Garancia a minőségre

Eredetiségi bizonyítvány

Egyedi tanúsítvány

Egyedüli forgalmazóként Eredetiségi bizonyítványt nyújtunk az általunk forgalmazott termékek többségéhez.

Ennek a tanúsítványnak a rendelkezésre állását mindig az adott termékhez tartozó Bizonyítvány ikon jelzi.
Miért

Miért adunk Eredetiségi bizonyítványt?

Ezt a bizonyítványt azért tudjuk biztosítani, mert a termékek túlnyomó többségét illetően kizárólag és közvetlenül a gyártókkal dolgozunk, közvetítők nélkül (ellenőrizd az adott terméknél megjelenő Bizonyítvány ikont). Így garantálni tudjuk a megvásárolt termék egészének 100%-os eredetiségét.

Ezért a tanúsítvány nemcsak a hivatalos gyártó valódiságát, eredetiségét és minőségi szaktudását garantálja, hanem garanciális és a garancia lejárata utáni szervizszolgáltatást is biztosít szervizüzleteinkben és minősített partnereinknél.

 • 100% eredetiség
 • Garantált származás
 • Hivatalos gyártó
 • Garantált garancia

Eredetiség és minőség

Miért fontos?

Azért fontos ez, mert az egyéni elektromobilitás jelenlegi piacát elárasztják az olcsó példányok, valamint azok az eredeti rollerházak, amelyek nem valódi elektronikus alkatrészekkel és akkumulátorokkal vannak felszerelve. Ezek teszik ki a termék árának legnagyobb részét, ezért ezeket a hamisítók gyakran nem eredeti alkatrészekre és gyenge minőségű akkumulátorokra cserélik ki. Ez nemcsak csalódott felhasználókat, rosszabb minőséget, rövidebb hatótávolságot és nagyobb meghibásodási arányt eredményez, hanem bizonyos esetekben jelentősen lecsökkent mechanikai biztonságot és az akkumulátorok töltésekor és üzemeltetésekor rosszabb biztonságot okoz. A "hamis" pólótól vagy órától eltérően a úgynevezett "hamis" roller nem tekinthető ártalmatlannak, és jelentősen ronthatja a felhasználói termékélményt. Eredetiségi bizonyítványunknak köszönhetően azonban emiatt nem kell aggódnod, amikor tőlünk vagy minősített partnereinktől vásárolsz, akik ugyanúgy kiadják ezt a tanúsítványt.

Ha úgy döntesz, hogy más forgalmazótól vagy nem minősített eladótól vásárolsz, vásárlása előtt ragaszkodj a termék származására vonatkozó információkhoz. Tudd meg, milyen tanúsítványokkal rendelkezik (Eredetiségi Bizonyítvány, CE, EK megfelelőségi nyilatkozat, az akkumulátor anyagbiztonsági adatlapja), és mi a garancia arra, hogy minden alkatrész valódi, az akkumulátort is beleértve. Összehasonlításképp: az akkumulátor önmagában több mint a felét teheti ki egy termék árának. Az LG vagy SAMSUNG cellákból készült akkumulátor akár 2-3-szor többe kerülhet, mint egy névtelen kínai termék. Ezért a sok eladó által az áruk megvásárlásához igénybe vett közvetítők nagyon nyereségesnek találhatják a hamisítást, ami hamis egységenként akár több száz eurót is jelenthet. Nem csak hamis logóval látját el a terméket, hanem a legdrágább alkatrészeket is hamisítják. Azt is megkérdezheted tőlük, hogy biztosítanak-e elektronikus szerviznaplót, amely az Erededitési bizonyítvánnyal együtt jelentősen megnöveli a termék értékét, ha később úgy döntene, hogy értékesíti azt.

Hivatalos partnerektől eredeti termékeket vásárolva az ügyfelek számára biztosított a garancia és szerviz.

Az Eredetiségi bizonyítvány birtokosa az áru eredetiségének garanciájával rendelkezik, és ha a nem valódi származás bebizonyosodna, a bizonyítvány birtokosa választhat a visszatérítés vagy a nem valódi áruk valódi árukkal való helyettesítése között.

A bizonyítvánnyal együtt megkapja

Elektronikus szerviznapló

A Bizonyítvánnyal rendelkező termékhez minden esetben létrehozzák az aktuális tulajdonoshoz kapcsolódó elektronikus szerviznaplót. Garantáljuk, hogy szervizünkben vagy minősített partnereinknél végzett bármilyen szervizelés során mindig ellenőrizzük a termék tulajdonjogát, és lopás gyanúja esetén a rendőrséghez fordulunk. Aktívan küzdünk a tolvajok ellen. Mivel az ellopott áruknak a garancia lejárata után is szükségük van szervizre, előbb-utóbb képesek leszünk azonosítani a tolvajokat. Azzal szintúgy nagyon megnehezítjük ezeknek a tolvajoknak az életét, hogy a cseretöltők vagy bizonyos alkatrészek eladását megtagadjuk, ha a roller tulajdonjogát nem tudják igazolni. Így aztán nem lesznek képesek újra feltölteni az ellopott rollert, és végül elveszítik a motivációt a lopáshoz.

 • tulajdonjog igazolása
 • tolvaj leleplezése
 • Miért nem jár az általunk forgalmazott XIAOMI roller eredetiségi Bizonyítvánnyal?

  A XIAOMI egy nagyon különleges márka. Esetükben nehéz vagy szinte lehetetlen a gyártó által közvetlenül garantált árut rendelni. A hivatalos XIAOMI forgalmazó eredeti rollereket kínál az eladóknak, de mindezt magasabb nagykereskedelmi áron, mint amennyiért a legtöbb e-bolt az ilyen rollereket a végfelhasználóknak értékesíti. Ha ez lenne a helyzet, akkor minden e-bolt 40-80 eurót veszítene minden eladott rolleren. Az ok emögött az, hogy a XIAOMI márka nem tudja megakadályozni termékei hamisítását, valamint rollereinek többé-kevésbé eredeti és minőségi példányainak illegális behozatalát Kínából.

  Mivel azonban ez egy "híres" roller, hibának tartanánk, ha nem árusítanának ilyet üzleteinkben, annak ellenére, hogy személyesen nem vagyunk meggyőződve arról, hogy ideális választás hosszú távú használatra. Ennek ellenére nem feltétlenül rossz választás azoknak az ügyfeleknek, akik számára nagyon fontos az ár.

  Az általunk forgalmazott XIAOMI rollerek, beleértve az alkatrészeket is, az EW Distribution s.r.o. vállalattól származnak. Nem titkoljuk, kik a beszállítóink, aminek ebben az esetben sem látjuk okát. Tapasztalataink alapján ezek olyan termékek, amelyek vagy eredeti minőségűek, vagy megkülönböztethetetlenek az eredeti minőségi termékektől, és mindegyikre teljes körű garanciát és garancia utáni szervizelést biztosítanak, ezért döntöttünk úgy, hogy együttműködünk az EW Distribution s.r.o.-val Mivel azonban nem közvetlenül a gyártótól vásárolunk, mint más márkák esetében, ezekhez a rollerekhez csak elektronikus szerviznaplót adunk, az Eredetiségi Bizonyítványt nem.

  Ha úgy döntesz, hogy XIAOMI rollert vásárolsz más e-boltban vagy egy üzletben, határozottan azt javasoljuk, hogy kérj információt a termék eredetéről és a hozzá tartozó tanúsítványokról (CE, EK megfelelőségi nyilatkozat, az akkumulátor anyagbiztonsági adatlapja) és arról, hogy mi a garancia az összes alkatrész valódiságára, az akkumulátort is beleértve. Összehasonlításképp: az XIAOMI esetében az akkumulátor önmagában a roller árának majdnem felét teszi ki, és egy kiváló minőségű cellákból készült akkumulátor akár 2-3-szor is többe kerülhet, mint egy névtelen, alacsony kapacitású, Kínából származó akkumulátor. Ezért a XIAOMI rollerek hamisítása különösen nyereséges (hamis egységenként akár száz euró) lehet a közvetítők számára, akiket sok gyártó vesz igénybe az áruk megvásárlásához. Azt is megkérdezheted a többi beszállítótól, hogy biztosítanak-e elektronikus szerviznaplót, ami jelentősen növeli a termék eladási értékét, amikor később úgy döntesz, hogy értékesíted a rolleredet, és lecseréled egy jobb modellre.

  Ha nem hajlandók elmondani, hogy kitől vásárolták a rollert, vagy nem hajlandóak bemutatni az említett tanúsítványokat, akkor ez (nem kötelező jelleggel, de) jele lehet annak, hogy a termék nem eredeti minőségű. Ez gyakran nemcsak csalódott felhasználókat, alacsonyabb minőséget, rövidebb hatótávolságot és magasabb meghibásodási arányt eredményez, hanem bizonyos esetekben jelentősen lecsökkent mechanikai biztonságot, valamint az akkumulátorok rosszabb töltési és üzemeltetési biztonságát. A "hamis" pólótól vagy órától eltérően az úgynevezett "hamis" roller nem tekinthető ártalmatlannak, és jelentősen ronthatja a felhasználói termékélményt.

Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása

Válasszon nyelvet