akár -16%
Terep
barát
Nagy
megbízhatóság
Nagyon
kényelmes
Lejobb a
kategóriájában
Extrém
teljesítmény
Voltride
ajánlja

Terep
barát
Nagy
megbízhatóság
Nagyon
kényelmes
Lejobb a
kategóriájában
Extrém
teljesítmény
Voltride
ajánlja

Az INOKIM OXO élen jár a prémium teljesítményű rollerek között. Nemcsak egyedi kialakítása, de műszaki jellemzői, két motorja és nagyon kényelmes, állítható futóműve is lenyűgöző. Még ha talál is hasonló műszaki jellemzőkkel és kényelemmel bíró rollert, az OXO azt is megelőzi, mivel nagyobb biztonságot tud nyújtani. Ez az egyik legnépszerűbb modellünk.

`

INOKIM OXO

Új termék

Termékopciók
Akkumulátor: *
LG 1536 Wh (60 V 25,6 Ah)
+ 7 874 Ft‎
LG 1080 Wh (60 V 18 Ah)
- 0 Ft‎
alap ár

839 900 Ft‎Áfát tartalmazza

  • LG 1536 Wh (60 V 25,6 Ah)
  • LG 1080 Wh (60 V 18 Ah)

- +

Legjobb ár garancia

Jobb árat talált?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Rendezés

11:00

csak az e-shop megrendelésekre vonatkozik

Feladjuk

Ma

A kiválasztott modell elérhetősége

A konfigurációtól függően változhat

Eshop
Szállításra kész. Normál szállítási idő 2-3 munkanap.
Tudjon meg többet
  • Élethosszig tartó 50% kedvezmény a szervizből
  • 10% kedvezmény pótalkatrészekre
  • 10% kedvezmény a tartalék akkumulátorból
  • Az első szerviz teljesen ingyenes
  • Kedvezmény a következő vásárláshoz
  • Ingyenes biztonsági ellenőrzések
  • Származási bizonyítvány
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infóAz INOKIM márka kiemelt modellje megtestesíti a gyártó minden egyes értékét. Nemcsak lenyűgöző műszaki jellemzői, hanem a biztonság, a tervezés, a kényelem és a megbízhatóság szempontjából is csúcsmodell. Ráadásul ez valóban egy olyan legendás modell, amelyet az egyéni elektromobilitás minden rajongója ismer.

Az INOKIM az elektromos rollerek egyik legrégebbi gyártója, így nem csoda, hogy az egész rollerből sugárzik a tervezési tapasztalat. Tizenegy évvel ezelőtt építették és adták el első elektromos rollerüket, ami a piacra újonnan belépők túlnyomó többségéről nem mondható el. Ebből adódóan az OXO a legapróbb részletekig kivételesen jól kidolgozott. Formatervezésével egyébként egy rangos díjat is elnyert, méghozzá a Red Dot Design Award díját, amivel csak nagyon kevés termék büszkélkedhet.

 

 

Biztonság

Az INOKIM márka esetében elsődleges a biztonság. Éppen ezért az OXO-t a repülőgépek gyártása során használt, rendkívül erős alumínium ötvözetből készítik. Az egész szerkezet teljesen kiegyensúlyozott, így még olyan nagy sebesség mellett is stabil marad, mint az a nagyjából 60 km/h, amelyre ez a gép képes. Az extrém teljesítményt a két, Zoom által gyártott hidraulikus tárcsafék tudja csak megszelidíteni. A szabadalmaztatott OSAP alvázrendszer nemcsak a kényelemhez, hanem a biztonsághoz is hozzájárul, mivel a stabilitást nagy sebességnél, valamint rossz minőségű felületen történő vezetéskor is képes megőrizni. Kevésbé tapasztalt rollerezők választhatják a maximális sebesség korlátozását, továbbá az egyik motor kikapcsolását, amivel a teljesítmény a felére csökken. Az első, valamint a féklámpaként is funkcionáló hátsó LED lámpa is hozzájárul a biztonsághoz, amelyet még tovább növel a kiváló minőségű LG cellákból készült akkumulátor. Az erőteljes szerkezet akár 120 kg teherbírást is lehetővé tesz. A rollerbe kick-start funkciót építettek, amely megakadályozza a nem kívánt elindulást.

 

Teljesítmény

Az OXO az extrém modellek közé tartozik, így számára nem probléma a több mint 60 km/h-s sebesség elérése. Csúcsteljesítménye 2600 W (kerekenként 1300 W)! Hosszú távon a teljesítmény 2000 W, ami minden helyzetben több mint elegendő. Igen, valóban léteznek extrémebb gépek a piacon, viszont azok közül ekkora teljesítmény elérésére az INOKIM OXO-nál biztonságosabban és stílusosabban egyik sem képes. Mindezt a még elviselhető 33,5 kg-os súly mellett. Kellemes gyorsulása van, anélkül hogy rángatna. A végsebesség elérését minden félelem nélkül, teljes mértékben kiélvezhetjük. Ez a modell terepre és meredek emelkedőkre is alkalmas, mivel kerekeinek meghajtása egyástól független. Még ha nem is használja ki minden alkalommal maximális erejét, ez az extrém roller akkor is óriási hatótávval jutalmazza meg, továbbá azzal a kellemes érzéssel, hogy teljesítménye bármikor az Ön rendelkezésére áll, amikor csak szüksége van rá. Ráadásul ekkora teljesítménnyel biztosan nem fogja lassítani a városi forgalmat, miközben az autók között az úton halad.

 

Dizájn

A nemzetközi Red Dot Design Award díja magáért beszél. Az INOKIM OXO dizájnját nemcsak az amatőrök, de a szakértői zsűri is a világ egyik legjobbjának ítéli meg. Egyszerűen gyönyörű, ugyanakkor különbözik az összes többi rollertől ebben a teljesítménykategóriában, amik úgy hasonlítanak egymásra mint két tojás. A lengőkar asszimetrikus felfüggesztése mindenképpen az egyik legfőbb tervezési elem, aminek köszönhetően soha nem lehet megunni a roller látványát, mivel a két oldal kinézete egymástól eltérő. Az egyik oldalon látható a kereket tartó, gyönyörű lengőkar, míg a másik oldalról nézve olyan, mintha a kerekek nem is csatlakoznának a rollerhez. A kormányrúd szép, áramvonalas kialakítása egyben robusztus, ami egy 60 km/h-s sebesség elérésére képes rollertől el is várható. Az OXO modell kizárólag a KTM márkára emlékeztető, exkluzív fekete-narancs színben készül, amely a motorkerékpárosok körében jól ismert. Ráadásul színben egyező markolatot kapott, amely nemcsak hogy jól néz ki, de kényelmes fogást is biztosít. A fékhuzalokat és egyéb kábeleket viszonylag jól elrejtették, amelyek így nem rontják el az egyedi tervezésű szerkezet összhatását. A fekete-narancs kombináció tökéletesen illik a dizájnhoz. Agresszív, ugyanakkor fényűző is egyben.

 

Kényelem

A vezetés kényelmét a szabadalmaztatott OSAP alvázrendszer biztosítja a lengőkarokra asszimetrikusan felszerelt kerekekkel. Az OXO egyedisége az állítható magasságú futóműben rejlik, amelyel könnyedén változtathatjuk a talajtól való távolságát attól függően, hogy terepen vagy városban használjuk. A roller rossz minőségű felületen is jól megállja a helyét. Kipróbáltuk réten, göröngyös felületen, sőt földutakon is, de még egy hosszabb út után sem fáradtunk el az erősebb rezgéstől. A CST által gyártott gumiabroncsokkal és belső csövekkel felszerelt, tíz hüvelykes kerekek tompítják az egyenetlen felületek okozta rázkódást, így fokozva a komfortérzetet. A tíz hüvelykes méretnek és a márkás gumiabroncs gyártónak köszönhetően az OXO-val nem igazán lehet defektet kapni. A háttérvilágítású LCD kijelző jó elrendezése megkönnyíti használatát. Az OXO állítható hosszúságú kitámasztóval is rendelkezik, amely az alváz magasságához igazítható. A roller összecsukása egyszerű és kényelmes. Sőt, összecsukott állapotban a kormány a taposófelület hátsó megemelt részéhez van rögzítve, ami lehetővé teszi, hogy az OXO-t a kormányrúdnál fogva vigyük, anélkül hogy kifordulna a kezünkből. A kényelemhez az is hozzájárul, hogy ezt a modellt egyáltalán nem szükséges karbantartani, elég csak ráállni és vezetni. A töltőcsatlakozó könnyen hozzáférhető, nem kell fársadságosan keresgélni.

 

Hatótávolság

Az extrém teljesítményhez elengedhetetlen a kiváló minőségű és bivalyerős akkumulátor. Az OXO LG cellákat tartalmazó akkumulátora 60 V-os, kapacitása 25,6 A/h, ami a szabványt túlszárnyaló 1536 Wh-nak felel meg. Azonban az akkumulátor teljes lemerülésekor számítani kell arra, hogy a töltési idő akár 13,5 óra is lehet. "Normál" vezetési stílus esetén sík felületen 25 km/h-s sebességgel haladva a gyártó által megadott hatótáv 100 km, ami az egyik legjobbnak számít ebben a teljesítmény- és súlykategóriában. Ez a hatótáv egyetlen motor használatával érvényes. Dinamikus vezetés esetén, mindkét motort használva természetesen rövidebbel kell számolni. Mivel nagy sebességnél rengeteg energiát fogyasztunk csupán a légellenállás leküzdésére is, ilyenkor a hatótávolság valójában a felére is csökkenhet. Mindezek ellenére ezzel a rollerrel nem kell aggódnia a hatótávolság miatt, mivel az több mint elegendő.

 

Használat és praktikum

Kialakításában és teljesítményével a világ egyik legsokoldalúbb rollere. Összkerék meghajtásának köszönhetően kiválóan teljesít terepen, sőt még meredekebb emelkedőkön is. Városban dombnak felfelé hajtva bizonyára értékelni fogja teljesítményét, valamint hatótávolságát, amelyek miatt akkor sem kell aggódnia, ha hosszabb útra megy, illetve ha napközben nem volt ideje feltölteni a rollert. A körülményekhez mérten nagyon kényelmes a futóműve, ami szó szerint lenyűgöző. Mind földúton, mind kátyúkkal teli úton biztonságosan használható. Sokoldalúsága ellenére városban nem a legpraktikusabb megoldás, így ezt nem is állítjuk. Ne feledje, hogy a roller súlya kb. 33 kg, ezért amikor lehetséges, érdemes elkerülni vele a lépcsőzést. Méreteit illetően nem lehet csak úgy összecsukni és bevinni magunkkal egy étterembe. Többnyire kint kell hagyni és ott lelakatolni, mint egy biciklit. Súlya ellenére ezt a rollert egyetlen ember is meg tudja emelni nagyobb erőfeszítés nélkül. Nem okoz az sem gondot, ha rövidebb távon kell kézben vinni, de azért a negyedik emeletre nem akarná felcipelni (mi megpróbáltuk). Befér egy átlagos autó csomagtartójába, amiben viszont ezután sok hely már nem marad, ezért ha a rollert hosszabb útra vinné magával (például egy tengerparti üdülőhelyre), akkor jobb megoldás lehet, ha az autó hátsó kerékpártartóján szállítja, így a többi dolog elfér a csomagtartóban. Nagyobb súlyát leszámítva fantasztikus megoldás mind városi, mind városon kívüli használatra.

 

Értékelésünk

Egyszerűen imádjuk, az egyik legsokoldalúbb a piacon ‒ verhetetlen a rollerek között. Érezhető, hogy ez a márka nemcsak a formatervezésre és a papíron feltüntetett paraméterekre fordít figyelmet, hanem a biztonságra és a megbízhatóságra is. Akár szántóföldön használja terepen, akár úton halad vele 60 km/h-val vagy gyalogos tempóban valahol a belvárosban, mindig mosolyt fog csalni az arcára és úgy érzi, mintha rollerét éppen az adott helyzetre teremtették volna. Remekül fog mutatni egy kávézóban, mint ahogyan munkába menet is, az irodában leparkolva, vagy hétvégén porosan egy mezőn valahol a városon kívül. Élvezettel fogja szemlélni minden egyes alkalommal, és még több éves napi használat után sem fogja megunni.

Természetesen léteznek extrémebb gépek is, amelyek képesek több mint 60 km/h-val haladni. Elvégre hasonlók a mi kínálatunkban is megtalálhatók és használjuk is őket, azonban egyikük sem olyan sokoldalú és nem biztosít olyan kellemes érzést, mint az INOKIM kiemelt modellje. Az OXO egyszerűen a teljes mértékű elégedettségről szól, két keréken minden helyzetben. Véleményünk szerint ez a roller a biztonságosan elérhető sebességszint optimális korlátját nyújtja anélkül, hogy 100 méterenként az a kellemetlen érzésünk lenne, mintha fájdalmat akarna okozni nekünk. Többször is meglátogattuk az INOKIM Tel Aviv-i székhelyét, és miközben a márka dizájnerével és "attyával", Nimrod Sapir Riccarddal ebédeltünk, elmondták nekünk, hogy hogyan jellemezhető nem csupán ez a roller, hanem maga az egész INOKIM márka: "Igen, tudjuk, hogy léteznek erőteljesebb, valamint olcsóbb rollerek is. Természetesen képesek lennénk egy még gyorsabb, őrültebb és talán olcsóbb modellt készíteni, azonban nem szeretnénk ezért versenyezni, méghozzá azért nem, mert a világnak most egyszerűen éppen nem erre van szüksége. Az INOKIM egy család, egyfajta életstílus, amely örömet okoz és kellemes izgalommal tölt el. A márka egyet jelent a minőséggel, de ami a legfontosabb, hogy az IKONIM minden este biztonságban hazaviszi Önt a családjához. És ez számunkra sokkal fontosabb, mint első helyezettnek lenni a világ legőrültebb rollereinek versenyében."

 

Szerviz

Mi vagyunk az INOKIM márka egyetlen és kizárólagos beszállítója és forgalmazója Szlovákiában, Csehországban és Ukrajnában. Közvetlen garanciális és a garancia utáni szervizelés a következő üzleteinkben biztosított: Prága, Brno, Pozsony és Ungvár. Minden alkatrészt raktáron tartunk. A garanciális javítások egyetlen hitelesített szolgáltatója vagyunk, így a roller vásárlásakor nem kell a szervizelés vagy az alkatrészek elérhetősége miatt aggódnia. A gyártó közvetlen képviseletének köszönhetően a bonyolultabb javításokkal és a diagnosztikával is elboldogulunk.

 

A márkáról

Az INOKIM azon kevés gyártók egyike, amelyiknél minden egy helyen történik a formatervezéstől kezdve, a hardware és software fejlesztéseken keresztül, lefedve a gyártást, az értékesítést, egészen a szervizelésig. Minden egyes alkatrész és összetevő egyedi fejlesztésű és az INOKIM által tesztelt, ami igazán szokatlan és egyedülálló dolog. Emiatt tartozik az INOKIM az abszolút csúcskategóriába. A fejlesztés, a kutatás és a tervezés székhelye az izraeli Tel-Avivban, a márka szülővárosában található. A gyártás a kínai Ningbo városában a vállalat saját gyárában szigorú minőségi felügyelet mellett zajlik.

Az INOKIM Nimrod Sapir Riccardo garázsprojektjeként indult 2009-ben. Ma már igazi világmárkaként tarthatjuk számon, amely szinte minden országban jelen van. Nimrod továbbra is aktívan tevékenykedik a vállalatban és a mai napig ő felel a termékek formatervezéséért, így egyben ő az OXO modell tervezője is.

A Voltride büszkén vállalja a partnerséget ezzel a márkával, hiszen lelkesedésünk és szenvedélyünk közös az egyéni elektromobilitás terén. 2019 óta mi vagyunk az INOKIM egyetlen és kizárólagos képviselője Szlovákiában, Csehországban és Ukrajnában. A márka globális jellegéből fakadóan a világ egyik pontján sem lesz gondja rollere szervizelésével, illetve az alkatrészutánpótlással, ugyanis bárhol is van, az INOKIM partnerei - függetlenül attól, hogy melyik országban vásárolta rollerét - globális minőségi garanciát vállalnak rá.

Az OX modellsorozat összehasonlítása

Paraméterek OX ECO OX H OX S OXO
Teljesítmény 1050 W 1300 W 1300 W 2600 W
Maximális sebesség 35 km/h 45 km/h 45 km/h 65 km/h
Hatótáv 40 km 50 km 90 km 100 km (ECO üzemmód)
Tömeg 25 kg 26 kg 28 kg 33,5 kg
Akkumulátor gyártója Kína - márka nélkül Kína - márka nélkül LG cells LG cells
Akkumulátor teljesítménye 624 Wh 780 Wh 1260 Wh 1536 Wh
Akkumulátor kapacitása 13 Ah 13 Ah 21 Ah 25,6 Ah
Akkumulátor feszültsége 48 V 60 V 60 V 60 V
Motorok száma 1 - hátsó 1 - hátsó 1 - hátsó 2 - első és hátsó
Első fék dob dob dob hidraulikus tárcsa
Hátsó fék tárcsa tárcsa tárcsa hidraulikus tárcsa
Markolat habos gumis gumis narancssárga gumis
Töltési idő 7 h 7 h 8 h 14 h
10/10
Kényelem
6/10
Karbantartás
33,5 kg
Súly
2600 W
Teljesítmény
100 km
Hatótávolság
65 km/h
Sebesség
Városnak megfelelő
Hátsó fényszórók
Első világítás
Hegymenetre képes
légkerék
Szabadonfutó
Jól összecsukható
Hidraulikus fék elöl
Hidraulikus fék hátul
Motor hátul
Motor elöl
Hátsó felfüggesztés
Felfüggesztés elöl
Extrém teljesítmény
A Voltride ajánlja
Magas megbízhatóság
Tempomat
Jó terepen
Legjobb az osztályban
 
Adatlap
A műszaki jellemzők a termék konfigurációjától függően eltérőek lehetnek. Előre beállított paraméterek használata a konfoguráció során.
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 33,5 kg 34 kg V kategórii ide o skvelú váhu vzhľadom na výkon a dojazd
Töltési idő 14 h Várakozás a tesztre niektoré značky ponúkjú možnosť dvoj nabíjačiek naraz. U OXO počítajte s nočným dobíjaním.
Max. sebesség 65 km/h 56,5 km/h Ohúrila nás najmä stabilita v tejto rýchlosti oproti modelom iných značiek.
Erő 2600 W 2075,3 W
Hatótávolság 100 km (ECO mód) konfigurációtól függően -tól -től 80 km nak,nek 100 km (ECO mód) 94,53 km konfigurációtól függően Skvelý dojazd, v pomere cena / výkon / váha patrí medzi TOP stroje.
Városi ciklustartomány - 63,03 km
Gyorsulási táv 0 - 20 km/h - 9,7 m
Gyorsulási táv 0 - 30 km/h - 23,4 m
Gyorsulási idő 20 km/h-ra - 3,32 s
Gyorsulási idő 30 km/h -ra - 5,26 s
Féktáv 20 km/h -tól - 1,7 m
Féktáv 30 km/h -tól - 4,2 m
Féktávolság max sebességtől - 23,75 m
Sprint 100 m -en - 11,9 s
Sprint 250 m -en - 22,1 s
Sprint 1000 m -en - 70,65 s
mutass többet
Mutass kevesebbet
Voltride mérések

Független mérési eredmények

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények.

További információ a tesztelésről
Az eredmények a konfigurációtól függenek, kérjük, válassz:
Ezt a változatot még nem tesztelték, eredmények megjelenítése a következőre:
56,50
km/h
Max. sebesség
2 086
watt
Max. teljesítmény
94,53
km
Max. hatótávolság
63,04
km
Hatótávolság városban
39,82
km
Minimum hatótáv
11,90
másodperc
Idő
100 m-ig
22,10
másodperc
Idő
250 m-ig
70,65
másodperc
Idő
1 km-ig
3,32
másodperc
Idő
20 km/h-ig
5,26
másodperc
Idő
30 km/h-ig
0,80
másodperc
Idő
20 km/h-tól
1,16
másodperc
Idő
30 km/h-tól
9,7
méter
Táv
20 km/h-s sebességnél
23,4
méter
Táv
30 km/h-s sebességnél
1,9
méter
Táv
20 km/h-tól
4,2
méter
Táv
30 km/h-tól
Gyorsulás
Fékezés
Teljesítmény
Hasonlíts össze több modellt

Válassz más járműveket az összehasonlításhoz.
Az adatok diagramokban, táblázatokban és teljesítményértékekben jelennek meg.

Hasonlíts össze különböző járműveket

Válassz más járműveket az alábbi választékból:

Elsődleges konfiguráció:

Válassz
Gyorsulási idők
10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 56,50
0
0 10
1,67
0 10
INOKIM OXO 1,67
0 15
2,49
0 15
INOKIM OXO 2,49
0 20
3,32
0 20
INOKIM OXO 3,32
0 25
4,37
0 25
INOKIM OXO 4,37
0 30
5,26
0 30
INOKIM OXO 5,26
0 35
6,27
0 35
INOKIM OXO 6,27
0 40
7,65
0 40
INOKIM OXO 7,65
0 45
9,39
0 45
INOKIM OXO 9,39
0 50
12,92
0 50
INOKIM OXO 12,92
0 55
20,70
0 55
INOKIM OXO 20,70
0 56,50
27,10
0 56,50
INOKIM OXO 27,10
10
10 15
0,82
10 15
INOKIM OXO 0,82
10 20
1,65
10 20
INOKIM OXO 1,65
10 25
2,70
10 25
INOKIM OXO 2,70
10 30
3,59
10 30
INOKIM OXO 3,59
10 35
4,60
10 35
INOKIM OXO 4,60
10 40
5,98
10 40
INOKIM OXO 5,98
10 45
7,72
10 45
INOKIM OXO 7,72
10 50
11,25
10 50
INOKIM OXO 11,25
10 55
19,03
10 55
INOKIM OXO 19,03
10 56,50
25,43
10 56,50
INOKIM OXO 25,43
15
15 20
0,83
15 20
INOKIM OXO 0,83
15 25
1,88
15 25
INOKIM OXO 1,88
15 30
2,77
15 30
INOKIM OXO 2,77
15 35
3,78
15 35
INOKIM OXO 3,78
15 40
5,16
15 40
INOKIM OXO 5,16
15 45
6,90
15 45
INOKIM OXO 6,90
15 50
10,43
15 50
INOKIM OXO 10,43
15 55
18,21
15 55
INOKIM OXO 18,21
15 56,50
24,60
15 56,50
INOKIM OXO 24,60
20
20 25
1,05
20 25
INOKIM OXO 1,05
20 30
1,94
20 30
INOKIM OXO 1,94
20 35
2,95
20 35
INOKIM OXO 2,95
20 40
4,33
20 40
INOKIM OXO 4,33
20 45
6,07
20 45
INOKIM OXO 6,07
20 50
9,60
20 50
INOKIM OXO 9,60
20 55
17,38
20 55
INOKIM OXO 17,38
20 56,50
23,78
20 56,50
INOKIM OXO 23,78
25
25 30
0,89
25 30
INOKIM OXO 0,89
25 35
1,91
25 35
INOKIM OXO 1,91
25 40
3,28
25 40
INOKIM OXO 3,28
25 45
5,02
25 45
INOKIM OXO 5,02
25 50
8,55
25 50
INOKIM OXO 8,55
25 55
16,33
25 55
INOKIM OXO 16,33
25 56,50
22,73
25 56,50
INOKIM OXO 22,73
30
30 35
1,01
30 35
INOKIM OXO 1,01
30 40
2,39
30 40
INOKIM OXO 2,39
30 45
4,13
30 45
INOKIM OXO 4,13
30 50
7,66
30 50
INOKIM OXO 7,66
30 55
15,44
30 55
INOKIM OXO 15,44
30 56,50
21,83
30 56,50
INOKIM OXO 21,83
35
35 40
1,38
35 40
INOKIM OXO 1,38
35 45
3,12
35 45
INOKIM OXO 3,12
35 50
6,65
35 50
INOKIM OXO 6,65
35 55
14,43
35 55
INOKIM OXO 14,43
35 56,50
20,82
35 56,50
INOKIM OXO 20,82
40
40 45
1,74
40 45
INOKIM OXO 1,74
40 50
5,27
40 50
INOKIM OXO 5,27
40 55
13,05
40 55
INOKIM OXO 13,05
40 56,50
19,45
40 56,50
INOKIM OXO 19,45
45
45 50
3,53
45 50
INOKIM OXO 3,53
45 55
11,31
45 55
INOKIM OXO 11,31
45 56,50
17,71
45 56,50
INOKIM OXO 17,71
50
50 55
7,78
50 55
INOKIM OXO 7,78
50 56,50
14,18
50 56,50
INOKIM OXO 14,18
55
55 56,50
6,39
55 56,50
INOKIM OXO 6,39
Gyorsulási táv
10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 56,50
0
0 10
2,41
0 10
INOKIM OXO 2,41
0 15
5,50
0 15
INOKIM OXO 5,50
0 20
9,68
0 20
INOKIM OXO 9,68
0 25
16,39
0 25
INOKIM OXO 16,39
0 30
23,44
0 30
INOKIM OXO 23,44
0 35
32,76
0 35
INOKIM OXO 32,76
0 40
47,35
0 40
INOKIM OXO 47,35
0 45
68,07
0 45
INOKIM OXO 68,07
0 50
115,30
0 50
INOKIM OXO 115,30
0 55
229,77
0 55
INOKIM OXO 229,77
0 56,50
328,25
0 56,50
INOKIM OXO 328,25
10
10 15
3,09
10 15
INOKIM OXO 3,09
10 20
7,27
10 20
INOKIM OXO 7,27
10 25
13,98
10 25
INOKIM OXO 13,98
10 30
21,03
10 30
INOKIM OXO 21,03
10 35
30,35
10 35
INOKIM OXO 30,35
10 40
44,94
10 40
INOKIM OXO 44,94
10 45
65,66
10 45
INOKIM OXO 65,66
10 50
112,89
10 50
INOKIM OXO 112,89
10 55
227,36
10 55
INOKIM OXO 227,36
10 56,50
325,84
10 56,50
INOKIM OXO 325,84
15
15 20
4,18
15 20
INOKIM OXO 4,18
15 25
10,89
15 25
INOKIM OXO 10,89
15 30
17,94
15 30
INOKIM OXO 17,94
15 35
27,26
15 35
INOKIM OXO 27,26
15 40
41,85
15 40
INOKIM OXO 41,85
15 45
62,57
15 45
INOKIM OXO 62,57
15 50
109,80
15 50
INOKIM OXO 109,80
15 55
224,26
15 55
INOKIM OXO 224,26
15 56,50
322,75
15 56,50
INOKIM OXO 322,75
20
20 25
6,71
20 25
INOKIM OXO 6,71
20 30
13,75
20 30
INOKIM OXO 13,75
20 35
23,08
20 35
INOKIM OXO 23,08
20 40
37,66
20 40
INOKIM OXO 37,66
20 45
58,39
20 45
INOKIM OXO 58,39
20 50
105,62
20 50
INOKIM OXO 105,62
20 55
220,08
20 55
INOKIM OXO 220,08
20 56,50
318,57
20 56,50
INOKIM OXO 318,57
25
25 30
7,04
25 30
INOKIM OXO 7,04
25 35
16,37
25 35
INOKIM OXO 16,37
25 40
30,95
25 40
INOKIM OXO 30,95
25 45
51,68
25 45
INOKIM OXO 51,68
25 50
98,91
25 50
INOKIM OXO 98,91
25 55
213,37
25 55
INOKIM OXO 213,37
25 56,50
311,86
25 56,50
INOKIM OXO 311,86
30
30 35
9,32
30 35
INOKIM OXO 9,32
30 40
23,91
30 40
INOKIM OXO 23,91
30 45
44,63
30 45
INOKIM OXO 44,63
30 50
91,86
30 50
INOKIM OXO 91,86
30 55
206,33
30 55
INOKIM OXO 206,33
30 56,50
304,81
30 56,50
INOKIM OXO 304,81
35
35 40
14,59
35 40
INOKIM OXO 14,59
35 45
35,31
35 45
INOKIM OXO 35,31
35 50
82,54
35 50
INOKIM OXO 82,54
35 55
197,00
35 55
INOKIM OXO 197,00
35 56,50
295,49
35 56,50
INOKIM OXO 295,49
40
40 45
20,72
40 45
INOKIM OXO 20,72
40 50
67,95
40 50
INOKIM OXO 67,95
40 55
182,42
40 55
INOKIM OXO 182,42
40 56,50
280,90
40 56,50
INOKIM OXO 280,90
45
45 50
47,23
45 50
INOKIM OXO 47,23
45 55
161,70
45 55
INOKIM OXO 161,70
45 56,50
260,18
45 56,50
INOKIM OXO 260,18
50
50 55
114,46
50 55
INOKIM OXO 114,46
50 56,50
212,95
50 56,50
INOKIM OXO 212,95
55
55 56,50
98,49
55 56,50
INOKIM OXO 98,49
Fékezési idők
55 50 45 40 35 30 25 20 15 10 0
56,50
56,50 55
0,11
56,50 55
INOKIM OXO 0,11
56,50 50
0,35
56,50 50
INOKIM OXO 0,35
56,50 45
0,60
56,50 45
INOKIM OXO 0,60
56,50 40
0,84
56,50 40
INOKIM OXO 0,84
56,50 35
1,05
56,50 35
INOKIM OXO 1,05
56,50 30
1,26
56,50 30
INOKIM OXO 1,26
56,50 25
1,46
56,50 25
INOKIM OXO 1,46
56,50 20
1,62
56,50 20
INOKIM OXO 1,62
56,50 15
1,85
56,50 15
INOKIM OXO 1,85
56,50 10
2,00
56,50 10
INOKIM OXO 2,00
56,50 0
2,42
56,50 0
INOKIM OXO 2,42
55
55 50
0,24
55 50
INOKIM OXO 0,24
55 45
0,49
55 45
INOKIM OXO 0,49
55 40
0,73
55 40
INOKIM OXO 0,73
55 35
0,94
55 35
INOKIM OXO 0,94
55 30
1,15
55 30
INOKIM OXO 1,15
55 25
1,35
55 25
INOKIM OXO 1,35
55 20
1,51
55 20
INOKIM OXO 1,51
55 15
1,74
55 15
INOKIM OXO 1,74
55 10
1,89
55 10
INOKIM OXO 1,89
55 0
2,31
55 0
INOKIM OXO 2,31
50
50 45
0,25
50 45
INOKIM OXO 0,25
50 40
0,49
50 40
INOKIM OXO 0,49
50 35
0,70
50 35
INOKIM OXO 0,70
50 30
0,91
50 30
INOKIM OXO 0,91
50 25
1,11
50 25
INOKIM OXO 1,11
50 20
1,27
50 20
INOKIM OXO 1,27
50 15
1,50
50 15
INOKIM OXO 1,50
50 10
1,65
50 10
INOKIM OXO 1,65
50 0
2,07
50 0
INOKIM OXO 2,07
45
45 40
0,24
45 40
INOKIM OXO 0,24
45 35
0,46
45 35
INOKIM OXO 0,46
45 30
0,66
45 30
INOKIM OXO 0,66
45 25
0,86
45 25
INOKIM OXO 0,86
45 20
1,03
45 20
INOKIM OXO 1,03
45 15
1,25
45 15
INOKIM OXO 1,25
45 10
1,40
45 10
INOKIM OXO 1,40
45 0
1,82
45 0
INOKIM OXO 1,82
40
40 35
0,22
40 35
INOKIM OXO 0,22
40 30
0,42
40 30
INOKIM OXO 0,42
40 25
0,62
40 25
INOKIM OXO 0,62
40 20
0,79
40 20
INOKIM OXO 0,79
40 15
1,01
40 15
INOKIM OXO 1,01
40 10
1,16
40 10
INOKIM OXO 1,16
40 0
1,58
40 0
INOKIM OXO 1,58
35
35 30
0,21
35 30
INOKIM OXO 0,21
35 25
0,40
35 25
INOKIM OXO 0,40
35 20
0,57
35 20
INOKIM OXO 0,57
35 15
0,79
35 15
INOKIM OXO 0,79
35 10
0,94
35 10
INOKIM OXO 0,94
35 0
1,37
35 0
INOKIM OXO 1,37
30
30 25
0,19
30 25
INOKIM OXO 0,19
30 20
0,36
30 20
INOKIM OXO 0,36
30 15
0,58
30 15
INOKIM OXO 0,58
30 10
0,74
30 10
INOKIM OXO 0,74
30 0
1,16
30 0
INOKIM OXO 1,16
25
25 20
0,17
25 20
INOKIM OXO 0,17
25 15
0,39
25 15
INOKIM OXO 0,39
25 10
0,54
25 10
INOKIM OXO 0,54
25 0
0,97
25 0
INOKIM OXO 0,97
20
20 15
0,22
20 15
INOKIM OXO 0,22
20 10
0,37
20 10
INOKIM OXO 0,37
20 0
0,80
20 0
INOKIM OXO 0,80
15
15 10
0,15
15 10
INOKIM OXO 0,15
15 0
0,58
15 0
INOKIM OXO 0,58
10
10 0
0,42
10 0
INOKIM OXO 0,42
Féktávok
55 50 45 40 35 30 25 20 15 10 0
56,50
56,50 55
1,66
56,50 55
INOKIM OXO 1,66
56,50 50
5,03
56,50 50
INOKIM OXO 5,03
56,50 45
8,19
56,50 45
INOKIM OXO 8,19
56,50 40
10,88
56,50 40
INOKIM OXO 10,88
56,50 35
13,02
56,50 35
INOKIM OXO 13,02
56,50 30
14,77
56,50 30
INOKIM OXO 14,77
56,50 25
16,13
56,50 25
INOKIM OXO 16,13
56,50 20
17,06
56,50 20
INOKIM OXO 17,06
56,50 15
18,03
56,50 15
INOKIM OXO 18,03
56,50 10
18,42
56,50 10
INOKIM OXO 18,42
56,50 0
18,93
56,50 0
INOKIM OXO 18,93
55
55 50
3,37
55 50
INOKIM OXO 3,37
55 45
6,53
55 45
INOKIM OXO 6,53
55 40
9,22
55 40
INOKIM OXO 9,22
55 35
11,36
55 35
INOKIM OXO 11,36
55 30
13,11
55 30
INOKIM OXO 13,11
55 25
14,47
55 25
INOKIM OXO 14,47
55 20
15,40
55 20
INOKIM OXO 15,40
55 15
16,37
55 15
INOKIM OXO 16,37
55 10
16,76
55 10
INOKIM OXO 16,76
55 0
17,27
55 0
INOKIM OXO 17,27
50
50 45
3,16
50 45
INOKIM OXO 3,16
50 40
5,85
50 40
INOKIM OXO 5,85
50 35
7,99
50 35
INOKIM OXO 7,99
50 30
9,74
50 30
INOKIM OXO 9,74
50 25
11,10
50 25
INOKIM OXO 11,10
50 20
12,03
50 20
INOKIM OXO 12,03
50 15
13,01
50 15
INOKIM OXO 13,01
50 10
13,39
50 10
INOKIM OXO 13,39
50 0
13,90
50 0
INOKIM OXO 13,90
45
45 40
2,70
45 40
INOKIM OXO 2,70
45 35
4,83
45 35
INOKIM OXO 4,83
45 30
6,58
45 30
INOKIM OXO 6,58
45 25
7,94
45 25
INOKIM OXO 7,94
45 20
8,88
45 20
INOKIM OXO 8,88
45 15
9,85
45 15
INOKIM OXO 9,85
45 10
10,23
45 10
INOKIM OXO 10,23
45 0
10,74
45 0
INOKIM OXO 10,74
40
40 35
2,13
40 35
INOKIM OXO 2,13
40 30
3,89
40 30
INOKIM OXO 3,89
40 25
5,25
40 25
INOKIM OXO 5,25
40 20
6,18
40 20
INOKIM OXO 6,18
40 15
7,15
40 15
INOKIM OXO 7,15
40 10
7,53
40 10
INOKIM OXO 7,53
40 0
8,05
40 0
INOKIM OXO 8,05
35
35 30
1,75
35 30
INOKIM OXO 1,75
35 25
3,11
35 25
INOKIM OXO 3,11
35 20
4,05
35 20
INOKIM OXO 4,05
35 15
5,02
35 15
INOKIM OXO 5,02
35 10
5,40
35 10
INOKIM OXO 5,40
35 0
5,91
35 0
INOKIM OXO 5,91
30
30 25
1,36
30 25
INOKIM OXO 1,36
30 20
2,29
30 20
INOKIM OXO 2,29
30 15
3,27
30 15
INOKIM OXO 3,27
30 10
3,65
30 10
INOKIM OXO 3,65
30 0
4,16
30 0
INOKIM OXO 4,16
25
25 20
0,94
25 20
INOKIM OXO 0,94
25 15
1,91
25 15
INOKIM OXO 1,91
25 10
2,29
25 10
INOKIM OXO 2,29
25 0
2,80
25 0
INOKIM OXO 2,80
20
20 15
0,97
20 15
INOKIM OXO 0,97
20 10
1,35
20 10
INOKIM OXO 1,35
20 0
1,87
20 0
INOKIM OXO 1,87
15
15 10
0,38
15 10
INOKIM OXO 0,38
15 0
0,90
15 0
INOKIM OXO 0,90
10
10 0
0,51
10 0
INOKIM OXO 0,51

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények. A lehető legtudományosabb megközelítést és professzionális mérési eszközöket használunk.

További információ a tesztelésről
Mutass többet Mutass kevesebbet
 
Adatlap
A műszaki jellemzők a termék konfigurációjától függően eltérőek lehetnek. Előre beállított paraméterek használata a konfoguráció során.
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Min. sebesség korlátozás 6 km/h  
      Max. sebesség korlátoz 25 km/h  
      Hossz 122 cm  
      Magasság 130 cm  
      Szélesség 59 cm  
      Hossz hajtva 122 cm  
      Magasság összecsukva 54 cm  
      Szélesség összecsukva 59 cm  
      Motor tipus szénmentes (BLDC) a kerékben  
      Akkumulátor tipus Li-Ion  
      Az akkumulátor feszültsége 60 V  
      Akkumulátor teljesítmény 25,6 Ah konfigurációtól függően: 18 Ah, 25,6 Ah  
      Akkumulátor engergiája 1536 Wh konfigurációtól függően: 1080 Wh, 1536 Wh  
      Helyreállítás nem  
      Vezérlő rendszer hüvelykujj kar  
      Tempomat Igen  
      Sebesség korlátozás igen  
      Beindítás igen  
      Hajtáslánc első és hátsó hajtás  
      Első fék hidraulikus tárcsa  
      hátsó fék hidraulikus tárcsa  
      Első kerék típusa levegős belső tömlő  
      Hátsó kerék típusa levegős belső tömlő  
      Első kerék átmérője 10"  
      Hátsó kerék átmérője 10"  
      Felfüggesztés első és hátsó  
      Első felfüggesztés állítható torziós  
      Hátsó felfüggesztés állítható torziós  
      Világítás elöl, hátul és fék  
      Féklámpa igen  
      Színek fekete + narancssárga  
      Max. terhelés 120 kg  
      Ajánlott nyomás a gumiabroncsokban 40 - 50 Psi (2,7 - 3,5 Bar)  
      Akkumulátor gyártója LG cellák  
Elégedett vásárlók

Vélemények

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása