NAMI Burn-E 2 / 2 MAX

akár -16%
Város
barát
Terep
barát
Nagyon
kényelmes
Extrém
teljesítmény

Város
barát
Terep
barát
Nagyon
kényelmes
Extrém
teljesítmény

A Burn-E egy szinte elpusztíthatatlan roller, masszívan összehegesztett egyetlen darabból álló vázzal. Rendkívül tartós, emellett 72 V-os és 32 Ah-s akkumulátorával 120 km-es távolságot tud megtenni ideális körülmények között. Két brutális 5040-8400 W teljesítményt nyújtó motorjával hihetetlen, 72-100 km/h-s végsebességre képes felgyorsulni (feloldás után).

`

NAMI Burn-E 2 / 2 MAX

Új termék

Termékopciók
Akkumulátor: *
2304 Wh (72 V 32 Ah)
2160 Wh (72 V 28 Ah)
- 439 370 Ft‎
alap ár

1 749 900 Ft‎Áfát tartalmazza

  • 2304 Wh (72 V 32 Ah)
  • 2160 Wh (72 V 28 Ah)

- +

Legjobb ár garancia

Jobb árat talált?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

A kiválasztott modell elérhetősége

A konfigurációtól függően változhat

Eshop
Már nem kapható
Tudjon meg többet
Ingyenes meghosszabbított garancia:
Nagyszerű, szezonon kívüli árak most extra garanciával, mintha később, tavasszal vásárolna teljes áron! Ajándékozza meg magát most, spóroljon a szezonon kívüli vásárlásnak köszönhetően, és hosszabbítsa meg a garanciát.
  • Élethosszig tartó 50% kedvezmény a szervizből
  • 10% kedvezmény pótalkatrészekre
  • 10% kedvezmény a tartalék akkumulátorból
  • Az első szerviz teljesen ingyenes
  • Kedvezmény a következő vásárláshoz
  • Ingyenes biztonsági ellenőrzések
  • Származási tanúsítvány
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó

A hivatalosan Viper névre keresztelt NAMI Burn-E roller a Kaabo egykori vezető tervezőjének kiváló terméke. Tele van újításokkal, ráadásul minden alkatrészét alaposan tesztelték, hogy ellenőrizzék szilárdságukat és tartósságukat. A NAMI ezzel a kezdeményezéssel új lendületet kíván adni más elektromos roller gyártóknak. Miért érdemes megfontolnia a NAMI Burn-E (Viper) elektromos roller megvásárlását? A válasz az alábbiakban rejlik: szerkezetileg biztonságos, egy darabból hegesztett váz, intelligens szoftver, kifinomult elektromos vezetékek gyorscsatlakozókkal, erős és kiváló minőségű hidraulikus felfüggesztés, szénszálas kormányoszlop, újonnan tervezett masszív összecsukó rendszer, beépített világítási rendszer akár 2000 lumennel, 30/50 A-es kettős vezérlőegység, réz-nikkel ötvözetű csövekkel összekapcsolt akkumulátorcellák, polírozott rozsdamentes acél alkatrészek, robusztus felépítés és könnyebb súly az azonos kategóriájú versenytársakéhoz képest. Megérkezett a Viper, egy új roller, amelyet a nulláról építettek fel. A 8400 W-os teljesítménnyel ez egy olyan szörnyeteg a szörnyetegek közt, amely kb. 100 km/h-s sebesség elérésére képes (feloldás után). Minőségi, 72 V-os és 32 Ah-s akkumulátorával ideális körülmények között nagyon messzire, akár 120 km-re is elviheti Önt. A Viper egy kicsit eltér azoktól a rollerektől, amit már megszokhattunk.

Karosszéria, kialakítás és felszerelés

A NAMI Burn-E, más néven Viper, egy okos elektromos roller, amelyet szenvedéllyel készítettek a hangsúlyt a lehető legmagasabb minőségre és biztonságra helyezve. A rollert egy darabból álló, kézzel hegesztett vázzal keretezték, amely 6082-es repülőgép-minőségű alumíniumból készült és extrém szilárdsággal rendelkezik. A kormányoszlop, amely általában számos verstenytárs roller gyenge pontja, szénszálas és akár 400 kg-os terhelést is elbír! Az összecsukó mechanizmust teljesen átalakították, erős 304-es acélból készült, egyedi jellemzője a kúpos forma. Érdemes megemlíteni az okoskijelzőt, amellyel személyre szabott menetmódot programozhat és az egyes vezérlőegységek paramétereit külön is beállíthatja. A vezérlőegységekbe túlmelegedés elleni védelmet építettek, ami azt jelenti, hogy a kiégésük kockázata már a múlté. A minőségi gyártású, gyorskioldó csatlakozókkal ellátott intelligens elektromos vezetékek megkönnyítik a karbantartást és az esetleges javításokat. Ráadásul a roller nagy mértékben vízálló, így még esőben is lehet vele közlekedni. A gyártó nemcsak a gép magas gyártási minőségére gondolt, hanem a formatervezésére is. Ezért a fényűzőbb megjelenés érdekében bizonyos rozsdamentes acél alkatrészeket magasfényűre csiszoltak. A fedélzet belsejében egy kiváló minőségű akkumulátor van, amely réz-nikkel ötvözetből készült csövekkel összekötött cellákat tartalmaz. Ez biztosítja az akkumulátor maximális védelmét, valamint a nagy teljesítményt. Habár a roller nagyon masszív felépítésű és hatalmas akkumulátorral látták el, összsúlya továbbra is hasonló vagy alacsonyabb, mint az azonos kategóriájú versenytársaké.

Biztonság és menetminőség

A Viper egyedülálló abban az értelemben, hogy a roller prototípusa számos stresszteszten esett át, úgy mint biztonsági, minőségi és teljesítményellenőrzésen. Ezeken a teszteken sikeresen teljesített. A NAMI munkatársai egy olyan rollert gyártottak, amely első osztályú biztonságot és egyedülálló, kompromisszumok nélküli minőséget kínál az ügyfeleknek. Ezért szerelték fel 11 hüvelykes tömlő nélküli gumiabroncsokkal és 165 mm-es állítható hidraulikus lengéscsillapítókkal, amelyek kiváló menetstabilitást és kényelmet nyújtanak a felhasználóknak. Tekintettel a roller hatalmas erejére és nagy sebességére, a Viper két teljesen hidraulikus Nutt fékkel és 160 mm-es tárcsákkal rendelkezik, amelyek fékezéskor erős és könnyen szabályozható fékerőt biztosítanak. Elektronikus regeneratív fékkel kombinálva biztos lehet benne, hogy minden sebességről biztonságosan le tud fékezni. Ez a fék az energia egy részét visszavezeti az akkumulátorba. Egy másik fontos biztonsági funkció az elektronikus ABS, amely megakadályozza a kerekek blokkolódását erőteljes fékezéskor. Rendes világítás nélkül nem lehet fenntartani a megfelelő biztonságot, amire a NAMI különös figyelmet fordított a Viper modell kialakításakor. Olyan világítási rendszerrel látta el ezt a rollert, amely 2000 lumenes kibocsátással bír. Felszerelték beépített irányjelzőkkel is, amelyeknek köszönhetően a használója könnyen tudathatja másokkal, hogy változtatni akar a menetirányán. Ilyen felszereléssel nem kell aggódnia az éjszakai vezetés miatt, vagy azon gondolkodnia, hogy további lámpákat vásárol-e a rolleréhez. A kevésbé tapasztalt vezetők csökkenthetik a Viper extrém teljesítményét azáltal, hogy egy gomb segítségével kikapcsolják az első motort, vagy alacsonyabb fokozatot választanak a roller kijelzőjén. A NAMI hasonlóképpen gondolt mindkét sárvédő praktikus kialakítására, amely biztosítja, hogy ne kelljen aggódnia a rossz időjárás miatt. A könnyen karbantartható bordás futófelület megakadályozza a vezetők megcsúszását extrém helyzetben, és bónuszként jár.

Teljesítmény és hatótávolság

A teljesítmény specifikációit megnézve felmerülhet a kérdés, hogy lehet-e még rollernek vagy inkább hiperszonikus fegyvernek nevezni. A teljesítmény és a hatótávolság egy álom, és az adrenalin rajongóinak biztosan van mire számítaniuk! A két motor, amelyek egyenként 1500 W teljesítményt nyújtanak, és a teljes csúcsteljesítmény elérheti a 8400 W-ot is, valóban szélsőséges teljesítményt adnak, ami nem mindenkinek való. Minden emelkedőn felmegy, és ha szükséges, akkor bármikor felgyorsulhat felfelemenet közben is. Ez egyszerűen egy kerekes rakéta, amelyet nem lehet megállítani. A Viper hatalmas 72 V, 32 Ah akkumulátorral van felszerelve amely valóban nagyon messzire viszi. Ideális körülmények között a Viperek akár 120 km-es hatótávolságot megtesznek, ami meglehetősen hatalmas távolság. Egy ilyen választék szabad mozgást biztosít Önnek anélkül, hogy aggódnia kellene, hol töltse fel az akkumulátort. Ha azonban ez nem lenne elegendő az Ön számára, alapkivitelben két darab 2,8 A-os gyorstöltőt talál, amelyek lehetővé teszik az akkumulátor gyors, nagyon rövid idő alatt történő feltöltését. Az intelligens BMS (Battery Management System) gondoskodik az akkumulátort tartalmazó egyes szegmensek megfelelő kezeléséről. A bordázott fedélzet elülső részében található két töltőport alapértelmezés szerint védőkupakokkal, amelyek megakadályozzák a szennyeződés bejutását. Az akkumulátor nem szenved semmilyen nemkívánatos memóriahatástól, ezért a megfelelő töltés és karbantartás mellett sok évig fog tartani! A két vezérlőegység 50A tanúsítvánnyal rendelkezik, és ideális körülmények között lehetővé teszik a Viper felgyorsítását a maximális 100 km/h sebességig (feloldás után). És ez nem semmi.

Használat és praktikum

Tekintettel szilárd felépítésére és hihetetlen teljesítményére, ez egy nagyon sokoldalú roller, amelyet többnyire az adrenalin rajongóinak szánnak. Minkét kerékhajtásának köszönhetően a Viper képes kezelni a terepet és még a nagyon meredek emelkedőket is, azonban a legjobb az úton lesz. 11 hüvelykes és 90 mm széles tömlő nélküli abroncsaival a Viper kiváló kényelmet, tapadást és biztonságot nyújt Önnek. A tömlő nélküli kialakítás jelentősen csökkenti a gumiabroncs leengedésének kockázatát, és lehetővé teszi a könnyű javítást gumiabroncs károsodása esetén. Imádni fogja a nagyon kényelmes futóművet, amelyet mind macskaköveken, mind pedig kövön használhat. A roller sokoldalúsága ellenére kb. 47 kg-os súlya korlátozó tényező lehet néhány rolleres számára, mivel nem olyan könnyű ezt a rollert cipelni, vagy berakni az autó csomagtartójába. Hasonlóképpen, a roller teljesítménye és robusztus kialakítása gyengébb tömörséget eredményezett. Méretével még mindig elfér egy normál autó csomagtartójában, de ne számítson arra, hogy sok hely marad. Ez a fajta gép azonban nem gondol túl sokat a kompakt kialakításról, és inkább olyan igazi „ínyenceket” céloz meg, akik tudják, hogyan kell igazán élvezni képességeit.

Értékelésünk

A Viper nemcsak egy kifinomult, rendkívül tartós és pontosan gyártott roller, de teljesítményével és paramétereivel is meghökkent. A NAMI ötlete az volt, hogy olyan rollert készítsen, amely csak boldoggá teszi tulajdonosait és minimális karbantartást igényel. A Viper valóban betartja az ígéretét. A rollerek motorjai, akkumulátorai, tartóssága és kivitelezésének minősége példaértékű, és egy a valóban a legjobbak közé tartozó elektromos rollert adnak. Rendkívüli teljesítménye inkább a nagy igényű vásárlók és az adrenalin rajongói számára predesztinálja. A roller megfelel a gyártó által megadott specifikációknak, időtálló és praktikus kialakítású, ugyanakkor kiváló tartóssággal, megbízhatósággal és biztonsággal is kiváló. Nem fog unatkozni vele, még sok éves használat után sem. A vezetés mindig hihetetlen élmény lesz.

Szerviz

Vsett-logo

A NAMI márka forgalmazója vagyunk egész Közép-Európában. Közvetlen jótállási és jótállás utáni szervízt kínálunk, amelyet prágai, brnoi és pozsonyi üzleteink biztosítanak. A pótalkatrészeket raktáron tartjuk vagy rövid időn belül beszerezzük a gyártótól. Ezért a rolelr vásárlásakor nem kell aggódnia a szervizelés vagy a pótalkatrészek hiánya miatt. Közvetlenül kapcsolatba tudunk lépni a gyártóval, így a bonyolult javításokat és diagnosztikát is kezelni tudjuk.

A márkáról

Mit jelent valójában a NAMI? New Age Mobility Innovation, azaz az újkori mobilitási innováció. Ez a pár szó összefoglalja a NAMI célkitűzéseit: a legkorszerűbb elektromos rollerek tervezése, fejlesztése és gyártása. A NAMI Michael Sha személyes projektje, a Kaabo elektromos rollergyártó korábbi vezető tervezője, aki az elektromos rollerek piacát szeretné megváltoztatni, mivel véleménye szerint elsősorban az innováció és a minőségellenőrzés hiányzik belőle. Ezért Michael Sha egy kiváló kínai ipari formatervezővel együttműködve megtervezte és legyártotta első elektromos rollerét Burn-E (Viper) néven. Az együttműködő tervező, bár teljesen újonc volt az elektromobilitás világában, Michael Sha ötleteit pontosan az elképzelései szerint tudta átültetni a gyakorlatba. Az a tény, hogy a Viper-t a semmiből egy kis gyárban építették, és gyakorlatilag kézzel szerelték össze, minden bizonnyal kivételes és egyedülálló teljesítmény a maga nemében. Kíváncsian várjuk, hogy a NAMI milyen más termékeket kínál majd a jövőben.

10/10
Kényelem
5/10
Karbantartás
100 km/h
Sebesség
47 kg
Súly
8400 W
Teljesítmény
120 km
Hatótávolság
Hátsó felfüggesztés
Felfüggesztés elöl
KERS - visszatáplálás
Jól kezeli a terepet
Hegymenetre képes
Hidraulikus első fék
Motor hátul
Motor elöl
Városba alkalmas
Extrém teljesítmény
Első világítás
Hátsó fényszórók
Hidraulikus fék hátul
Légkerekek
 
Adatlap
A műszaki jellemzők a termék konfigurációjától függően eltérőek lehetnek. Előre beállított paraméterek használata a konfoguráció során.
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 47 kg konfigurációtól függően -tól -től 45 kg nak,nek 47 kg Várakozás a tesztre
Töltési idő 8 h Várakozás a tesztre
Max. sebesség a feloldás előtt 25 km/h Várakozás a tesztre
Max. tervezési sebesség 100 km/h konfigurációtól függően -tól -től 72 km/h nak,nek 100 km/h Várakozás a tesztre másik tesztelt modell
Csúcsteljesítmény 8400 W konfigurációtól függően -tól -től 5040 W nak,nek 8400 W Várakozás a tesztre másik tesztelt modell
Hatótávolság 120 km konfigurációtól függően -tól -től 80 km nak,nek 120 km Várakozás a tesztre másik tesztelt modell
Voltride mérések

Független mérési eredmények

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények.

További információ a tesztelésről
Az eredmények a konfigurációtól függenek, kérjük, válasszon:
Ezt a változatot még nem tesztelték, eredmények megjelenítése a következőre:
92,56
km/h
Max. sebesség
7 281
watt
Max. teljesítmény
158,91
km
Max. hatótávolság
101,09
km
Hatótávolság városban
::badge-value:max_range::
km
Minimum hatótáv
7,90
másodperc
Idő
100 m-ig
14,30
másodperc
Idő
250 m-ig
44,03
másodperc
Idő
1 km-ig
1,54
másodperc
Idő
20 km/h-ig
2,19
másodperc
Idő
30 km/h-ig
0,83
másodperc
Idő
20 km/h-tól
1,27
másodperc
Idő
30 km/h-tól
4,2
méter
Táv
20 km/h-ig
9,0
méter
Táv
30 km/h-ig
2,2
méter
Táv
20 km/h-tól
5,1
méter
Táv
30 km/h-tól
Gyorsulás
Fékezés
Teljesítmény
Hasonlítson össze több modellt

Válasszon más járműveket az összehasonlításhoz.
Az adatok diagramokban, táblázatokban és teljesítményértékekben jelennek meg.

Hasonlítson össze különböző járműveket

Válasszon más járműveket az alábbi választékból:

Elsődleges konfiguráció:

Válasszon
Gyorsulási idők
10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 70 75 80 85 90 92,56
0
0 10
0,86
0 10
NAMI Burn-E (Viper) 0,86
0 15
1,17
0 15
NAMI Burn-E (Viper) 1,17
0 20
1,54
0 20
NAMI Burn-E (Viper) 1,54
0 25
1,89
0 25
NAMI Burn-E (Viper) 1,89
0 30
2,19
0 30
NAMI Burn-E (Viper) 2,19
0 35
2,51
0 35
NAMI Burn-E (Viper) 2,51
0 40
2,88
0 40
NAMI Burn-E (Viper) 2,88
0 45
3,27
0 45
NAMI Burn-E (Viper) 3,27
0 50
3,78
0 50
NAMI Burn-E (Viper) 3,78
0 55
4,37
0 55
NAMI Burn-E (Viper) 4,37
0 60
5,03
0 60
NAMI Burn-E (Viper) 5,03
0 65
5,74
0 65
NAMI Burn-E (Viper) 5,74
0 70
6,64
0 70
NAMI Burn-E (Viper) 6,64
0 75
7,70
0 75
NAMI Burn-E (Viper) 7,70
0 80
9,20
0 80
NAMI Burn-E (Viper) 9,20
0 85
11,24
0 85
NAMI Burn-E (Viper) 11,24
0 90
15,50
0 90
NAMI Burn-E (Viper) 15,50
0 92,56
19,36
0 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 19,36
10
10 15
0,31
10 15
NAMI Burn-E (Viper) 0,31
10 20
0,67
10 20
NAMI Burn-E (Viper) 0,67
10 25
1,03
10 25
NAMI Burn-E (Viper) 1,03
10 30
1,32
10 30
NAMI Burn-E (Viper) 1,32
10 35
1,65
10 35
NAMI Burn-E (Viper) 1,65
10 40
2,01
10 40
NAMI Burn-E (Viper) 2,01
10 45
2,41
10 45
NAMI Burn-E (Viper) 2,41
10 50
2,92
10 50
NAMI Burn-E (Viper) 2,92
10 55
3,51
10 55
NAMI Burn-E (Viper) 3,51
10 60
4,17
10 60
NAMI Burn-E (Viper) 4,17
10 65
4,87
10 65
NAMI Burn-E (Viper) 4,87
10 70
5,78
10 70
NAMI Burn-E (Viper) 5,78
10 75
6,84
10 75
NAMI Burn-E (Viper) 6,84
10 80
8,33
10 80
NAMI Burn-E (Viper) 8,33
10 85
10,38
10 85
NAMI Burn-E (Viper) 10,38
10 90
14,63
10 90
NAMI Burn-E (Viper) 14,63
10 92,56
18,50
10 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 18,50
15
15 20
0,36
15 20
NAMI Burn-E (Viper) 0,36
15 25
0,71
15 25
NAMI Burn-E (Viper) 0,71
15 30
1,01
15 30
NAMI Burn-E (Viper) 1,01
15 35
1,34
15 35
NAMI Burn-E (Viper) 1,34
15 40
1,70
15 40
NAMI Burn-E (Viper) 1,70
15 45
2,10
15 45
NAMI Burn-E (Viper) 2,10
15 50
2,61
15 50
NAMI Burn-E (Viper) 2,61
15 55
3,20
15 55
NAMI Burn-E (Viper) 3,20
15 60
3,85
15 60
NAMI Burn-E (Viper) 3,85
15 65
4,56
15 65
NAMI Burn-E (Viper) 4,56
15 70
5,47
15 70
NAMI Burn-E (Viper) 5,47
15 75
6,53
15 75
NAMI Burn-E (Viper) 6,53
15 80
8,02
15 80
NAMI Burn-E (Viper) 8,02
15 85
10,07
15 85
NAMI Burn-E (Viper) 10,07
15 90
14,32
15 90
NAMI Burn-E (Viper) 14,32
15 92,56
18,19
15 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 18,19
20
20 25
0,35
20 25
NAMI Burn-E (Viper) 0,35
20 30
0,65
20 30
NAMI Burn-E (Viper) 0,65
20 35
0,97
20 35
NAMI Burn-E (Viper) 0,97
20 40
1,34
20 40
NAMI Burn-E (Viper) 1,34
20 45
1,74
20 45
NAMI Burn-E (Viper) 1,74
20 50
2,25
20 50
NAMI Burn-E (Viper) 2,25
20 55
2,84
20 55
NAMI Burn-E (Viper) 2,84
20 60
3,49
20 60
NAMI Burn-E (Viper) 3,49
20 65
4,20
20 65
NAMI Burn-E (Viper) 4,20
20 70
5,11
20 70
NAMI Burn-E (Viper) 5,11
20 75
6,17
20 75
NAMI Burn-E (Viper) 6,17
20 80
7,66
20 80
NAMI Burn-E (Viper) 7,66
20 85
9,70
20 85
NAMI Burn-E (Viper) 9,70
20 90
13,96
20 90
NAMI Burn-E (Viper) 13,96
20 92,56
17,83
20 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 17,83
25
25 30
0,30
25 30
NAMI Burn-E (Viper) 0,30
25 35
0,62
25 35
NAMI Burn-E (Viper) 0,62
25 40
0,99
25 40
NAMI Burn-E (Viper) 0,99
25 45
1,38
25 45
NAMI Burn-E (Viper) 1,38
25 50
1,89
25 50
NAMI Burn-E (Viper) 1,89
25 55
2,48
25 55
NAMI Burn-E (Viper) 2,48
25 60
3,14
25 60
NAMI Burn-E (Viper) 3,14
25 65
3,85
25 65
NAMI Burn-E (Viper) 3,85
25 70
4,75
25 70
NAMI Burn-E (Viper) 4,75
25 75
5,81
25 75
NAMI Burn-E (Viper) 5,81
25 80
7,31
25 80
NAMI Burn-E (Viper) 7,31
25 85
9,35
25 85
NAMI Burn-E (Viper) 9,35
25 90
13,61
25 90
NAMI Burn-E (Viper) 13,61
25 92,56
17,47
25 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 17,47
30
30 35
0,32
30 35
NAMI Burn-E (Viper) 0,32
30 40
0,69
30 40
NAMI Burn-E (Viper) 0,69
30 45
1,08
30 45
NAMI Burn-E (Viper) 1,08
30 50
1,60
30 50
NAMI Burn-E (Viper) 1,60
30 55
2,19
30 55
NAMI Burn-E (Viper) 2,19
30 60
2,84
30 60
NAMI Burn-E (Viper) 2,84
30 65
3,55
30 65
NAMI Burn-E (Viper) 3,55
30 70
4,46
30 70
NAMI Burn-E (Viper) 4,46
30 75
5,51
30 75
NAMI Burn-E (Viper) 5,51
30 80
7,01
30 80
NAMI Burn-E (Viper) 7,01
30 85
9,05
30 85
NAMI Burn-E (Viper) 9,05
30 90
13,31
30 90
NAMI Burn-E (Viper) 13,31
30 92,56
17,17
30 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 17,17
35
35 40
0,37
35 40
NAMI Burn-E (Viper) 0,37
35 45
0,76
35 45
NAMI Burn-E (Viper) 0,76
35 50
1,27
35 50
NAMI Burn-E (Viper) 1,27
35 55
1,86
35 55
NAMI Burn-E (Viper) 1,86
35 60
2,52
35 60
NAMI Burn-E (Viper) 2,52
35 65
3,23
35 65
NAMI Burn-E (Viper) 3,23
35 70
4,13
35 70
NAMI Burn-E (Viper) 4,13
35 75
5,19
35 75
NAMI Burn-E (Viper) 5,19
35 80
6,69
35 80
NAMI Burn-E (Viper) 6,69
35 85
8,73
35 85
NAMI Burn-E (Viper) 8,73
35 90
12,99
35 90
NAMI Burn-E (Viper) 12,99
35 92,56
16,85
35 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 16,85
40
40 45
0,40
40 45
NAMI Burn-E (Viper) 0,40
40 50
0,91
40 50
NAMI Burn-E (Viper) 0,91
40 55
1,50
40 55
NAMI Burn-E (Viper) 1,50
40 60
2,15
40 60
NAMI Burn-E (Viper) 2,15
40 65
2,86
40 65
NAMI Burn-E (Viper) 2,86
40 70
3,77
40 70
NAMI Burn-E (Viper) 3,77
40 75
4,83
40 75
NAMI Burn-E (Viper) 4,83
40 80
6,32
40 80
NAMI Burn-E (Viper) 6,32
40 85
8,37
40 85
NAMI Burn-E (Viper) 8,37
40 90
12,62
40 90
NAMI Burn-E (Viper) 12,62
40 92,56
16,49
40 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 16,49
45
45 50
0,51
45 50
NAMI Burn-E (Viper) 0,51
45 55
1,10
45 55
NAMI Burn-E (Viper) 1,10
45 60
1,76
45 60
NAMI Burn-E (Viper) 1,76
45 65
2,46
45 65
NAMI Burn-E (Viper) 2,46
45 70
3,37
45 70
NAMI Burn-E (Viper) 3,37
45 75
4,43
45 75
NAMI Burn-E (Viper) 4,43
45 80
5,93
45 80
NAMI Burn-E (Viper) 5,93
45 85
7,97
45 85
NAMI Burn-E (Viper) 7,97
45 90
12,22
45 90
NAMI Burn-E (Viper) 12,22
45 92,56
16,09
45 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 16,09
50
50 55
0,59
50 55
NAMI Burn-E (Viper) 0,59
50 60
1,25
50 60
NAMI Burn-E (Viper) 1,25
50 65
1,95
50 65
NAMI Burn-E (Viper) 1,95
50 70
2,86
50 70
NAMI Burn-E (Viper) 2,86
50 75
3,92
50 75
NAMI Burn-E (Viper) 3,92
50 80
5,41
50 80
NAMI Burn-E (Viper) 5,41
50 85
7,46
50 85
NAMI Burn-E (Viper) 7,46
50 90
11,71
50 90
NAMI Burn-E (Viper) 11,71
50 92,56
15,58
50 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 15,58
55
55 60
0,66
55 60
NAMI Burn-E (Viper) 0,66
55 65
1,36
55 65
NAMI Burn-E (Viper) 1,36
55 70
2,27
55 70
NAMI Burn-E (Viper) 2,27
55 75
3,33
55 75
NAMI Burn-E (Viper) 3,33
55 80
4,82
55 80
NAMI Burn-E (Viper) 4,82
55 85
6,87
55 85
NAMI Burn-E (Viper) 6,87
55 90
11,12
55 90
NAMI Burn-E (Viper) 11,12
55 92,56
14,99
55 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 14,99
60
60 65
0,71
60 65
NAMI Burn-E (Viper) 0,71
60 70
1,61
60 70
NAMI Burn-E (Viper) 1,61
60 75
2,67
60 75
NAMI Burn-E (Viper) 2,67
60 80
4,17
60 80
NAMI Burn-E (Viper) 4,17
60 85
6,21
60 85
NAMI Burn-E (Viper) 6,21
60 90
10,47
60 90
NAMI Burn-E (Viper) 10,47
60 92,56
14,33
60 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 14,33
65
65 70
0,91
65 70
NAMI Burn-E (Viper) 0,91
65 75
1,97
65 75
NAMI Burn-E (Viper) 1,97
65 80
3,46
65 80
NAMI Burn-E (Viper) 3,46
65 85
5,50
65 85
NAMI Burn-E (Viper) 5,50
65 90
9,76
65 90
NAMI Burn-E (Viper) 9,76
65 92,56
13,63
65 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 13,63
70
70 75
1,06
70 75
NAMI Burn-E (Viper) 1,06
70 80
2,55
70 80
NAMI Burn-E (Viper) 2,55
70 85
4,60
70 85
NAMI Burn-E (Viper) 4,60
70 90
8,85
70 90
NAMI Burn-E (Viper) 8,85
70 92,56
12,72
70 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 12,72
75
75 80
1,50
75 80
NAMI Burn-E (Viper) 1,50
75 85
3,54
75 85
NAMI Burn-E (Viper) 3,54
75 90
7,79
75 90
NAMI Burn-E (Viper) 7,79
75 92,56
11,66
75 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 11,66
80
80 85
2,04
80 85
NAMI Burn-E (Viper) 2,04
80 90
6,30
80 90
NAMI Burn-E (Viper) 6,30
80 92,56
10,16
80 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 10,16
85
85 90
4,26
85 90
NAMI Burn-E (Viper) 4,26
85 92,56
8,12
85 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 8,12
90
90 92,56
3,87
90 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 3,87
Gyorsulási táv
10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 70 75 80 85 90 92,56
0
0 10
1,14
0 10
NAMI Burn-E (Viper) 1,14
0 15
2,33
0 15
NAMI Burn-E (Viper) 2,33
0 20
4,23
0 20
NAMI Burn-E (Viper) 4,23
0 25
6,55
0 25
NAMI Burn-E (Viper) 6,55
0 30
8,98
0 30
NAMI Burn-E (Viper) 8,98
0 35
12,05
0 35
NAMI Burn-E (Viper) 12,05
0 40
15,99
0 40
NAMI Burn-E (Viper) 15,99
0 45
20,78
0 45
NAMI Burn-E (Viper) 20,78
0 50
27,61
0 50
NAMI Burn-E (Viper) 27,61
0 55
36,36
0 55
NAMI Burn-E (Viper) 36,36
0 60
46,95
0 60
NAMI Burn-E (Viper) 46,95
0 65
59,34
0 65
NAMI Burn-E (Viper) 59,34
0 70
76,47
0 70
NAMI Burn-E (Viper) 76,47
0 75
97,91
0 75
NAMI Burn-E (Viper) 97,91
0 80
130,32
0 80
NAMI Burn-E (Viper) 130,32
0 85
177,33
0 85
NAMI Burn-E (Viper) 177,33
0 90
281,20
0 90
NAMI Burn-E (Viper) 281,20
0 92,56
378,80
0 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 378,80
10
10 15
1,19
10 15
NAMI Burn-E (Viper) 1,19
10 20
3,09
10 20
NAMI Burn-E (Viper) 3,09
10 25
5,41
10 25
NAMI Burn-E (Viper) 5,41
10 30
7,84
10 30
NAMI Burn-E (Viper) 7,84
10 35
10,90
10 35
NAMI Burn-E (Viper) 10,90
10 40
14,85
10 40
NAMI Burn-E (Viper) 14,85
10 45
19,64
10 45
NAMI Burn-E (Viper) 19,64
10 50
26,47
10 50
NAMI Burn-E (Viper) 26,47
10 55
35,22
10 55
NAMI Burn-E (Viper) 35,22
10 60
45,81
10 60
NAMI Burn-E (Viper) 45,81
10 65
58,20
10 65
NAMI Burn-E (Viper) 58,20
10 70
75,33
10 70
NAMI Burn-E (Viper) 75,33
10 75
96,77
10 75
NAMI Burn-E (Viper) 96,77
10 80
129,18
10 80
NAMI Burn-E (Viper) 129,18
10 85
176,19
10 85
NAMI Burn-E (Viper) 176,19
10 90
280,06
10 90
NAMI Burn-E (Viper) 280,06
10 92,56
377,66
10 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 377,66
15
15 20
1,90
15 20
NAMI Burn-E (Viper) 1,90
15 25
4,22
15 25
NAMI Burn-E (Viper) 4,22
15 30
6,65
15 30
NAMI Burn-E (Viper) 6,65
15 35
9,71
15 35
NAMI Burn-E (Viper) 9,71
15 40
13,66
15 40
NAMI Burn-E (Viper) 13,66
15 45
18,45
15 45
NAMI Burn-E (Viper) 18,45
15 50
25,28
15 50
NAMI Burn-E (Viper) 25,28
15 55
34,03
15 55
NAMI Burn-E (Viper) 34,03
15 60
44,62
15 60
NAMI Burn-E (Viper) 44,62
15 65
57,01
15 65
NAMI Burn-E (Viper) 57,01
15 70
74,14
15 70
NAMI Burn-E (Viper) 74,14
15 75
95,58
15 75
NAMI Burn-E (Viper) 95,58
15 80
127,99
15 80
NAMI Burn-E (Viper) 127,99
15 85
175,00
15 85
NAMI Burn-E (Viper) 175,00
15 90
278,87
15 90
NAMI Burn-E (Viper) 278,87
15 92,56
376,47
15 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 376,47
20
20 25
2,31
20 25
NAMI Burn-E (Viper) 2,31
20 30
4,74
20 30
NAMI Burn-E (Viper) 4,74
20 35
7,81
20 35
NAMI Burn-E (Viper) 7,81
20 40
11,76
20 40
NAMI Burn-E (Viper) 11,76
20 45
16,55
20 45
NAMI Burn-E (Viper) 16,55
20 50
23,38
20 50
NAMI Burn-E (Viper) 23,38
20 55
32,13
20 55
NAMI Burn-E (Viper) 32,13
20 60
42,71
20 60
NAMI Burn-E (Viper) 42,71
20 65
55,11
20 65
NAMI Burn-E (Viper) 55,11
20 70
72,24
20 70
NAMI Burn-E (Viper) 72,24
20 75
93,68
20 75
NAMI Burn-E (Viper) 93,68
20 80
126,08
20 80
NAMI Burn-E (Viper) 126,08
20 85
173,09
20 85
NAMI Burn-E (Viper) 173,09
20 90
276,97
20 90
NAMI Burn-E (Viper) 276,97
20 92,56
374,57
20 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 374,57
25
25 30
2,43
25 30
NAMI Burn-E (Viper) 2,43
25 35
5,50
25 35
NAMI Burn-E (Viper) 5,50
25 40
9,44
25 40
NAMI Burn-E (Viper) 9,44
25 45
14,23
25 45
NAMI Burn-E (Viper) 14,23
25 50
21,06
25 50
NAMI Burn-E (Viper) 21,06
25 55
29,81
25 55
NAMI Burn-E (Viper) 29,81
25 60
40,40
25 60
NAMI Burn-E (Viper) 40,40
25 65
52,79
25 65
NAMI Burn-E (Viper) 52,79
25 70
69,93
25 70
NAMI Burn-E (Viper) 69,93
25 75
91,36
25 75
NAMI Burn-E (Viper) 91,36
25 80
123,77
25 80
NAMI Burn-E (Viper) 123,77
25 85
170,78
25 85
NAMI Burn-E (Viper) 170,78
25 90
274,65
25 90
NAMI Burn-E (Viper) 274,65
25 92,56
372,25
25 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 372,25
30
30 35
3,07
30 35
NAMI Burn-E (Viper) 3,07
30 40
7,01
30 40
NAMI Burn-E (Viper) 7,01
30 45
11,80
30 45
NAMI Burn-E (Viper) 11,80
30 50
18,63
30 50
NAMI Burn-E (Viper) 18,63
30 55
27,38
30 55
NAMI Burn-E (Viper) 27,38
30 60
37,97
30 60
NAMI Burn-E (Viper) 37,97
30 65
50,36
30 65
NAMI Burn-E (Viper) 50,36
30 70
67,50
30 70
NAMI Burn-E (Viper) 67,50
30 75
88,94
30 75
NAMI Burn-E (Viper) 88,94
30 80
121,34
30 80
NAMI Burn-E (Viper) 121,34
30 85
168,35
30 85
NAMI Burn-E (Viper) 168,35
30 90
272,22
30 90
NAMI Burn-E (Viper) 272,22
30 92,56
369,82
30 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 369,82
35
35 40
3,95
35 40
NAMI Burn-E (Viper) 3,95
35 45
8,74
35 45
NAMI Burn-E (Viper) 8,74
35 50
15,57
35 50
NAMI Burn-E (Viper) 15,57
35 55
24,31
35 55
NAMI Burn-E (Viper) 24,31
35 60
34,90
35 60
NAMI Burn-E (Viper) 34,90
35 65
47,30
35 65
NAMI Burn-E (Viper) 47,30
35 70
64,43
35 70
NAMI Burn-E (Viper) 64,43
35 75
85,87
35 75
NAMI Burn-E (Viper) 85,87
35 80
118,27
35 80
NAMI Burn-E (Viper) 118,27
35 85
165,28
35 85
NAMI Burn-E (Viper) 165,28
35 90
269,16
35 90
NAMI Burn-E (Viper) 269,16
35 92,56
366,75
35 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 366,75
40
40 45
4,79
40 45
NAMI Burn-E (Viper) 4,79
40 50
11,62
40 50
NAMI Burn-E (Viper) 11,62
40 55
20,37
40 55
NAMI Burn-E (Viper) 20,37
40 60
30,96
40 60
NAMI Burn-E (Viper) 30,96
40 65
43,35
40 65
NAMI Burn-E (Viper) 43,35
40 70
60,48
40 70
NAMI Burn-E (Viper) 60,48
40 75
81,92
40 75
NAMI Burn-E (Viper) 81,92
40 80
114,33
40 80
NAMI Burn-E (Viper) 114,33
40 85
161,34
40 85
NAMI Burn-E (Viper) 161,34
40 90
265,21
40 90
NAMI Burn-E (Viper) 265,21
40 92,56
362,81
40 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 362,81
45
45 50
6,83
45 50
NAMI Burn-E (Viper) 6,83
45 55
15,58
45 55
NAMI Burn-E (Viper) 15,58
45 60
26,17
45 60
NAMI Burn-E (Viper) 26,17
45 65
38,56
45 65
NAMI Burn-E (Viper) 38,56
45 70
55,69
45 70
NAMI Burn-E (Viper) 55,69
45 75
77,13
45 75
NAMI Burn-E (Viper) 77,13
45 80
109,54
45 80
NAMI Burn-E (Viper) 109,54
45 85
156,55
45 85
NAMI Burn-E (Viper) 156,55
45 90
260,42
45 90
NAMI Burn-E (Viper) 260,42
45 92,56
358,02
45 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 358,02
50
50 55
8,75
50 55
NAMI Burn-E (Viper) 8,75
50 60
19,34
50 60
NAMI Burn-E (Viper) 19,34
50 65
31,73
50 65
NAMI Burn-E (Viper) 31,73
50 70
48,86
50 70
NAMI Burn-E (Viper) 48,86
50 75
70,30
50 75
NAMI Burn-E (Viper) 70,30
50 80
102,71
50 80
NAMI Burn-E (Viper) 102,71
50 85
149,72
50 85
NAMI Burn-E (Viper) 149,72
50 90
253,59
50 90
NAMI Burn-E (Viper) 253,59
50 92,56
351,19
50 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 351,19
55
55 60
10,59
55 60
NAMI Burn-E (Viper) 10,59
55 65
22,98
55 65
NAMI Burn-E (Viper) 22,98
55 70
40,11
55 70
NAMI Burn-E (Viper) 40,11
55 75
61,55
55 75
NAMI Burn-E (Viper) 61,55
55 80
93,96
55 80
NAMI Burn-E (Viper) 93,96
55 85
140,97
55 85
NAMI Burn-E (Viper) 140,97
55 90
244,84
55 90
NAMI Burn-E (Viper) 244,84
55 92,56
342,44
55 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 342,44
60
60 65
12,39
60 65
NAMI Burn-E (Viper) 12,39
60 70
29,53
60 70
NAMI Burn-E (Viper) 29,53
60 75
50,97
60 75
NAMI Burn-E (Viper) 50,97
60 80
83,37
60 80
NAMI Burn-E (Viper) 83,37
60 85
130,38
60 85
NAMI Burn-E (Viper) 130,38
60 90
234,25
60 90
NAMI Burn-E (Viper) 234,25
60 92,56
331,85
60 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 331,85
65
65 70
17,13
65 70
NAMI Burn-E (Viper) 17,13
65 75
38,57
65 75
NAMI Burn-E (Viper) 38,57
65 80
70,98
65 80
NAMI Burn-E (Viper) 70,98
65 85
117,99
65 85
NAMI Burn-E (Viper) 117,99
65 90
221,86
65 90
NAMI Burn-E (Viper) 221,86
65 92,56
319,46
65 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 319,46
70
70 75
21,44
70 75
NAMI Burn-E (Viper) 21,44
70 80
53,84
70 80
NAMI Burn-E (Viper) 53,84
70 85
100,85
70 85
NAMI Burn-E (Viper) 100,85
70 90
204,73
70 90
NAMI Burn-E (Viper) 204,73
70 92,56
302,33
70 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 302,33
75
75 80
32,41
75 80
NAMI Burn-E (Viper) 32,41
75 85
79,41
75 85
NAMI Burn-E (Viper) 79,41
75 90
183,29
75 90
NAMI Burn-E (Viper) 183,29
75 92,56
280,89
75 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 280,89
80
80 85
47,01
80 85
NAMI Burn-E (Viper) 47,01
80 90
150,88
80 90
NAMI Burn-E (Viper) 150,88
80 92,56
248,48
80 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 248,48
85
85 90
103,87
85 90
NAMI Burn-E (Viper) 103,87
85 92,56
201,47
85 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 201,47
90
90 92,56
97,60
90 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 97,60
Fékezési idők
90 85 80 75 70 65 60 55 50 45 40 35 30 25 20 15 10 0
92,56
92,56 90
0,21
92,56 90
NAMI Burn-E (Viper) 0,21
92,56 85
0,44
92,56 85
NAMI Burn-E (Viper) 0,44
92,56 80
0,65
92,56 80
NAMI Burn-E (Viper) 0,65
92,56 75
0,86
92,56 75
NAMI Burn-E (Viper) 0,86
92,56 70
1,05
92,56 70
NAMI Burn-E (Viper) 1,05
92,56 65
1,26
92,56 65
NAMI Burn-E (Viper) 1,26
92,56 60
1,46
92,56 60
NAMI Burn-E (Viper) 1,46
92,56 55
1,64
92,56 55
NAMI Burn-E (Viper) 1,64
92,56 50
1,83
92,56 50
NAMI Burn-E (Viper) 1,83
92,56 45
2,02
92,56 45
NAMI Burn-E (Viper) 2,02
92,56 40
2,21
92,56 40
NAMI Burn-E (Viper) 2,21
92,56 35
2,41
92,56 35
NAMI Burn-E (Viper) 2,41
92,56 30
2,61
92,56 30
NAMI Burn-E (Viper) 2,61
92,56 25
2,83
92,56 25
NAMI Burn-E (Viper) 2,83
92,56 20
3,05
92,56 20
NAMI Burn-E (Viper) 3,05
92,56 15
3,27
92,56 15
NAMI Burn-E (Viper) 3,27
92,56 10
3,52
92,56 10
NAMI Burn-E (Viper) 3,52
92,56 0
3,88
92,56 0
NAMI Burn-E (Viper) 3,88
90
90 85
0,23
90 85
NAMI Burn-E (Viper) 0,23
90 80
0,43
90 80
NAMI Burn-E (Viper) 0,43
90 75
0,65
90 75
NAMI Burn-E (Viper) 0,65
90 70
0,83
90 70
NAMI Burn-E (Viper) 0,83
90 65
1,05
90 65
NAMI Burn-E (Viper) 1,05
90 60
1,25
90 60
NAMI Burn-E (Viper) 1,25
90 55
1,42
90 55
NAMI Burn-E (Viper) 1,42
90 50
1,61
90 50
NAMI Burn-E (Viper) 1,61
90 45
1,80
90 45
NAMI Burn-E (Viper) 1,80
90 40
2,00
90 40
NAMI Burn-E (Viper) 2,00
90 35
2,19
90 35
NAMI Burn-E (Viper) 2,19
90 30
2,40
90 30
NAMI Burn-E (Viper) 2,40
90 25
2,62
90 25
NAMI Burn-E (Viper) 2,62
90 20
2,84
90 20
NAMI Burn-E (Viper) 2,84
90 15
3,06
90 15
NAMI Burn-E (Viper) 3,06
90 10
3,30
90 10
NAMI Burn-E (Viper) 3,30
90 0
3,67
90 0
NAMI Burn-E (Viper) 3,67
85
85 80
0,21
85 80
NAMI Burn-E (Viper) 0,21
85 75
0,42
85 75
NAMI Burn-E (Viper) 0,42
85 70
0,61
85 70
NAMI Burn-E (Viper) 0,61
85 65
0,83
85 65
NAMI Burn-E (Viper) 0,83
85 60
1,02
85 60
NAMI Burn-E (Viper) 1,02
85 55
1,20
85 55
NAMI Burn-E (Viper) 1,20
85 50
1,39
85 50
NAMI Burn-E (Viper) 1,39
85 45
1,58
85 45
NAMI Burn-E (Viper) 1,58
85 40
1,77
85 40
NAMI Burn-E (Viper) 1,77
85 35
1,97
85 35
NAMI Burn-E (Viper) 1,97
85 30
2,17
85 30
NAMI Burn-E (Viper) 2,17
85 25
2,39
85 25
NAMI Burn-E (Viper) 2,39
85 20
2,61
85 20
NAMI Burn-E (Viper) 2,61
85 15
2,83
85 15
NAMI Burn-E (Viper) 2,83
85 10
3,08
85 10
NAMI Burn-E (Viper) 3,08
85 0
3,44
85 0
NAMI Burn-E (Viper) 3,44
80
80 75
0,22
80 75
NAMI Burn-E (Viper) 0,22
80 70
0,40
80 70
NAMI Burn-E (Viper) 0,40
80 65
0,62
80 65
NAMI Burn-E (Viper) 0,62
80 60
0,81
80 60
NAMI Burn-E (Viper) 0,81
80 55
0,99
80 55
NAMI Burn-E (Viper) 0,99
80 50
1,18
80 50
NAMI Burn-E (Viper) 1,18
80 45
1,37
80 45
NAMI Burn-E (Viper) 1,37
80 40
1,56
80 40
NAMI Burn-E (Viper) 1,56
80 35
1,76
80 35
NAMI Burn-E (Viper) 1,76
80 30
1,96
80 30
NAMI Burn-E (Viper) 1,96
80 25
2,18
80 25
NAMI Burn-E (Viper) 2,18
80 20
2,40
80 20
NAMI Burn-E (Viper) 2,40
80 15
2,63
80 15
NAMI Burn-E (Viper) 2,63
80 10
2,87
80 10
NAMI Burn-E (Viper) 2,87
80 0
3,23
80 0
NAMI Burn-E (Viper) 3,23
75
75 70
0,18
75 70
NAMI Burn-E (Viper) 0,18
75 65
0,40
75 65
NAMI Burn-E (Viper) 0,40
75 60
0,60
75 60
NAMI Burn-E (Viper) 0,60
75 55
0,77
75 55
NAMI Burn-E (Viper) 0,77
75 50
0,96
75 50
NAMI Burn-E (Viper) 0,96
75 45
1,16
75 45
NAMI Burn-E (Viper) 1,16
75 40
1,35
75 40
NAMI Burn-E (Viper) 1,35
75 35
1,54
75 35
NAMI Burn-E (Viper) 1,54
75 30
1,75
75 30
NAMI Burn-E (Viper) 1,75
75 25
1,97
75 25
NAMI Burn-E (Viper) 1,97
75 20
2,19
75 20
NAMI Burn-E (Viper) 2,19
75 15
2,41
75 15
NAMI Burn-E (Viper) 2,41
75 10
2,65
75 10
NAMI Burn-E (Viper) 2,65
75 0
3,02
75 0
NAMI Burn-E (Viper) 3,02
70
70 65
0,22
70 65
NAMI Burn-E (Viper) 0,22
70 60
0,41
70 60
NAMI Burn-E (Viper) 0,41
70 55
0,59
70 55
NAMI Burn-E (Viper) 0,59
70 50
0,78
70 50
NAMI Burn-E (Viper) 0,78
70 45
0,97
70 45
NAMI Burn-E (Viper) 0,97
70 40
1,16
70 40
NAMI Burn-E (Viper) 1,16
70 35
1,36
70 35
NAMI Burn-E (Viper) 1,36
70 30
1,57
70 30
NAMI Burn-E (Viper) 1,57
70 25
1,79
70 25
NAMI Burn-E (Viper) 1,79
70 20
2,00
70 20
NAMI Burn-E (Viper) 2,00
70 15
2,23
70 15
NAMI Burn-E (Viper) 2,23
70 10
2,47
70 10
NAMI Burn-E (Viper) 2,47
70 0
2,83
70 0
NAMI Burn-E (Viper) 2,83
65
65 60
0,20
65 60
NAMI Burn-E (Viper) 0,20
65 55
0,37
65 55
NAMI Burn-E (Viper) 0,37
65 50
0,56
65 50
NAMI Burn-E (Viper) 0,56
65 45
0,75
65 45
NAMI Burn-E (Viper) 0,75
65 40
0,95
65 40
NAMI Burn-E (Viper) 0,95
65 35
1,14
65 35
NAMI Burn-E (Viper) 1,14
65 30
1,35
65 30
NAMI Burn-E (Viper) 1,35
65 25
1,57
65 25
NAMI Burn-E (Viper) 1,57
65 20
1,79
65 20
NAMI Burn-E (Viper) 1,79
65 15
2,01
65 15
NAMI Burn-E (Viper) 2,01
65 10
2,25
65 10
NAMI Burn-E (Viper) 2,25
65 0
2,62
65 0
NAMI Burn-E (Viper) 2,62
60
60 55
0,18
60 55
NAMI Burn-E (Viper) 0,18
60 50
0,37
60 50
NAMI Burn-E (Viper) 0,37
60 45
0,56
60 45
NAMI Burn-E (Viper) 0,56
60 40
0,75
60 40
NAMI Burn-E (Viper) 0,75
60 35
0,95
60 35
NAMI Burn-E (Viper) 0,95
60 30
1,15
60 30
NAMI Burn-E (Viper) 1,15
60 25
1,37
60 25
NAMI Burn-E (Viper) 1,37
60 20
1,59
60 20
NAMI Burn-E (Viper) 1,59
60 15
1,81
60 15
NAMI Burn-E (Viper) 1,81
60 10
2,06
60 10
NAMI Burn-E (Viper) 2,06
60 0
2,42
60 0
NAMI Burn-E (Viper) 2,42
55
55 50
0,19
55 50
NAMI Burn-E (Viper) 0,19
55 45
0,38
55 45
NAMI Burn-E (Viper) 0,38
55 40
0,57
55 40
NAMI Burn-E (Viper) 0,57
55 35
0,77
55 35
NAMI Burn-E (Viper) 0,77
55 30
0,97
55 30
NAMI Burn-E (Viper) 0,97
55 25
1,20
55 25
NAMI Burn-E (Viper) 1,20
55 20
1,41
55 20
NAMI Burn-E (Viper) 1,41
55 15
1,64
55 15
NAMI Burn-E (Viper) 1,64
55 10
1,88
55 10
NAMI Burn-E (Viper) 1,88
55 0
2,24
55 0
NAMI Burn-E (Viper) 2,24
50
50 45
0,19
50 45
NAMI Burn-E (Viper) 0,19
50 40
0,39
50 40
NAMI Burn-E (Viper) 0,39
50 35
0,58
50 35
NAMI Burn-E (Viper) 0,58
50 30
0,79
50 30
NAMI Burn-E (Viper) 0,79
50 25
1,01
50 25
NAMI Burn-E (Viper) 1,01
50 20
1,23
50 20
NAMI Burn-E (Viper) 1,23
50 15
1,45
50 15
NAMI Burn-E (Viper) 1,45
50 10
1,69
50 10
NAMI Burn-E (Viper) 1,69
50 0
2,05
50 0
NAMI Burn-E (Viper) 2,05
45
45 40
0,19
45 40
NAMI Burn-E (Viper) 0,19
45 35
0,39
45 35
NAMI Burn-E (Viper) 0,39
45 30
0,59
45 30
NAMI Burn-E (Viper) 0,59
45 25
0,81
45 25
NAMI Burn-E (Viper) 0,81
45 20
1,03
45 20
NAMI Burn-E (Viper) 1,03
45 15
1,26
45 15
NAMI Burn-E (Viper) 1,26
45 10
1,50
45 10
NAMI Burn-E (Viper) 1,50
45 0
1,86
45 0
NAMI Burn-E (Viper) 1,86
40
40 35
0,20
40 35
NAMI Burn-E (Viper) 0,20
40 30
0,40
40 30
NAMI Burn-E (Viper) 0,40
40 25
0,62
40 25
NAMI Burn-E (Viper) 0,62
40 20
0,84
40 20
NAMI Burn-E (Viper) 0,84
40 15
1,06
40 15
NAMI Burn-E (Viper) 1,06
40 10
1,31
40 10
NAMI Burn-E (Viper) 1,31
40 0
1,67
40 0
NAMI Burn-E (Viper) 1,67
35
35 30
0,21
35 30
NAMI Burn-E (Viper) 0,21
35 25
0,43
35 25
NAMI Burn-E (Viper) 0,43
35 20
0,64
35 20
NAMI Burn-E (Viper) 0,64
35 15
0,87
35 15
NAMI Burn-E (Viper) 0,87
35 10
1,11
35 10
NAMI Burn-E (Viper) 1,11
35 0
1,47
35 0
NAMI Burn-E (Viper) 1,47
30
30 25
0,22
30 25
NAMI Burn-E (Viper) 0,22
30 20
0,44
30 20
NAMI Burn-E (Viper) 0,44
30 15
0,66
30 15
NAMI Burn-E (Viper) 0,66
30 10
0,90
30 10
NAMI Burn-E (Viper) 0,90
30 0
1,27
30 0
NAMI Burn-E (Viper) 1,27
25
25 20
0,22
25 20
NAMI Burn-E (Viper) 0,22
25 15
0,44
25 15
NAMI Burn-E (Viper) 0,44
25 10
0,68
25 10
NAMI Burn-E (Viper) 0,68
25 0
1,05
25 0
NAMI Burn-E (Viper) 1,05
20
20 15
0,22
20 15
NAMI Burn-E (Viper) 0,22
20 10
0,47
20 10
NAMI Burn-E (Viper) 0,47
20 0
0,83
20 0
NAMI Burn-E (Viper) 0,83
15
15 10
0,24
15 10
NAMI Burn-E (Viper) 0,24
15 0
0,61
15 0
NAMI Burn-E (Viper) 0,61
10
10 0
0,36
10 0
NAMI Burn-E (Viper) 0,36
Féktávok
90 85 80 75 70 65 60 55 50 45 40 35 30 25 20 15 10 0
92,56
92,56 90
5,36
92,56 90
NAMI Burn-E (Viper) 5,36
92,56 85
10,72
92,56 85
NAMI Burn-E (Viper) 10,72
92,56 80
15,40
92,56 80
NAMI Burn-E (Viper) 15,40
92,56 75
19,93
92,56 75
NAMI Burn-E (Viper) 19,93
92,56 70
23,51
92,56 70
NAMI Burn-E (Viper) 23,51
92,56 65
27,51
92,56 65
NAMI Burn-E (Viper) 27,51
92,56 60
30,82
92,56 60
NAMI Burn-E (Viper) 30,82
92,56 55
33,54
92,56 55
NAMI Burn-E (Viper) 33,54
92,56 50
36,19
92,56 50
NAMI Burn-E (Viper) 36,19
92,56 45
38,64
92,56 45
NAMI Burn-E (Viper) 38,64
92,56 40
40,82
92,56 40
NAMI Burn-E (Viper) 40,82
92,56 35
42,78
92,56 35
NAMI Burn-E (Viper) 42,78
92,56 30
44,55
92,56 30
NAMI Burn-E (Viper) 44,55
92,56 25
46,14
92,56 25
NAMI Burn-E (Viper) 46,14
92,56 20
47,41
92,56 20
NAMI Burn-E (Viper) 47,41
92,56 15
48,41
92,56 15
NAMI Burn-E (Viper) 48,41
92,56 10
49,16
92,56 10
NAMI Burn-E (Viper) 49,16
92,56 0
49,63
92,56 0
NAMI Burn-E (Viper) 49,63
90
90 85
5,36
90 85
NAMI Burn-E (Viper) 5,36
90 80
10,04
90 80
NAMI Burn-E (Viper) 10,04
90 75
14,57
90 75
NAMI Burn-E (Viper) 14,57
90 70
18,14
90 70
NAMI Burn-E (Viper) 18,14
90 65
22,15
90 65
NAMI Burn-E (Viper) 22,15
90 60
25,46
90 60
NAMI Burn-E (Viper) 25,46
90 55
28,18
90 55
NAMI Burn-E (Viper) 28,18
90 50
30,83
90 50
NAMI Burn-E (Viper) 30,83
90 45
33,28
90 45
NAMI Burn-E (Viper) 33,28
90 40
35,46
90 40
NAMI Burn-E (Viper) 35,46
90 35
37,42
90 35
NAMI Burn-E (Viper) 37,42
90 30
39,18
90 30
NAMI Burn-E (Viper) 39,18
90 25
40,78
90 25
NAMI Burn-E (Viper) 40,78
90 20
42,05
90 20
NAMI Burn-E (Viper) 42,05
90 15
43,05
90 15
NAMI Burn-E (Viper) 43,05
90 10
43,80
90 10
NAMI Burn-E (Viper) 43,80
90 0
44,27
90 0
NAMI Burn-E (Viper) 44,27
85
85 80
4,68
85 80
NAMI Burn-E (Viper) 4,68
85 75
9,21
85 75
NAMI Burn-E (Viper) 9,21
85 70
12,79
85 70
NAMI Burn-E (Viper) 12,79
85 65
16,79
85 65
NAMI Burn-E (Viper) 16,79
85 60
20,10
85 60
NAMI Burn-E (Viper) 20,10
85 55
22,82
85 55
NAMI Burn-E (Viper) 22,82
85 50
25,48
85 50
NAMI Burn-E (Viper) 25,48
85 45
27,93
85 45
NAMI Burn-E (Viper) 27,93
85 40
30,10
85 40
NAMI Burn-E (Viper) 30,10
85 35
32,06
85 35
NAMI Burn-E (Viper) 32,06
85 30
33,83
85 30
NAMI Burn-E (Viper) 33,83
85 25
35,42
85 25
NAMI Burn-E (Viper) 35,42
85 20
36,70
85 20
NAMI Burn-E (Viper) 36,70
85 15
37,69
85 15
NAMI Burn-E (Viper) 37,69
85 10
38,44
85 10
NAMI Burn-E (Viper) 38,44
85 0
38,91
85 0
NAMI Burn-E (Viper) 38,91
80
80 75
4,53
80 75
NAMI Burn-E (Viper) 4,53
80 70
8,11
80 70
NAMI Burn-E (Viper) 8,11
80 65
12,11
80 65
NAMI Burn-E (Viper) 12,11
80 60
15,42
80 60
NAMI Burn-E (Viper) 15,42
80 55
18,14
80 55
NAMI Burn-E (Viper) 18,14
80 50
20,80
80 50
NAMI Burn-E (Viper) 20,80
80 45
23,25
80 45
NAMI Burn-E (Viper) 23,25
80 40
25,42
80 40
NAMI Burn-E (Viper) 25,42
80 35
27,38
80 35
NAMI Burn-E (Viper) 27,38
80 30
29,15
80 30
NAMI Burn-E (Viper) 29,15
80 25
30,74
80 25
NAMI Burn-E (Viper) 30,74
80 20
32,02
80 20
NAMI Burn-E (Viper) 32,02
80 15
33,01
80 15
NAMI Burn-E (Viper) 33,01
80 10
33,76
80 10
NAMI Burn-E (Viper) 33,76
80 0
34,23
80 0
NAMI Burn-E (Viper) 34,23
75
75 70
3,58
75 70
NAMI Burn-E (Viper) 3,58
75 65
7,58
75 65
NAMI Burn-E (Viper) 7,58
75 60
10,89
75 60
NAMI Burn-E (Viper) 10,89
75 55
13,62
75 55
NAMI Burn-E (Viper) 13,62
75 50
16,27
75 50
NAMI Burn-E (Viper) 16,27
75 45
18,72
75 45
NAMI Burn-E (Viper) 18,72
75 40
20,89
75 40
NAMI Burn-E (Viper) 20,89
75 35
22,85
75 35
NAMI Burn-E (Viper) 22,85
75 30
24,62
75 30
NAMI Burn-E (Viper) 24,62
75 25
26,21
75 25
NAMI Burn-E (Viper) 26,21
75 20
27,49
75 20
NAMI Burn-E (Viper) 27,49
75 15
28,48
75 15
NAMI Burn-E (Viper) 28,48
75 10
29,23
75 10
NAMI Burn-E (Viper) 29,23
75 0
29,71
75 0
NAMI Burn-E (Viper) 29,71
70
70 65
4,00
70 65
NAMI Burn-E (Viper) 4,00
70 60
7,31
70 60
NAMI Burn-E (Viper) 7,31
70 55
10,04
70 55
NAMI Burn-E (Viper) 10,04
70 50
12,69
70 50
NAMI Burn-E (Viper) 12,69
70 45
15,14
70 45
NAMI Burn-E (Viper) 15,14
70 40
17,31
70 40
NAMI Burn-E (Viper) 17,31
70 35
19,27
70 35
NAMI Burn-E (Viper) 19,27
70 30
21,04
70 30
NAMI Burn-E (Viper) 21,04
70 25
22,63
70 25
NAMI Burn-E (Viper) 22,63
70 20
23,91
70 20
NAMI Burn-E (Viper) 23,91
70 15
24,90
70 15
NAMI Burn-E (Viper) 24,90
70 10
25,65
70 10
NAMI Burn-E (Viper) 25,65
70 0
26,13
70 0
NAMI Burn-E (Viper) 26,13
65
65 60
3,31
65 60
NAMI Burn-E (Viper) 3,31
65 55
6,03
65 55
NAMI Burn-E (Viper) 6,03
65 50
8,68
65 50
NAMI Burn-E (Viper) 8,68
65 45
11,13
65 45
NAMI Burn-E (Viper) 11,13
65 40
13,31
65 40
NAMI Burn-E (Viper) 13,31
65 35
15,27
65 35
NAMI Burn-E (Viper) 15,27
65 30
17,04
65 30
NAMI Burn-E (Viper) 17,04
65 25
18,63
65 25
NAMI Burn-E (Viper) 18,63
65 20
19,90
65 20
NAMI Burn-E (Viper) 19,90
65 15
20,90
65 15
NAMI Burn-E (Viper) 20,90
65 10
21,65
65 10
NAMI Burn-E (Viper) 21,65
65 0
22,12
65 0
NAMI Burn-E (Viper) 22,12
60
60 55
2,73
60 55
NAMI Burn-E (Viper) 2,73
60 50
5,38
60 50
NAMI Burn-E (Viper) 5,38
60 45
7,83
60 45
NAMI Burn-E (Viper) 7,83
60 40
10,00
60 40
NAMI Burn-E (Viper) 10,00
60 35
11,96
60 35
NAMI Burn-E (Viper) 11,96
60 30
13,73
60 30
NAMI Burn-E (Viper) 13,73
60 25
15,32
60 25
NAMI Burn-E (Viper) 15,32
60 20
16,60
60 20
NAMI Burn-E (Viper) 16,60
60 15
17,59
60 15
NAMI Burn-E (Viper) 17,59
60 10
18,34
60 10
NAMI Burn-E (Viper) 18,34
60 0
18,82
60 0
NAMI Burn-E (Viper) 18,82
55
55 50
2,65
55 50
NAMI Burn-E (Viper) 2,65
55 45
5,10
55 45
NAMI Burn-E (Viper) 5,10
55 40
7,28
55 40
NAMI Burn-E (Viper) 7,28
55 35
9,23
55 35
NAMI Burn-E (Viper) 9,23
55 30
11,00
55 30
NAMI Burn-E (Viper) 11,00
55 25
12,60
55 25
NAMI Burn-E (Viper) 12,60
55 20
13,87
55 20
NAMI Burn-E (Viper) 13,87
55 15
14,87
55 15
NAMI Burn-E (Viper) 14,87
55 10
15,62
55 10
NAMI Burn-E (Viper) 15,62
55 0
16,09
55 0
NAMI Burn-E (Viper) 16,09
50
50 45
2,45
50 45
NAMI Burn-E (Viper) 2,45
50 40
4,62
50 40
NAMI Burn-E (Viper) 4,62
50 35
6,58
50 35
NAMI Burn-E (Viper) 6,58
50 30
8,35
50 30
NAMI Burn-E (Viper) 8,35
50 25
9,94
50 25
NAMI Burn-E (Viper) 9,94
50 20
11,22
50 20
NAMI Burn-E (Viper) 11,22
50 15
12,22
50 15
NAMI Burn-E (Viper) 12,22
50 10
12,97
50 10
NAMI Burn-E (Viper) 12,97
50 0
13,44
50 0
NAMI Burn-E (Viper) 13,44
45
45 40
2,17
45 40
NAMI Burn-E (Viper) 2,17
45 35
4,13
45 35
NAMI Burn-E (Viper) 4,13
45 30
5,90
45 30
NAMI Burn-E (Viper) 5,90
45 25
7,49
45 25
NAMI Burn-E (Viper) 7,49
45 20
8,77
45 20
NAMI Burn-E (Viper) 8,77
45 15
9,77
45 15
NAMI Burn-E (Viper) 9,77
45 10
10,52
45 10
NAMI Burn-E (Viper) 10,52
45 0
10,99
45 0
NAMI Burn-E (Viper) 10,99
40
40 35
1,96
40 35
NAMI Burn-E (Viper) 1,96
40 30
3,73
40 30
NAMI Burn-E (Viper) 3,73
40 25
5,32
40 25
NAMI Burn-E (Viper) 5,32
40 20
6,60
40 20
NAMI Burn-E (Viper) 6,60
40 15
7,59
40 15
NAMI Burn-E (Viper) 7,59
40 10
8,34
40 10
NAMI Burn-E (Viper) 8,34
40 0
8,81
40 0
NAMI Burn-E (Viper) 8,81
35
35 30
1,77
35 30
NAMI Burn-E (Viper) 1,77
35 25
3,36
35 25
NAMI Burn-E (Viper) 3,36
35 20
4,64
35 20
NAMI Burn-E (Viper) 4,64
35 15
5,63
35 15
NAMI Burn-E (Viper) 5,63
35 10
6,38
35 10
NAMI Burn-E (Viper) 6,38
35 0
6,86
35 0
NAMI Burn-E (Viper) 6,86
30
30 25
1,59
30 25
NAMI Burn-E (Viper) 1,59
30 20
2,87
30 20
NAMI Burn-E (Viper) 2,87
30 15
3,86
30 15
NAMI Burn-E (Viper) 3,86
30 10
4,61
30 10
NAMI Burn-E (Viper) 4,61
30 0
5,09
30 0
NAMI Burn-E (Viper) 5,09
25
25 20
1,27
25 20
NAMI Burn-E (Viper) 1,27
25 15
2,27
25 15
NAMI Burn-E (Viper) 2,27
25 10
3,02
25 10
NAMI Burn-E (Viper) 3,02
25 0
3,49
25 0
NAMI Burn-E (Viper) 3,49
20
20 15
1,00
20 15
NAMI Burn-E (Viper) 1,00
20 10
1,75
20 10
NAMI Burn-E (Viper) 1,75
20 0
2,22
20 0
NAMI Burn-E (Viper) 2,22
15
15 10
0,75
15 10
NAMI Burn-E (Viper) 0,75
15 0
1,22
15 0
NAMI Burn-E (Viper) 1,22
10
10 0
0,47
10 0
NAMI Burn-E (Viper) 0,47

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények. A lehető legtudományosabb megközelítést és professzionális mérési eszközöket használunk.

További információ a tesztelésről
Mutass többet Mutass kevesebbet
 
Adatlap
A műszaki jellemzők a termék konfigurációjától függően eltérőek lehetnek. Előre beállított paraméterek használata a konfoguráció során.
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Hossz 134,6 cm  
      Magasság 144,6 cm  
      Szélesség 62 cm  
      Hossz összecsukva 134,6 cm  
      Magasság összecsukva 64 cm  
      Szélesség összecsukva 62 cm  
      Motor típusa szénmentes (BLDC) a kerékben  
      Akkumulátor gyártója LG konfigurációtól függően: Kína - nincs márka, LG  
      Akkumulátor feszültsége 72 V  
      Akkumulátor kapacitása 32 Ah konfigurációtól függően: 28 Ah, 32 Ah  
      Akkumulátor energiája 2304 Wh konfigurációtól függően: 2160 Wh, 2304 Wh  
      Visszatáplálás igen  
      Tempomat Nem  
      Sebességkorlátozás igen  
      Erőátviteli rendszer első és hátsó hajtás  
      Első fék hidraulikus tárcsa  
      Hátsó fék hidraulikus tárcsa  
      Első kerék típusa tömlő nélküli  
      Első kerék átmérője 11"  
      Hátsó kerék típusa tömlő nélküli  
      Hátsó kerék átmérője 11"  
      Felfüggesztés első és hátsó  
      Első felfüggesztés hidraulikusan állítható  
      Hátsó felfüggesztés hidraulikusan állítható  
      Világítás első, hátsó, fék- és irányjelzők  
      Féklámpa igen  
      Max. terhelhetőség 120 kg  
Elégedett vásárlók

Vélemények

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása