Város
barát
kiváló
ár/teljesítmény

Város
barát
kiváló
ár/teljesítmény

A THE-URBAN xR1 és az xT1 a THE-URBAN márka (Walberg Urban Electrics GmbH) legújabb sorozatú elektromos rollere. Kivételes a fröccsenő víz ellenállásával és a jogosulatlan személyekkel szembeni beépített elektronikus indításgátlóval.

`

THE-URBAN x

Új termék

Termékopciók
Gumiabroncs méret: *
8,5"
- 1 Ft‎
10"
+ 29 133 Ft‎
  • 10"
  • 8,5"

Legjobb ár garancia

Jobb árat talált?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

A kiválasztott modell elérhetősége

A konfigurációtól függően változhat

Eshop
Szállításra kész. Normál szállítási idő 3-5 munkanap.
Tudjon meg többet
Ingyenes meghosszabbított garancia:
Nagyszerű, szezonon kívüli árak most extra garanciával, mintha később, tavasszal vásárolna teljes áron! Ajándékozza meg magát most, spóroljon a szezonon kívüli vásárlásnak köszönhetően, és hosszabbítsa meg a garanciát.
  • Élethosszig tartó 50% kedvezmény a szervizből
  • 10% kedvezmény pótalkatrészekre
  • 10% kedvezmény a tartalék akkumulátorból
  • Az első szerviz teljesen ingyenes
  • Kedvezmény a következő vásárláshoz
  • Ingyenes biztonsági ellenőrzések
  • Származási tanúsítvány
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó

A THE-URBAN xR1 és xT1 egy legújabb sorozatú elektromos rollere, amelyet a THE-URBAN márka (Walberg Urban Electrics GmbH) gyártott. Ez a modell két kerékméret közül választhat. Ezenkívül két nagyon fontos előnye van, nevezetesen a fröccsenő víz ellenállása és az elektronikus indításgátló PIN-kérelem formájában, amely rögzíti a rollert és megvédi illetéktelen személyektől . Akár a 8,5 hüvelykes, akár a 10 hüvelykes, levegővel töltött kerekeket választja, a kényelmet és a jó érzést tovább fokozza az a tény, hogy a roller két tárcsafékkel rendelkezik. Ennek a rollernek a maximális terhelhetősége lényegesen magasabb az xC1 modellhez képest, mivel kényelmesen el tud vinni egy 120 kg súlyú utas t. Ez azonban valamivel nagyobb, 16 kg-os súly rovására megy. Hatótávolsága eléri a 25 km-t, és ezért soroljuk a rollerek közé, amelyek inkább a város körüli rövid utakra alkalmasak.

 

Használat és praktikum

A márka más modelljeihez képest ez a modell nem különösen ismert a választékáról. Rövidebb útvonalakra is alkalmas, és napi város körüli kirándulásokhoz ajánljuk 12 km-es távolságokon keresztül. A hatótávolság 25 km lehet, azonban több tényező befolyásolja, például az út állapota, a lejtő, a versenyző súlya és nem utolsó sorban a vezetési stílusa. Nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy az akkumulátor teljes lemerítése jelentős negatív hatással jár, ami lerövidíti annak élettartamát. Ha praktikus, megbízható városi rollert keres, akkor a megfelelő helyen jár. A roller előnyei közé tartozik a kompakt mérete teljesen összehajtva, mivel ez a modell lehetővé teszi a teljes roller egyszerű és gyors összehajtását . Ugyanolyan egyszerű és intuitív néhány másodperc alatt kibontani és készen állni egy újabb felejthetetlen útra. Súlya 16 kg teszi a rollert az ultrakönnyű rollerek kategóriáján kívülre. Ennek ellenére továbbra is túl nagy gond nélkül felviheti a lépcsőn, vagy autóba vagy villamosba rakhatja. Kiváló tömörségének köszönhetően összehúzva viheti magával az irodába vagy az étterembe, ahol senkit sem fog zavarni, ami azt jelenti, hogy nem kell bezárva hagynia az utcán. Ha azonban kint kell hagyni, akkor nem kell aggódnia miatta, mivel PIN kód kérése védi a „ragadós kezű” emberektől. Könnyedén beillesztheti egy normál autó csomagtartójába is, és elegendő hely marad a többi szükséges poggyász számára. Ami a „praktikum” témát illeti, mindenképpen meg kell említeni, hogy mint a kevés roller egyike, ellenáll a fröccsenő víznek . Ez azt jelenti, hogy nedves utak vagy enyhe eső esetén nem kell otthon hagynia pihenni.

 

Hatótáv, teljesítmény és biztonság

A rollert 36 V-os és 7,8 Ah-s akkumulátorral szállítják, ami megfelel a 280,8 Wh tárolt energiának , és 25 km-es hatótávolságra képes egyetlen töltéssel. Mint már említettük, ez olyan körülményektől függ, amelyek feltétlenül tartalmazzák az út állapotát, a lejtőt, a vezető súlyát és természetesen a vezetési stílusát. Ezért inkább a kissé rövidebb, legfeljebb 20 kilométeres útvonalakra támaszkodunk. A rollert egy közvetlenül a hátsó kerékbe szerelt motor hajtja, amely maximális teljesítménye 500 W (300 W fenntartható), ami minden bizonnyal elegendő a normál városnézéshez. Az akkumulátor 0 és 100% közötti töltése körülbelül 3-4 órát vesz igénybe . Mindkét kerék mechanikus tárcsafékje hozzájárul a biztonságosabb és megbízhatóbb vezetéshez. Ezzel a modellel nem kell tartania a nedves utaktól vagy a gyenge esőtől, mivel a roller ellenáll a fröccsenő víznek . Az előttünk álló út jól látható a roller világítási rendszerének köszönhetően. Ugyanakkor a többi közlekedő számára megfelelően látható. A roller 8,5 hüvelykes vagy 10 hüvelykes, levegővel töltött kerekekkel rendelkezik , ezért javasoljuk, hogy kerülje a nagy kátyúkat, amelyek abroncs leengedéséhez vezethetnek. Először a levegővel teli kerekek tűnhetnek ennek a rollernek a gyengeségének. Az ellenkezője azonban igaz, mivel hatékony és megbízható megoldást jelentenek a hiányzó felfüggesztés ellensúlyozására.

 

Kényelem és dizájn

A roller érdekes színkombinációban készül, amely fekete keretből áll, és a kiválasztott kerékmérettől függően friss zöld vagy cikóriakék színű apró elemekkel jazzelt. Ellentétben a Walberg Urban Electrics által gyártott modellekkel, az xR1 és xT1 meglehetősen futurisztikusnak tűnik a platform négyzet alakja és az összecsukható mechanizmus miatt. A hátsó sárvédő nemcsak funkcionálisan néz ki, hanem pontosan az is. A hátsó sárvédő nemcsak funkcionálisan néz ki, hanem pontosan az is. Határozottan el lehet dobni a félelmet attól, hogy a nadrág vagy a láb (nők esetében) sáros lesz vezetés közben. A kialakítás egyszerűnek, de céltudatosnak tűnik, hangsúlyozva maga a roller praktikusságát. Az összecsukható mechanizmus kialakítása illeszkedik a roller test többi részéhez, és elegánsnak tűnik. Ez a modell 8,5 hüvelykes vagy 10 hüvelykes, levegővel töltött kerekeket kínál, és ezek a kerekek teszik kényelmessé a roller vezetését. Természetesen a nagyobb kerekek még kényelmesebbé teszik az utazást. Segítenek a rezgések és a dudorok kiszűrésében . Érdemes azonban kikerülni minden nagy kátyút, hogy elkerülje az elülső vagy hátsó abroncs leeresztését. A viszonylag alacsony súly is hozzájárul a kényelemhez, ennek köszönhetően könnyedén hordozhatja ezt a rollert, ha szükséges.

 

Értékelésünk

Kellemesen meglepődtünk ezen modell által kínált számos funkción . A kellemesen friss színkialakítással kezdve a lehetőség a két kerékméret közötti választásra, de főként azzal, hogy a gyártó az elektronikus indításgátló bevezetésével haladt a lopások elleni küzdelemben . Tekintettel a hatótávolságára és erejére, ez a modell eleve a városi környezetben való használatra készült, ahol egyszerűen és könnyedén felviheti a lépcsőn, vagy akár magával viheti az irodába vagy étterembe. Néhány másodperc alatt könnyen összehajtogathatja ezt a rollert és beteheti vagy egy autó csomagtartójába, vagy például az íróasztala alá. A roller másik fontos jellemzője biztosan ellenáll a fröccsenő víznek . Nagyon kevés olyan roller létezik, amely „dicsekedhet azzal”, hogy fröccsenésálló. Az egyszerű kezelés és a hüvelykujj-karos vezérlő rendszer minden menetet szórakoztatóvá és valódi élménnyé tesz. A roller praktikus rugós állvánnyal rendelkezik, amelynek köszönhetően önállóan állhat. Az xC1 modellhez hasonlóan szem előtt kell tartani ennek a rollernek a maximális 25 km-es hatótávolságát. Hosszabb távolságok esetén, még a város körül is, mindenképpen javasoljuk, hogy fontolja meg más modell vásárlását, például Egret TEN V3 X. Ha korlátozott költségvetéssel rendelkezik, vagy egyszerűen úgy döntött, hogy nem fektet be rengeteg pénzt, ez a modell biztosan jó kompromisszum. Ha azonban nincs költési korlátja, és szimpatizál ezzel a márkával, mindenképpen javasoljuk, hogy vessen egy pillantást az xH1 modellre.

 

Szervíz

Egret-logoA THE-URBAN márka hivatalos importőre és kereskedője vagyunk Szlovákiában, Csehországban és Ukrajnában. Közvetlen jótállási és jótállási idő utáni szerviz t kínálunk, amelyet prágai, brünni, pozsonyi és ungvári üzletünkben biztosítunk. Alkatrészeket raktáron tartunk és garanciális javítási szervízei vagyunk. Ezért, amikor megvásárolja ezt a rollert, nem kell aggódnia a szervizelés vagy az alkatrészek hiánya miatt. A gyártó közvetlen képviseletének köszönhetően megbirkózunk a nehéz javításokkal vagy diagnosztikával.

 

A márkáról

A német Walberg Urban Electrics cég 2017 óta értékesíti THE THE URBAN életmódmárkát . Ez a prémium EGRET márka „fiatalabb testvére”, amelyet a vállalat 2012 óta kínál és már több mint 60 000 darabot forgalmaz. Alapítója, Florian Walberg az elektromos rollerek rendes felhasználójaként indult. Személyes tapasztalatai alapján felismerte a mobilitás ezen új formájának hatalmas lehetőségeit. Szerinte az elkövetkező években a városoknak új módon kell alkalmazkodniuk az utakhoz és a burkolatokhoz - a belső égésű járművekről az alternatív mobilitási formák felé. Az elektromos rollerek, különösen az összecsukhatók könnyen összekapcsolhatók tömegközlekedéssel vagy saját autóval. Ebben teljesen egyetértünk Flóriánnal. Az EGRET és a THE-URBAN márkák különösen Németországban nagyon népszerűek, köszönhetően a német minőségnek, megbízhatóságnak és stílusos kialakításnak.

4/10
Kényelem
4/10
Karbantartás
25 km/h
Sebesség
16 kg
Súly
500 W
Teljesítmény
25 km
Hatótávolság
Első fék
Motor hátul
Hátsó fék
Városba alkalmas
Első világítás
Hátsó fényszórók
Légkerekek
 
Adatlap
A műszaki jellemzők a termék konfigurációjától függően eltérőek lehetnek. Előre beállított paraméterek használata a konfoguráció során.
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 16 kg Várakozás a tesztre
Töltési idő 4 h Várakozás a tesztre
Max. tervezési sebesség 25 km/h Várakozás a tesztre
Teljesítmény 500 W Várakozás a tesztre
Hatótávolság 25 km Várakozás a tesztre
 
Adatlap
A műszaki jellemzők a termék konfigurációjától függően eltérőek lehetnek. Előre beállított paraméterek használata a konfoguráció során.
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Hossz 107 cm konfigurációtól függően: 107 cm, 113 cm  
      Magasság 120 cm konfigurációtól függően: 120 cm, 123 cm  
      Szélesség 46,5 cm  
      Hossz összecsukva 107 cm  
      Magasság összecsukva 48 cm  
      Szélesség összecsukva 47 cm  
      Motor típusa szénmentes (BLDC) a kerékben  
      Akkumulátor feszültsége 36 V  
      Akkumulátor kapacitása 7,8 Ah  
      Akkumulátor energiája 280,8 Wh  
      Vezérlőrendszer hüvelykujjkar  
      Erőátviteli rendszer hátsó hajtás  
      Első fék mechanikus lemez  
      Hátsó fék mechanikai  
      Első kerék típusa levegős belső tömlő  
      Első kerék átmérője 8.5" konfigurációtól függően: 8.5", 10"  
      Hátsó kerék típusa levegős belső tömlő  
      Hátsó kerék átmérője 8.5" konfigurációtól függően: 8.5", 10"  
      Felfüggesztés nincs felfüggesztés  
      Világítás elől és hátul  
      Színek black with green elements konfigurációtól függően: black with green elements, fekete, kék elemekkel  
      Max. terhelhetőség 120 kg  
Elégedett vásárlók

Vélemények

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása