Város
barát
Terep
barát
Nagyon
kényelmes
Extrém
teljesítmény

Város
barát
Terep
barát
Nagyon
kényelmes
Extrém
teljesítmény

A VSETT 11+ két erőteljes 1500 W-os motorral van felszerelve, amelyek csúcsteljesítménye akár 2 x 3000 W is lehet. Ez a teljesítmény ideális körülmények között lehetővé teszi, hogy akár 85 km/h sebességet is elérjen. A kettős hidraulikus tárcsafékek mindig biztonságosan megállítják Önt bármilyen sebességnél. A 11 hüvelykes első és hátsó gumiabroncsok, valamint az első és hátsó kettős hidraulikus felfüggesztés pedig bármilyen terepen sima haladást biztosít.

`

VSETT 11+

Új termék

Termékopciók
Akkumulátor: *
LG 2520 Wh (42 Ah 60 V)
+ 285 826 Ft‎
1872 Wh (31,2 Ah 60 V)
- 1 Ft‎
LG 2246,4 Wh (72 V 31,2 Ah)
+ 209 448 Ft‎
alap ár

1 036 900 Ft‎Áfát tartalmazza

  • LG 2520 Wh (42 Ah 60 V)
  • 1872 Wh (31,2 Ah 60 V)
  • LG 2246,4 Wh (72 V 31,2 Ah)

- +

Legjobb ár garancia

Jobb árat talált?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

A kiválasztott modell elérhetősége

A konfigurációtól függően változhat

Eshop
Már nem kapható
Tudjon meg többet
Ingyenes meghosszabbított garancia:
Nagyszerű, szezonon kívüli árak most extra garanciával, mintha később, tavasszal vásárolna teljes áron! Ajándékozza meg magát most, spóroljon a szezonon kívüli vásárlásnak köszönhetően, és hosszabbítsa meg a garanciát.
  • Élethosszig tartó 50% kedvezmény a szervizből
  • 10% kedvezmény pótalkatrészekre
  • 10% kedvezmény a tartalék akkumulátorból
  • Az első szerviz teljesen ingyenes
  • Kedvezmény a következő vásárláshoz
  • Ingyenes biztonsági ellenőrzések
  • Származási tanúsítvány
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó

 

A legigényesebb rollerezők számára

A VSETT mindig a legextrémebb élményt garantálja! Fedezze fel a prémium márka csúcsát. A VSETT 11+ a csúcstechnológiájával elsősorban a legigényesebb felhasználók számára készült, akik nem akarnak választani az ár, a minőség és a biztonság között. Korszerű elektromos roller tökéletesen adaptált műszaki paraméterekkel hatalmas adag adrenalinhoz. Erőteljes, új generációs, kétmotoros elektromos roller, amelyet a korábban a sikeres Zero rollereket felvonultató csapat tagjai fejlesztettek ki. Ezt az elektromos rollerszériát a teljesítmény, a minőség, a stabilitás és a biztonság jellemzi. A VSETT 11+ számos újítással büszkélkedhet, amelyek az elektromos rollerek fejlesztését a következő szintre emelik.

 

Karosszéria, dizájn és felszereltség

Robusztus felépítésében feltűnően hasonlít a népszerű Zero 11X modellre, különösen dupla kormányoszlopa és masszív váza miatt. Ugyanakkor eltérő, fekete-kék színben készül, vörös színű kiegészítőkkel. A váz, a dupla kormányrúd és a kormány speciálisan megmunkált alumínium ötvözetből (6082-T6), a keréktengelyek pedig króm-molibdén ötvözött acélból készülnek, szénkeverékkel (SCM440). Ez a kombináció biztosítja a roller számára a szükséges merevséget, tekintettel arra, hogy ez egy extrém gép. A dupla első lengéscsillapítók, amelyek feltűnően hasonlítanak a motorkerékpárokéhoz, a kettős hátsó lengéscsillapítók, a 11 hüvelykes, levegővel töltött gumiabroncsok és az ergonomikus kormánymarkolat mind hozzájárulnak a vezetés kényelméhez. A roller összecsukó funkciója a kettős kormányoszlop megtörésével működik, amelyet két fix karmantyú rögzít, mindkét kormányoszlop rúdon dupla bilinccsel. Ez biztosítja, hogy bármikor kompaktabb méretre hajthassa össze a rollert. Jellemző dizájnelem a gép hátulján található masszív integrált lábtámasz, amely a gép emelőfogantyújaként is szolgál. A VSETT 11+ egy nagyméretű és könnyen leolvasható, NFC zárral ellátott kijelzővel van felszerelve, amelyet egy chip aktivál kulcstartó vagy NFC-támogatással rendelkező okostelefon vagy okosóra formájában. A kijelzőn megjelenik minden fontos adat, mint például a sebesség, az aktuális sebességfokozat, a napi megtett kilométer (TRIP), összes megtett kilométer (ODO) és az akkumulátor töltöttségi szintje. Magas fényerejének köszönhetően a kijelzőn kedvezőtlen időjárási körülmények között is leolvashatók az adatok.

 

 

Biztonság és menetminőség

A biztonság mindig elsődleges egy ilyen extrém gépnél. Az egész modell valóban nagyon robusztus, és látható, hogy nem spóroltak a felhasznált anyagokat illetően. A roller alkatrészeit szilárd vázba építették be, amelyet úgy terveztek, hogy bármilyen terepen maximális vezetési stabilitást biztosítson. Az összecsukó mechanizmus nagyon erős, és ami a legfontosabb, a kettős bilincsnek köszönhetően biztonságos. A váz a repülőgépeknél is használatos, erős alumíniumötvözetből készült, gondosan kiegyensúlyozott, hogy nagyobb sebességnél is fenntartsa a stabilitást. Ideális körülmények között a végsebesség elérheti a 85 km/h-t is. A kevésbé tapasztalt vezetőknek lehetőségük van korlátozni végsebességüket az első motor kikapcsolásával, ami felére csökkenti a roller teljesítményét. A rendkívüli teljesítményhez azonban minőségi fékrendszerre van szükség, amelyet a roller valóban meg is kapott alapfelszereltségként. A teljesen hidraulikus Zoom tárcsafékek mindig hatékonyan tudnak fékezni a fékkarra kifejtett minimális erő alkalmazásával. Elektromos ABS-szel kombinálva a fékezés gyerekjáték. Az roller kiváló minőségű és masszív felépítése akár 150 kg összterhelhetőséget is lehetővé tesz. Lehetőség van továbbá az úgynevezett „Kick-start” funkció aktiválására, amely megakadályozza a nem kívánt elindulást, ha kezdetben nem a modell által kínált brutális erőt akarná megtapasztalni. Ráadás a könnyen karbantartható csúszásmentes futófelület, amely megakadályozza a vezető megcsúszását zord időben vagy extrém helyzetekben. Az SMD diódákat használó hatalmas hosszú sugarú LED-fényszóró egy másik érdekes funkció. Az első fényszóró kombinálva az első és a hátsó irányjelzővel, valamint az elektromos duda lehetővé teszik a vezető számára a biztonságos vezetést mind nappal, mind rossz látási viszonyok esetén. Az összes lámpát a kormányon található háttérvilágítású fém hüvelykujjkapcsolók vezérlik.

 

Teljesítmény és hatótávolság

A VSETT 11+ elektromos rollert két nagyon erős, szénmentes elektromos motorral szerelték fel, amelyek mindegyike 1500 W teljesítményt nyújt, de csúcsteljesítményen az akár 2 x 3000 W-ot is elérhetik. A kettős vezérlőegység, az új hővédelmi áramkörök és az innovatív, időkorlátos „Sport” mód funkció, amelyet a kormányon elhelyezett kezelőpanelen lehet aktiválni, lehetővé teszi, hogy bármilyen terepen gyorsan haladjon! A roller erejét egy népszerű ujjkar vezérli. Az intelligens lítium-ionos akkumulátor támogatja a gyorstöltést, és akár 220 km hosszú hatótávolságot biztosít ECO módban egy motorral (a vezetési stílustól és a 60 V-os akkumulátor választott kapacitásától függően: 31 Ah vagy 42 Ah). A futófelület tetején található két töltőcsatlakozó praktikusabb hozzáférést biztosít, és jobban véd a mechanikai sérülések ellen, ha egyenetlen terepen haladunk. Természetesen ezek a töltőportok védőkupakkal vannak ellátva. Az akkumulátor nem szenved semmilyen nemkívánatos memóriahatástól, ezért hosszú évekig fog tartani megfelelő töltés és karbantartás mellett!

 

 

Használat és praktikum

Tekintettel szilárd szerkezetére és nagy teljesítményére ez egy nagyon sokoldalú roller. Összkerék meghajtásának köszönhetően a VSETT 11+ képes kezelni a rosszabb terepet és még a meredek emelkedőket is. A vezetés során kétségtelenül értékelni fogja a zökkenőmentes erőleadást, bár ez a szörnyeteg méretéből adódóan a mozgékonyság szempontjából nem lesz osztályelső. Nem kell azonban attól tartania, hogy rollere cserbenhagyja egy hosszabb út során. Imádni fogja a továbbfejlesztett, nagyon kényelmes futóművet, amely mind a városban macskakövön, mind rossz terepen egy mezőn jól használható. A roller sokoldalúsága ellenére kb. 58 kg-os súlya (akkumulátor méretétől függően) visszatartó tényező lehet néhány felhasználó számára. A roller felemeléséhez nagy valószínűséggel két emberre lesz szükség, hacsak éppen nincsenek olyan izmai, mint Popeyenek. Be kell látnunk azonban, hogy ez a gép kemény játék kemény vezetők számára, akik nem csupán egy közlekedési eszközt keresnek, hanem nagy adag adrenalinre és az extrém rollerezés örömére vágynak.

 

Értékelésünk

Nem mindenki merészkedik fel erre a pokoli gépre. Elsősorban adrenalinrajongók számára készült, akik tudják, mit akarnak. A VSETT 11+ felülmúlta várakozásunkat. Sok mindendre képes. Vele mindig gyorsan és élvezetesen eljut az úticéljához. Nagyon gyors és sokoldalú roller, amely sok év használat után sem fog csalódást okozni. Megfelel a gyártó által megadott specifikációknak, érdekes és agresszív kialakítást és fokozott biztonságot kínál. Akár terepen, akár normál úton halad 80 km/h-s sebességgel vagy gyalogos tempóban a belvárosban - mindig örömmel tölti el, hogy ez a roller az Öné lehet.

 

Szerviz Vsett-logo

A VSETT márka hivatalos importőre és kereskedője vagyunk Szlovákiában, Csehországban és Ukrajnában. Közvetlen jótállási és jótállási idő utáni szervizt biztosítunk, amely prágai, brnoi, pozsonyi és ungvári kirendeltségeinken érhető el. Tartalék alkatrészeket raktáron tartunk és a garanciális javítások hitelesített szolgáltatója vagyunk. Ezért ennek a rollernek a megvásárlásakor nem kell aggódnia a szervizelés vagy a pótalkatrészek elérhetősége miatt. A gyártó közvetlen képviseletének köszönhetően a bonyolultabb javításokat és a diagnosztikát is megoldjuk.

 

A márkáról

A VSETT Intelligent Technology Co., Ltd. vállalatát 2018 -ban alapították. Székhelye a kínai Ningbo városában található. Elektromos rollerek és tartozékaik kutatásával, fejlesztésével, gyártásával, értékesítésével és szervizelésével foglalkozó cég. Bár egy nagyon fiatal márkáról van szó, az elektromobilitás terén rövid fennállása ellenére híressé vált nem csak hazájában, Kínában, hanem Észak-Amerika, Dél-Amerika, Európa, Afrika, Ázsia, illetve a Közel-Kelet piacain is. Fontos megjegyezni, hogy a vállalat mögött az a csapat áll, amely bemutatta a világnak a nagyon sikeres Zero rollereket. A VSETT az elektromos rollereket intelligens alternatívának tekinti a többi közlekedési mód mellett nem csak a városban, hanem azon kívül is. Rendkívül hatékony és olcsó közlekedési mód, amely nem szennyezi bolygónkat. Szénlábnyoma zéró, felelősségteljesebb és sokkal szórakoztatóbb közlekedést tesz lehetővé nemcsak oda, ahová autóval vagy tömegközlekedéssel el lehet jutni, hanem olyan helyekre is, ahová egyébként nem juthatna el. Ennek a márkának a születése új lehetőség a rolleresek számára, akiknek eddig választaniuk kellett a teljesítmény, a praktikum és az ár között. Válaszul az egyéni felhasználói igényekre, a VSETT számos modellt kínál, amelyek közül mindenki választhat. A VSETT tapasztalt alkalmazottai betartják a szigorú minőségellenőrzést, és minőségi ügyfélszolgálatot biztosítanak ügyfeleik maximális elégedettsége érdekében. Kínálatunkban a VSETT összes modellje (8, 8+, 9, 9+, 10+ és 11+) megtalálható. Jó kapcsolatokat ápolunk a céggel, és személyesen ismerjük nem csupán néhány alkalmazottját, hanem közvetlenül a tulajdonost is. Ezért nem csak garanciális és jótállás utáni szervizelést, hanem minőségi támogatást, tanácsadást és pótalkatrészeket is tudunk biztosítani.

10/10
Kényelem
5/10
Karbantartás
85 km/h
Sebesség
58 kg
Súly
6000 W
Teljesítmény
80 km
Hatótávolság
Hátsó felfüggesztés
Felfüggesztés elöl
Jól kezeli a terepet
Hegymenetre képes
Hidraulikus első fék
Motor hátul
Motor elöl
Városba alkalmas
Extrém teljesítmény
Első világítás
Hátsó fényszórók
Hidraulikus fék hátul
Légkerekek
 
Adatlap
A műszaki jellemzők a termék konfigurációjától függően eltérőek lehetnek. Előre beállított paraméterek használata a konfoguráció során.
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 58 kg Várakozás a tesztre
Töltési idő 16 h konfigurációtól függően -tól -től 16 h nak,nek 24 h Várakozás a tesztre
Max. sebesség a feloldás előtt 25 km/h Várakozás a tesztre
Max. tervezési sebesség 85 km/h Várakozás a tesztre
Teljesítmény 3000 W Várakozás a tesztre
Csúcsteljesítmény 6000 W Várakozás a tesztre
Hatótávolság 80 km konfigurációtól függően -tól -től 80 km nak,nek 120 km Várakozás a tesztre
 
Adatlap
A műszaki jellemzők a termék konfigurációjától függően eltérőek lehetnek. Előre beállított paraméterek használata a konfoguráció során.
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Hossz 130 cm  
      Magasság 120 cm  
      Szélesség 65 cm  
      Hossz összecsukva 130 cm  
      Magasság összecsukva 57 cm  
      Szélesség összecsukva 65 cm  
      Motor típusa szénmentes (BLDC) a kerékben  
      Akkumulátor típusa Li-Ion  
      Akkumulátor gyártója Kína - nincs márka konfigurációtól függően: Kína - nincs márka, LG cellák  
      Akkumulátor feszültsége 60 V konfigurációtól függően: 60 V, 72 V  
      Akkumulátor kapacitása 31,2 Ah konfigurációtól függően: 31,2 Ah, 42 Ah  
      Akkumulátor energiája 1872 Wh konfigurációtól függően: 1872 Wh, 2246,4 Wh, 2520 Wh  
      Visszatáplálás igen  
      Vezérlőrendszer ujjkar  
      Tempomat igen  
      Sebességkorlátozás igen  
      Elektromos indítás választható  
      Erőátviteli rendszer első és hátsó hajtás  
      Első fék hidraulikus tárcsa  
      Hátsó fék hidraulikus tárcsa  
      Első kerék típusa levegős belső tömlő  
      Első kerék átmérője 11"  
      Hátsó kerék típusa levegős belső tömlő  
      Hátsó kerék átmérője 11"  
      Felfüggesztés első és hátsó  
      Első felfüggesztés hidraulikus csappantyú + rugó  
      Hátsó felfüggesztés kettős hidraulikus csappantyú + rugó  
      Világítás elöl, hátul és fék  
      Féklámpa igen  
      Max. terhelhetőség 150 kg  
Elégedett vásárlók

Vélemények

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása