26
85 35
Zero 11X 3,26
85 30
3,45
85 30
Zero 11X 3,45
85 25
3,66
85 25
Zero 11X 3,66
85 20
3,85
85 20
Zero 11X 3,85
85 15
4,08
85 15
Zero 11X 4,08
85 10
4,28
85 10
Zero 11X 4,28
85 0
4,74
85 0
Zero 11X 4,74
80
80 75
0,59
80 75
Zero 11X 0,59
80 70
1,02
80 70
Zero 11X 1,02
80 65
1,43
80 65
Zero 11X 1,43
80 60
1,71
80 60
Zero 11X 1,71
80 55
1,94
80 55
Zero 11X 1,94
80 50
2,14
80 50
Zero 11X 2,14
80 45
2,35
80 45
Zero 11X 2,35
80 40
2,56
80 40
Zero 11X 2,56
80 35
2,75
80 35
Zero 11X 2,75
80 30
2,95
80 30
Zero 11X 2,95
80 25
3,15
80 25
Zero 11X 3,15
80 20
3,34
80 20
Zero 11X 3,34
80 15
3,57
80 15
Zero 11X 3,57
80 10
3,78
80 10
Zero 11X 3,78
80 0
4,24
80 0
Zero 11X 4,24
75
75 70
0,43
75 70
Zero 11X 0,43
75 65
0,84
75 65
Zero 11X 0,84
75 60
1,12
75 60
Zero 11X 1,12
75 55
1,35
75 55
Zero 11X 1,35
75 50
1,55
75 50
Zero 11X 1,55
75 45
1,76
75 45
Zero 11X 1,76
75 40
1,97
75 40
Zero 11X 1,97
75 35
2,16
75 35
Zero 11X 2,16
75 30
2,36
75 30
Zero 11X 2,36
75 25
2,56
75 25
Zero 11X 2,56
75 20
2,75
75 20
Zero 11X 2,75
75 15
2,98
75 15
Zero 11X 2,98
75 10
3,19
75 10
Zero 11X 3,19
75 0
3,65
75 0
Zero 11X 3,65
70
70 65
0,40
70 65
Zero 11X 0,40
70 60
0,69
70 60
Zero 11X 0,69
70 55
0,91
70 55
Zero 11X 0,91
70 50
1,12
70 50
Zero 11X 1,12
70 45
1,33
70 45
Zero 11X 1,33
70 40
1,53
70 40
Zero 11X 1,53
70 35
1,73
70 35
Zero 11X 1,73
70 30
1,92
70 30
Zero 11X 1,92
70 25
2,13
70 25
Zero 11X 2,13
70 20
2,31
70 20
Zero 11X 2,31
70 15
2,54
70 15
Zero 11X 2,54
70 10
2,75
70 10
Zero 11X 2,75
70 0
3,21
70 0
Zero 11X 3,21
65
65 60
0,28
65 60
Zero 11X 0,28
65 55
0,51
65 55
Zero 11X 0,51
65 50
0,72
65 50
Zero 11X 0,72
65 45
0,93
65 45
Zero 11X 0,93
65 40
1,13
65 40
Zero 11X 1,13
65 35
1,32
65 35
Zero 11X 1,32
65 30
1,52
65 30
Zero 11X 1,52
65 25
1,72
65 25
Zero 11X 1,72
65 20
1,91
65 20
Zero 11X 1,91
65 15
2,14
65 15
Zero 11X 2,14
65 10
2,35
65 10
Zero 11X 2,35
65 0
2,81
65 0
Zero 11X 2,81
60
60 55
0,23
60 55
Zero 11X 0,23
60 50
0,43
60 50
Zero 11X 0,43
60 45
0,64
60 45
Zero 11X 0,64
60 40
0,85
60 40
Zero 11X 0,85
60 35
1,04
60 35
Zero 11X 1,04
60 30
1,24
60 30
Zero 11X 1,24
60 25
1,44
60 25
Zero 11X 1,44
60 20
1,63
60 20
Zero 11X 1,63
60 15
1,86
60 15
Zero 11X 1,86
60 10
2,07
60 10
Zero 11X 2,07
60 0
2,53
60 0
Zero 11X 2,53
55
55 50
0,21
55 50
Zero 11X 0,21
55 45
0,42
55 45
Zero 11X 0,42
55 40
0,62
55 40
Zero 11X 0,62
55 35
0,81
55 35
Zero 11X 0,81
55 30
1,01
55 30
Zero 11X 1,01
55 25
1,22
55 25
Zero 11X 1,22
55 20
1,40
55 20
Zero 11X 1,40
55 15
1,63
55 15
Zero 11X 1,63
55 10
1,84
55 10
Zero 11X 1,84
55 0
2,30
55 0
Zero 11X 2,30
50
50 45
0,21
50 45
Zero 11X 0,21
50 40
0,41
50 40
Zero 11X 0,41
50 35
0,61
50 35
Zero 11X 0,61
50 30
0,80
50 30
Zero 11X 0,80
50 25
1,01
50 25
Zero 11X 1,01
50 20
1,19
50 20
Zero 11X 1,19
50 15
1,42
50 15
Zero 11X 1,42
50 10
1,63
50 10
Zero 11X 1,63
50 0
2,09
50 0
Zero 11X 2,09
45
45 40
0,20
45 40
Zero 11X 0,20
45 35
0,40
45 35
Zero 11X 0,40
45 30
0,59
45 30
Zero 11X 0,59
45 25
0,80
45 25
Zero 11X 0,80
45 20
0,98
45 20
Zero 11X 0,98
45 15
1,22
45 15
Zero 11X 1,22
45 10
1,42
45 10
Zero 11X 1,42
45 0
1,88
45 0
Zero 11X 1,88
40
40 35
0,19
40 35
Zero 11X 0,19
40 30
0,39
40 30
Zero 11X 0,39
40 25
0,59
40 25
Zero 11X 0,59
40 20
0,78
40 20
Zero 11X 0,78
40 15
1,01
40 15
Zero 11X 1,01
40 10
1,22
40 10
Zero 11X 1,22
40 0
1,68
40 0
Zero 11X 1,68
35
35 30
0,19
35 30
Zero 11X 0,19
35 25
0,40
35 25
Zero 11X 0,40
35 20
0,59
35 20
Zero 11X 0,59
35 15
0,82
35 15
Zero 11X 0,82
35 10
1,02
35 10
Zero 11X 1,02
35 0
1,48
35 0
Zero 11X 1,48
30
30 25
0,21
30 25
Zero 11X 0,21
30 20
0,39
30 20
Zero 11X 0,39
30 15
0,62
30 15
Zero 11X 0,62
30 10
0,83
30 10
Zero 11X 0,83
30 0
1,29
30 0
Zero 11X 1,29
25
25 20
0,19
25 20
Zero 11X 0,19
25 15
0,42
25 15
Zero 11X 0,42
25 10
0,62
25 10
Zero 11X 0,62
25 0
1,08
25 0
Zero 11X 1,08
20
20 15
0,23
20 15
Zero 11X 0,23
20 10
0,44
20 10
Zero 11X 0,44
20 0
0,90
20 0
Zero 11X 0,90
15
15 10
0,21
15 10
Zero 11X 0,21
15 0
0,67
15 0
Zero 11X 0,67
10
10 0
0,46
10 0
Zero 11X 0,46
Féktávok
85 80 75 70 65 60 55 50 45 40 35 30 25 20 15 10 0
90,01
90,01 85
19,13
90,01 85
Zero 11X 19,13
90,01 80
30,66
90,01 80
Zero 11X 30,66
90,01 75
43,17
90,01 75
Zero 11X 43,17
90,01 70
51,81
90,01 70
Zero 11X 51,81
90,01 65
59,30
90,01 65
Zero 11X 59,30
90,01 60
64,13
90,01 60
Zero 11X 64,13
90,01 55
67,66
90,01 55
Zero 11X 67,66
90,01 50
70,59
90,01 50
Zero 11X 70,59
90,01 45
73,27
90,01 45
Zero 11X 73,27
90,01 40
75,58
90,01 40
Zero 11X 75,58
90,01 35
77,51
90,01 35
Zero 11X 77,51
90,01 30
79,18
90,01 30
Zero 11X 79,18
90,01 25
80,65
90,01 25
Zero 11X 80,65
90,01 20
81,71
90,01 20
Zero 11X 81,71
90,01 15
82,75
90,01 15
Zero 11X 82,75
90,01 10
83,38
90,01 10
Zero 11X 83,38
90,01 0
83,88
90,01 0
Zero 11X 83,88
85
85 80
11,53
85 80
Zero 11X 11,53
85 75
24,05
85 75
Zero 11X 24,05
85 70
32,68
85 70
Zero 11X 32,68
85 65
40,18
85 65
Zero 11X 40,18
85 60
45,00
85 60
Zero 11X 45,00
85 55
48,54
85 55
Zero 11X 48,54
85 50
51,46
85 50
Zero 11X 51,46
85 45
54,14
85 45
Zero 11X 54,14
85 40
56,45
85 40
Zero 11X 56,45
85 35
58,39
85 35
Zero 11X 58,39
85 30
60,05
85 30
Zero 11X 60,05
85 25
61,52
85 25
Zero 11X 61,52
85 20
62,58
85 20
Zero 11X 62,58
85 15
63,62
85 15
Zero 11X 63,62
85 10
64,26
85 10
Zero 11X 64,26
85 0
64,75
85 0
Zero 11X 64,75
80
80 75
12,51
80 75
Zero 11X 12,51
80 70
21,15
80 70
Zero 11X 21,15
80 65
28,64
80 65
Zero 11X 28,64
80 60
33,47
80 60
Zero 11X 33,47
80 55
37,00
80 55
Zero 11X 37,00
80 50
39,93
80 50
Zero 11X 39,93
80 45
42,61
80 45
Zero 11X 42,61
80 40
44,92
80 40
Zero 11X 44,92
80 35
46,85
80 35
Zero 11X 46,85
80 30
48,52
80 30
Zero 11X 48,52
80 25
49,99
80 25
Zero 11X 49,99
80 20
51,05
80 20
Zero 11X 51,05
80 15
52,09
80 15
Zero 11X 52,09
80 10
52,72
80 10
Zero 11X 52,72
80 0
53,22
80 0
Zero 11X 53,22
75
75 70
8,64
75 70
Zero 11X 8,64
75 65
16,13
75 65
Zero 11X 16,13
75 60
20,95
75 60
Zero 11X 20,95
75 55
24,49
75 55
Zero 11X 24,49
75 50
27,42
75 50
Zero 11X 27,42
75 45
30,10
75 45
Zero 11X 30,10
75 40
32,41
75 40
Zero 11X 32,41
75 35
34,34
75 35
Zero 11X 34,34
75 30
36,01
75 30
Zero 11X 36,01
75 25
37,48
75 25
Zero 11X 37,48
75 20
38,54
75 20
Zero 11X 38,54
75 15
39,58
75 15
Zero 11X 39,58
75 10
40,21
75 10
Zero 11X 40,21
75 0
40,71
75 0
Zero 11X 40,71
70
70 65
7,49
70 65
Zero 11X 7,49
70 60
12,32
70 60
Zero 11X 12,32
70 55
15,85
70 55
Zero 11X 15,85
70 50
18,78
70 50
Zero 11X 18,78
70 45
21,46
70 45
Zero 11X 21,46
70 40
23,77
70 40
Zero 11X 23,77
70 35
25,70
70 35
Zero 11X 25,70
70 30
27,37
70 30
Zero 11X 27,37
70 25
28,84
70 25
Zero 11X 28,84
70 20
29,90
70 20
Zero 11X 29,90
70 15
30,94
70 15
Zero 11X 30,94
70 10
31,57
70 10
Zero 11X 31,57
70 0
32,07
70 0
Zero 11X 32,07
65
65 60
4,82
65 60
Zero 11X 4,82
65 55
8,36
65 55
Zero 11X 8,36
65 50
11,29
65 50
Zero 11X 11,29
65 45
13,96
65 45
Zero 11X 13,96
65 40
16,28
65 40
Zero 11X 16,28
65 35
18,21
65 35
Zero 11X 18,21
65 30
19,87
65 30
Zero 11X 19,87
65 25
21,34
65 25
Zero 11X 21,34
65 20
22,41
65 20
Zero 11X 22,41
65 15
23,45
65 15
Zero 11X 23,45
65 10
24,08
65 10
Zero 11X 24,08
65 0
24,57
65 0
Zero 11X 24,57
60
60 55
3,54
60 55
Zero 11X 3,54
60 50
6,46
60 50
Zero 11X 6,46
60 45
9,14
60 45
Zero 11X 9,14
60 40
11,45
60 40
Zero 11X 11,45
60 35
13,39
60 35
Zero 11X 13,39
60 30
15,05
60 30
Zero 11X 15,05
60 25
16,52
60 25
Zero 11X 16,52
60 20
17,58
60 20
Zero 11X 17,58
60 15
18,62
60 15
Zero 11X 18,62
60 10
19,26
60 10
Zero 11X 19,26
60 0
19,75
60 0
Zero 11X 19,75
55
55 50
2,92
55 50
Zero 11X 2,92
55 45
5,60
55 45
Zero 11X 5,60
55 40
7,92
55 40
Zero 11X 7,92
55 35
9,85
55 35
Zero 11X 9,85
55 30
11,51
55 30
Zero 11X 11,51
55 25
12,98
55 25
Zero 11X 12,98
55 20
14,04
55 20
Zero 11X 14,04
55 15
15,08
55 15
Zero 11X 15,08
55 10
15,72
55 10
Zero 11X 15,72
55 0
16,21
55 0
Zero 11X 16,21
50
50 45
2,68
50 45
Zero 11X 2,68
50 40
4,99
50 40
Zero 11X 4,99
50 35
6,93
50 35
Zero 11X 6,93
50 30
8,59
50 30
Zero 11X 8,59
50 25
10,06
50 25
Zero 11X 10,06
50 20
11,12
50 20
Zero 11X 11,12
50 15
12,16
50 15
Zero 11X 12,16
50 10
12,79
50 10
Zero 11X 12,79
50 0
13,29
50 0
Zero 11X 13,29
45
45 40
2,31
45 40
Zero 11X 2,31
45 35
4,25
45 35
Zero 11X 4,25
45 30
5,91
45 30
Zero 11X 5,91
45 25
7,38
45 25
Zero 11X 7,38
45 20
8,44
45 20
Zero 11X 8,44
45 15
9,48
45 15
Zero 11X 9,48
45 10
10,12
45 10
Zero 11X 10,12
45 0
10,61
45 0
Zero 11X 10,61
40
40 35
1,93
40 35
Zero 11X 1,93
40 30
3,60
40 30
Zero 11X 3,60
40 25
5,07
40 25
Zero 11X 5,07
40 20
6,13
40 20
Zero 11X 6,13
40 15
7,17
40 15
Zero 11X 7,17
40 10
7,80
40 10
Zero 11X 7,80
40 0
8,30
40 0
Zero 11X 8,30
35
35 30
1,66
35 30
Zero 11X 1,66
35 25
3,13
35 25
Zero 11X 3,13
35 20
4,19
35 20
Zero 11X 4,19
35 15
5,23
35 15
Zero 11X 5,23
35 10
5,87
35 10
Zero 11X 5,87
35 0
6,36
35 0
Zero 11X 6,36
30
30 25
1,47
30 25
Zero 11X 1,47
30 20
2,53
30 20
Zero 11X 2,53
30 15
3,57
30 15
Zero 11X 3,57
30 10
4,21
30 10
Zero 11X 4,21
30 0
4,70
30 0
Zero 11X 4,70
25
25 20
1,06
25 20
Zero 11X 1,06
25 15
2,10
25 15
Zero 11X 2,10
25 10
2,74
25 10
Zero 11X 2,74
25 0
3,23
25 0
Zero 11X 3,23
20
20 15
1,04
20 15
Zero 11X 1,04
20 10
1,67
20 10
Zero 11X 1,67
20 0
2,17
20 0
Zero 11X 2,17
15
15 10
0,64
15 10
Zero 11X 0,64
15 0
1,13
15 0
Zero 11X 1,13
10
10 0
0,49
10 0
Zero 11X 0,49

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények. A lehető legtudományosabb megközelítést és professzionális mérési eszközöket használunk.

További információ a tesztelésről
Mutass többet Mutass kevesebbet
 
Adatlap
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Hossz 142 cm  
      Magasság 132,5 cm  
      Szélesség 72 cm  
      Hossz összecsukva 142 cm  
      Magasság összecsukva 60 cm  
      Szélesség összecsukva 72 cm  
      Motor típusa szénmentes (BLDC) a kerékben  
      Akkumulátor típusa Li-Ion  
      Akkumulátor gyártója LG cellák  
      Akkumulátor feszültsége 72 V  
      Akkumulátor kapacitása 32 Ah  
      Akkumulátor energiája 2304 Wh  
      Visszatáplálás nem  
      Vezérlőrendszer ujjkar  
      Tempomat igen  
      Sebességkorlátozás igen  
      Elektromos indítás választható  
      Erőátviteli rendszer első és hátsó hajtás  
      Első fék hidraulikus tárcsa  
      Hátsó fék hidraulikus tárcsa  
      Első kerék típusa levegős belső tömlő  
      Első kerék átmérője 11"  
      Hátsó kerék típusa levegős belső tömlő  
      Hátsó kerék átmérője 11"  
      Felfüggesztés első és hátsó  
      Ajánlott nyomás a gumiabroncsokban 45 - 55 Psi (3,1 - 3,8 Bar)  
      Első felfüggesztés hidraulikus csappantyú + rugó  
      Hátsó felfüggesztés hidraulikus csappantyú + rugó  
      Világítás elöl, hátul és fék  
      Féklámpa igen  
      Színek fekete - piros  
      Max. terhelhetőség 120 kg  
Elégedett vásárlók

Vélemények

ZERO.11X.32

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása