Város
barát
Nagyon
kényelmes
Voltride
ajánlja

INOKIM OX ECO

Új termék

Az OX ECO az OX és az OXO modellek kistestvére, de így is prémium rollernek számít ebben az árkategóriában. Mind egyedi kialakítása, mind igen kényelmes, állítható futóműve lenyűgöző. Még ha talál is egy hasonló paraméterekkel rendelkező, kényelmes rollert, az OX ECO nagyobb biztonságával azt is megelőzi. Ez az egyik legnépszerűbb modellünk.

alap ár

637 900 Ft‎Áfát tartalmazza

Legjobb ár garancia

Jobb árat talált?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

A modell elérhetősége

Eshop
Már nem kapható
Tudjon meg többet
  • Élethosszig tartó 50% kedvezmény a szervizből
  • 10% kedvezmény pótalkatrészekre
  • 10% kedvezmény a tartalék akkumulátorból
  • Az első szerviz teljesen ingyenes
  • Kedvezmény a következő vásárláshoz
  • Ingyenes biztonsági ellenőrzések
  • Származási bizonyítvány
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó

Az INOKIM kiemelt modelljeinek legolcsóbb változata ugyanúgy megtestesíti a gyártó minden egyes értékét, mint a többi modell. Ez a roller nemcsak lenyűgöző műszaki jellemzői, hanem a biztonság, a formatervezés, a kényelem és a megbízhatóság szempontjából is csúcsmodell ebben az árkategóriában. Ráadásul ez valóban egy olyan legendás modell, amelyet az egyéni elektromobilitás minden rajongója ismer. A teljes OX széria minden egyes darabjának megegyezik a felépítése és a kialakítása, csupán teljesítményükben és akkumulátoruk kapacitásában térnek el egymástól. Az egyes OX modellek összehasonlító táblázata a leírás végén található. Az INOKIM az elektromos rollerek egyik legrégebbi gyártója, így nem csoda, hogy az egész rollerből sugárzik a tervezési tapasztalat. Tizenegy évvel ezelőtt építették és adták el első elektromos rollerüket, ami a piacra újonnan belépők túlnyomó többségéről nem mondható el. Ebből adódóan az OX ECO a legapróbb részletekig kivételesen jól kidolgozott. Formatervezésével egyébként egy rangos díjat is elnyert, méghozzá a Red Dot Design Award díját, amivel csak nagyon kevés termék büszkélkedhet.

Biztonság

Az INOKIM márka esetében elsődleges a biztonság. Éppen ezért az OX ECO-t a repülőgépek gyártása során használt, rendkívül erős alumínium ötvözetből készítik. Az egész szerkezet teljesen kiegyensúlyozott, így még nagy sebesség mellett is megőrzi stabilitását. Két fékével a roller bármikor biztonságosan megállítható. Az első fék egy kiváló minőségű, karbantartásmentes dobfék, míg hátul tárcsafék található. A szabadalmaztatott OSAP alvázrendszer nemcsak a kényelemhez, hanem a biztonsághoz is hozzájárul, mivel a stabilitást nagy sebességnél, valamint rossz minőségű felületen történő vezetéskor is képes megőrizni. Kevésbé tapasztalt rollerezők választhatják a maximális sebesség korlátozását. Az első, valamint a féklámpaként is funkcionáló hátsó LED lámpa is hozzájárul a biztonsághoz. Az erőteljes szerkezet akár 120 kg teherbírást is lehetővé tesz. A rollerbe kick-start funkciót építettek, amely megakadályozza a nem kívánt elindulást.

Teljesítmény

Az OX ECO-t viszonylag erőteljes modellként tartják számon. 1050 W-os csúcsteljesítményének köszönhetően képes az akár 35 km/h-s sebessség elérésére is. Ez a teljesítmény jelentősen alacsonyabb a INOKIM OX és OXO nagytestvérek teljesítményéhez viszonyítva, azonban a mindennapos városi használathoz elegendő. Előnye az OXO modellekkel szemben a több mint 8 kg-mal alacsonyabb súlya. Kellemesen gyorsul, anélkül hogy rángatna, és végsebességét kifogástalan módon éri el. Könnyebb terepre és kisebb emelkedőkre is alkalmas, de ha rollerét elsősorban terepen vagy meredekebb emelkedőkön tervezi használni, akkor inkább az OX vagy az OXO modellt ajánljuk. Másrészt ha főként közepes távú városi utakat tervez, akkor az OX ECO modell alacsony súllyal, fantasztikus kényelemmel és gyönyörű dizájnnal jutalmaz meg. Elvégre a 35 km/h bőven elegendő egy átlagos utazáshoz, és nem mindenkinek van szüksége adrenalinra.

Dizájn

A nemzetközi Red Dot Design Díj magáért beszél. Az INOKIM OX ECO formatervezését nem csak az amatőrök, de a szakértői zsűri is a világ egyik legjobbjának ítéli meg. Egyszerűen gyönyörű és ugyanakkor más, mint a teljesítménykategória összes többi rollere, amelyek úgy hasonlítanak egymásra, mint két tojás. A lengőkar asszimetrikus felfüggesztése mindenképpen az egyik legfőbb tervezési elem, aminek köszönhetően soha nem lehet megunni a roller látványát, mivel a két oldal kinézete egymástól eltérő. Az egyik oldalon látható a kerekeket tartó, gyönyörű lengőkar, míg a másik oldalról nézve olyan, mintha a kerekek nem is csatlakoznának a rollerhez. A kormányrúd szép, áramvonalas kialakítása egyben robusztus. Az OX ECO modell kizárólag a KTM márkára emlékeztető, exkluzív fekete-narancs színben készül, ami a motorkerékpárosok körében jól ismert. A narancssárga kormánnyal rendelkező OXO modelltől eltérően az OX ECO markolata fekete színű és nem gumiból, hanem habból készült, mégis jól mutat és kényelmes fogást biztosít. Az OX ECO fékhuzalait és egyéb kábeleit viszonylag jól elrejtették, amelyek így nem rontják el az egyedi tervezésű szerkezet összhatását. A fekete-narancs kombináció tökéletesen illik a dizájnhoz, agresszív, ugyanakkor fényűző is egyben. Kinézete alapján az ECO akár kétszer annyiba is kerülhetne.

Kényelem

A vezetés kényelmét a szabadalmaztatott OSAP alvázrendszer biztosítja a lengőkarokra asszimetrikusan felszerelt kerekekkel. Az OX ECO egyedisége az állítható magasságú futóműben rejlik, amivel könnyedén változtathatjuk a talajtól való távolságát attól függően, hogy terepen vagy városban használjuk. A roller rossz minőségű felületen is megállja a helyét. Kipróbáltuk réten, göröngyös felületen, sőt földutakon is, de még egy hosszabb út után sem fáradtunk el az erősebb rezgésektől. A CST által gyártott gumiabroncsokkal és belső csövekkel felszerelt tíz hüvelykes kerekek tompítják az egyenetlen felületek okozta rázkódást, így fokozva a komfortérzetet. A tíz hüvelykes méretnek és a márkás gumiabroncs gyártónak köszönhetően az OX ECO-val nem igazán lehet defektet kapni. A háttérvilágítású LCD kijelző jó elrendezése megkönnyíti használatát. Az OX ECO állítható hosszúságú kitámasztóval is rendelkezik, amely az alváz magasságához igazítható. A roller összecsukása egyszerű és kényelmes. Sőt, összecsukott állapotban a kormány a taposófelület hátsó megemelt részéhez van rögzítve, ami lehetővé teszi, hogy az OX ECO-t a kormányrúdnál fogva vigyük, anélkül hogy kifordulna a kezünkből. A kényelemhez az is hozzájárul, hogy ezt a modellt egyáltalán nem szükséges karbantartani, elég csak ráállni és vezetni. A töltőcsatlakozó könnyen hozzáférhető, nem kell fársadságosan keresgélni. 25 kg-os súlya miatt az OX ECO modell kényelmesebben vihető kézben, mint a többi OX modell, főként mint az extrém OXO modell.

Használat és praktikum

Kialakításában és teljesítményben ez a világ egyik legsokoldalúbb rollere. Nem riad vissza a könnyebb tereptől vagy egy kisebb dombtól. A városban bizonyára értékelni fogja a teljesítményét emellet az ár mellett, és akkor sem kell aggódnia, ha hosszabb útra megy, illetve ha napközben nem volt ideje feltölteni a rollert. A körülményekhez mérten nagyon kényelmes a futóműve, ami szó szerint lenyűgöző. Mind földúton, mind kátyúkkal teli úton használhatja. Sokoldalúsága ellenére városban nem a legpraktikusabb megoldás, így ezt nem is állítjuk. Ne feledje, hogy a roller súlya kb. 25 kg, ezért amikor lehetséges, érdemes elkerülni vele a lépcsőzést. Méreteit illetően nem lehet csak úgy összecsukni és bevinni magunkkal egy étterembe. Többnyire kint kell hagyni és ott lelakatolni, mint egy biciklit. Súlya ellenére ezt a rollert egyetlen ember is meg tudja emelni túl nagy erőfeszítés nélkül, és az sem gond, ha rövidebb távon kell kézben vinni. Befér egy átlagos autó csomagtartójába, amiben viszont ezután sok hely már nem marad, ezért ha a rollert hosszabb útra vinné magával (például egy tengerparti üdülőhelyre), akkor jobb megoldás lehet, ha az autó hátsó kerékpártartóján szállítja, így a többi dolog elfér a csomagtartóban. Nagyobb súlyát leszámítva fantasztikus megoldás mind városi, mind városon kívüli használatra. Ebben a kategóriában még mindig az egyik legkönnyebb roller a piacon.

Értékelésünk

Egyszerűen imádjuk az egész OX modellszériát, ami az egyik legsokoldalúbb a piacon - verhetetlen a rollerek között. Érezhető, hogy ez a márka nemcsak a formatervezésre és a a papíron feltüntetett paraméterekre figyel, hanem a biztonságra és a megbízhatóságra is. Akár szántóföldön használja terepen, akár úton halad vele 30 km/h-val vagy gyalogos tempóban valahol a belvárosban, mindig mosolyt fog csalni az arcára és úgy érzi, mintha rollerét éppen az adott helyzetre teremtették volna. Remekül fog mutatni egy kávézóban, mint ahogyan munkába menet is, az irodában leparkolva vagy hétvégén porosan egy mezőn valahol a városon kívül. Élvezettel fogja szemlélni minden egyes alkalommal, és még több éves napi használat után sem fogja megunni. Ha az OX modellek közül egy bizonyosat kell kiválasztani, akkor az csakis Önön és az Ön által elvárt teljesítményen, illetve hatótávolságon múlik. Ha kompromisszumok nélkül szeretne vezetni, hajtson rá az OXO-ra. Ha értékeli a megfelelő hatótávolságot és teljesítményt, de mindezt inkább kisebb súly mellett, válassza az OX-et. Ha szeretne pénzt spórolni és nem bánja, hogy teljesítménye és hatótávolsága kisebb, akkor az OX ECO mindenképpen jó választás. A lenti táblázat segít a döntésben.

Természetesen léteznek extrémebb gépek is a piacon. Elvégre hasonlók a mi kínálatunkban is megtalálhatók és használjuk is őket, azonban egyikük sem olyan sokoldalú és nem biztosít olyan kellemes érzést, mint az INOKIM kiemelt modellje. Az OX ECO egyszerűen a teljes mértékű elégedettségről szól, két keréken minden helyzetben. Többször is meglátogattuk az INOKIM Tel Aviv-i székhelyét, és miközben a márka dizájnerével és "attyával", Nimrod Sapir Riccarddal ebédeltünk, elmondták nekünk, hogy hogyan jellemezhető nem csupán ez a roller, hanem maga az egész INOKIM márka: "Igen, tudjuk, hogy léteznek erőteljesebb, valamint olcsóbb rollerek is. Természetesen képesek lennénk egy még gyorsabb, őrültebb és talán olcsóbb modellt készíteni, azonban nem szeretnénk ezért versenyezni, méghozzá azért nem, mert a világnak most egyszerűen éppen nem erre van szüksége. Az INOKIM egy család, egyfajta életstílus, amely örömet okoz és kellemes izgalommal tölt el. A márka egyet jelent a minőséggel, de ami a legfontosabb, hogy az IKONIM minden este biztonságban hazaviszi Önt a családjához. És ez számunkra sokkal fontosabb, mint első helyezettnek lenni a világ legőrültebb rollereinek versenyében."

Szerviz

Mi vagyunk az INOKIM márka egyetlen és kizárólagos beszállítója és forgalmazója Szlovákiában, Csehországban és Ukrajnában. Közvetlen garanciális és a garancia utáni szervizelés a következő üzleteinkben biztosított: Prága, Brno, Pozsony és Ungvár. Minden alkatrészt raktáron tartunk. A garanciális javítások egyetlen hitelesített szolgáltatója vagyunk, így a roller vásárlásakor nem kell a szervizelés vagy az alkatrészek elérhetősége miatt aggódnia. A gyártó közvetlen képviseletének köszönhetően a bonyolultabb javításokkal és a diagnosztikával is elboldogulunk.

A márkáról

Az INOKIM azon kevés gyártók egyike, amelyiknél minden egy helyen történik a formatervezéstől kezdve, a hardware és software fejlesztéseken keresztül, lefedve a gyártást, az értékesítést, egészen a szervizelésig. Minden egyes alkatrész és összetevő egyedi fejlesztésű és az INOKIM által tesztelt, ami igazán szokatlan és egyedülálló dolog. Emiatt tartozik az INOKIM az abszolút csúcskategóriába. A fejlesztés, a kutatás és a tervezés székhelye az izraeli Tel-Avivban, a márka szülővárosában található. A gyártás a kínai Ningbo városában a vállalat saját gyárában szigorú minőségi felügyelet mellett zajlik.

Az INOKIM Nimrod Sapir Riccardo garázsprojektjeként indult 2009-ben. Ma már igazi világmárkaként tarthatjuk számon, amely szinte minden országban jelen van. Nimrod továbbra is aktívan tevékenykedik a vállalatban és a mai napig ő felel a termékek formatervezéséért, így egyben ő az OXO modell tervezője is.

A Voltride büszkén vállalja a partnerséget ezzel a márkával, hiszen lelkesedésünk és szenvedélyünk közös az egyéni elektromobilitás terén. 2019 óta mi vagyunk az INOKIM egyetlen és kizárólagos képviselője Szlovákiában, Csehországban és Ukrajnában. A márka globális jellegéből fakadóan a világ egyik pontján sem lesz gondja rollere szervizelésével, illetve az alkatrészutánpótlással, ugyanis bárhol is van, az INOKIM partnerei - függetlenül attól, hogy melyik országban vásárolta rollerét - globális minőségi garanciát vállalnak rá.

Az OX modellsorozat összehasonlítása

Paraméterek OX ECO OX H OX S OXO
Teljesítmény 1050 W 1300 W 1300 W 2600 W
Maximális sebesség 35 km/h 45 km/h 45 km/h 65 km/h
Hatótávolság 40 km 50 km 90 km 100 km (ECO mode)
Súly 25 kg 26 kg 28 kg 33,5 kg
Akkumulátor gyártója Kína - márka nélkül Kína - márka nélkül LG cells LG cells
Akkumulátor teljesítménye 624 Wh 780 Wh 1260 Wh 1536 Wh
Akkumulátor kapacitása 13 Ah 13 Ah 21 Ah 25,6 Ah
Akkumulátor feszültsége 48 V 60 V 60 V 60 V
Motorok száma 1 - hátsó 1 - hátsó 1 - hátsó 2 - első és hátsó
Első fék dob dob dob hidraulikus tárcsa
Hátsó fék tárcsa tárcsa tárcsa hidraulikus tárcsa
Markolat habos gumis gumis gumis - narancs
Töltési idő 7 óra 7 óra 8 óra 14 óra

10/10
Kényelem
6/10
Karbantartás
25 kg
Súly
1050 W
Teljesítmény
40 km
Hatótávolság
35 km/h
Sebesség
Városnak megfelelő
Hátsó fényszórók
Első világítás
légkerék
Kiváló ár/teljesítmény arány
Szabadonfutó
Jól összecsukható
Első fék
Hátsó fék
Motor hátul
Hátsó felfüggesztés
Felfüggesztés elöl
Nagy teljesítményű
Magas megbízhatóság
Tempomat
 
Adatlap
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 25 kg 25,9 kg
Töltési idő 8 h Várakozás a tesztre Niektorí výrobcovia už umožňujú nabíjať naraz dvomi nabíjačkami a znížiť tak dobu nabíjania na polovicu.
Max. sebesség 35 k/h 34,34 km/h
Erő 1050 W 808,4 W
Hatótávolság 40 km 48,42 km Dojazd postačujúci väčšine používateľov. Odporúčame však verziu OX S nie len kvôli kapacite, ale aj značkovým článkom LG
Városi ciklustartomány - 35,56 km
Gyorsulási táv 0 - 20 km/h - 13 m
Gyorsulási táv 0 - 30 km/h - 43,4 m
Gyorsulási idő 20 km/h-ra - 3,93 s
Gyorsulási idő 30 km/h -ra - 8,15 s
Féktáv 20 km/h -tól - 2 m
Féktáv 30 km/h -tól - 4,3 m
Féktávolság max sebességtől - 5,25 m
Sprint 100 m -en - 14,32 s
Sprint 250 m -en - 30,4 s
Sprint 1000 m -en - 110,76 s
mutass többet
Mutass kevesebbet
Voltride mérések

Független mérési eredmények

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények.

További információ a tesztelésről
Az eredmények a konfigurációtól függenek, kérjük, válassz:
Ezt a változatot még nem tesztelték, eredmények megjelenítése a következőre:
34,34
km/h
Max. sebesség
808,4
watt
Max. teljesítmény
48,42
km
Max. hatótávolság
35,57
km
Hatótávolság városban
33,66
km
Minimum hatótáv
14,32
másodperc
Idő
100 m-ig
30,40
másodperc
Idő
250 m-ig
110,76
másodperc
Idő
1 km-ig
3,93
másodperc
Idő
20 km/h-ig
8,15
másodperc
Idő
30 km/h-ig
0,88
másodperc
Idő
20 km/h-tól
1,24
másodperc
Idő
30 km/h-tól
13,0
méter
Táv
20 km/h-s sebességnél
43,4
méter
Táv
30 km/h-s sebességnél
2,0
méter
Táv
20 km/h-tól
4,3
méter
Táv
30 km/h-tól
Gyorsulás
Fékezés
Teljesítmény
Hasonlíts össze több modellt

Válassz más járműveket az összehasonlításhoz.
Az adatok diagramokban, táblázatokban és teljesítményértékekben jelennek meg.

Hasonlíts össze különböző járműveket

Válassz más járműveket az alábbi választékból:

Elsődleges konfiguráció:

Válassz
Gyorsulási idők
10 15 20 25 30 34,34
0
0 10
1,62
0 10
INOKIM OX Eco 1,62
0 15
2,76
0 15
INOKIM OX Eco 2,76
0 20
3,93
0 20
INOKIM OX Eco 3,93
0 25
5,60
0 25
INOKIM OX Eco 5,60
0 30
8,15
0 30
INOKIM OX Eco 8,15
0 34,34
11,76
0 34,34
INOKIM OX Eco 11,76
10
10 15
1,15
10 15
INOKIM OX Eco 1,15
10 20
2,32
10 20
INOKIM OX Eco 2,32
10 25
3,99
10 25
INOKIM OX Eco 3,99
10 30
6,54
10 30
INOKIM OX Eco 6,54
10 34,34
10,14
10 34,34
INOKIM OX Eco 10,14
15
15 20
1,17
15 20
INOKIM OX Eco 1,17
15 25
2,84
15 25
INOKIM OX Eco 2,84
15 30
5,39
15 30
INOKIM OX Eco 5,39
15 34,34
9,00
15 34,34
INOKIM OX Eco 9,00
20
20 25
1,67
20 25
INOKIM OX Eco 1,67
20 30
4,22
20 30
INOKIM OX Eco 4,22
20 34,34
7,82
20 34,34
INOKIM OX Eco 7,82
25
25 30
2,55
25 30
INOKIM OX Eco 2,55
25 34,34
6,16
25 34,34
INOKIM OX Eco 6,16
30
30 34,34
3,60
30 34,34
INOKIM OX Eco 3,60
Gyorsulási táv
10 15 20 25 30 34,34
0
0 10
2,77
0 10
INOKIM OX Eco 2,77
0 15
6,99
0 15
INOKIM OX Eco 6,99
0 20
13,02
0 20
INOKIM OX Eco 13,02
0 25
23,72
0 25
INOKIM OX Eco 23,72
0 30
43,44
0 30
INOKIM OX Eco 43,44
0 34,34
76,09
0 34,34
INOKIM OX Eco 76,09
10
10 15
4,22
10 15
INOKIM OX Eco 4,22
10 20
10,25
10 20
INOKIM OX Eco 10,25
10 25
20,95
10 25
INOKIM OX Eco 20,95
10 30
40,67
10 30
INOKIM OX Eco 40,67
10 34,34
73,32
10 34,34
INOKIM OX Eco 73,32
15
15 20
6,04
15 20
INOKIM OX Eco 6,04
15 25
16,73
15 25
INOKIM OX Eco 16,73
15 30
36,45
15 30
INOKIM OX Eco 36,45
15 34,34
69,11
15 34,34
INOKIM OX Eco 69,11
20
20 25
10,70
20 25
INOKIM OX Eco 10,70
20 30
30,41
20 30
INOKIM OX Eco 30,41
20 34,34
63,07
20 34,34
INOKIM OX Eco 63,07
25
25 30
19,72
25 30
INOKIM OX Eco 19,72
25 34,34
52,37
25 34,34
INOKIM OX Eco 52,37
30
30 34,34
32,66
30 34,34
INOKIM OX Eco 32,66
Fékezési idők
30 25 20 15 10 0
34,34
34,34 30
0,12
34,34 30
INOKIM OX Eco 0,12
34,34 25
0,29
34,34 25
INOKIM OX Eco 0,29
34,34 20
0,48
34,34 20
INOKIM OX Eco 0,48
34,34 15
0,70
34,34 15
INOKIM OX Eco 0,70
34,34 10
0,92
34,34 10
INOKIM OX Eco 0,92
34,34 0
1,36
34,34 0
INOKIM OX Eco 1,36
30
30 25
0,16
30 25
INOKIM OX Eco 0,16
30 20
0,35
30 20
INOKIM OX Eco 0,35
30 15
0,58
30 15
INOKIM OX Eco 0,58
30 10
0,79
30 10
INOKIM OX Eco 0,79
30 0
1,24
30 0
INOKIM OX Eco 1,24
25
25 20
0,19
25 20
INOKIM OX Eco 0,19
25 15
0,42
25 15
INOKIM OX Eco 0,42
25 10
0,63
25 10
INOKIM OX Eco 0,63
25 0
1,07
25 0
INOKIM OX Eco 1,07
20
20 15
0,22
20 15
INOKIM OX Eco 0,22
20 10
0,44
20 10
INOKIM OX Eco 0,44
20 0
0,88
20 0
INOKIM OX Eco 0,88
15
15 10
0,22
15 10
INOKIM OX Eco 0,22
15 0
0,66
15 0
INOKIM OX Eco 0,66
10
10 0
0,44
10 0
INOKIM OX Eco 0,44
Féktávok
30 25 20 15 10 0
34,34
34,34 30
1,00
34,34 30
INOKIM OX Eco 1,00
34,34 25
2,13
34,34 25
INOKIM OX Eco 2,13
34,34 20
3,21
34,34 20
INOKIM OX Eco 3,21
34,34 15
4,20
34,34 15
INOKIM OX Eco 4,20
34,34 10
4,86
34,34 10
INOKIM OX Eco 4,86
34,34 0
5,25
34,34 0
INOKIM OX Eco 5,25
30
30 25
1,13
30 25
INOKIM OX Eco 1,13
30 20
2,21
30 20
INOKIM OX Eco 2,21
30 15
3,20
30 15
INOKIM OX Eco 3,20
30 10
3,86
30 10
INOKIM OX Eco 3,86
30 0
4,25
30 0
INOKIM OX Eco 4,25
25
25 20
1,09
25 20
INOKIM OX Eco 1,09
25 15
2,07
25 15
INOKIM OX Eco 2,07
25 10
2,74
25 10
INOKIM OX Eco 2,74
25 0
3,13
25 0
INOKIM OX Eco 3,13
20
20 15
0,99
20 15
INOKIM OX Eco 0,99
20 10
1,65
20 10
INOKIM OX Eco 1,65
20 0
2,04
20 0
INOKIM OX Eco 2,04
15
15 10
0,66
15 10
INOKIM OX Eco 0,66
15 0
1,05
15 0
INOKIM OX Eco 1,05
10
10 0
0,39
10 0
INOKIM OX Eco 0,39

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények. A lehető legtudományosabb megközelítést és professzionális mérési eszközöket használunk.

További információ a tesztelésről
Mutass többet Mutass kevesebbet
 
Adatlap
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Min. sebesség korlátozás 6 km/h  
      Max. sebesség korlátoz 25 km/h  
      Hossz 122 cm  
      Magasság 130 cm  
      Szélesség 59 cm  
      Hossz hajtva 122 cm  
      Magasság összecsukva 54 cm  
      Szélesség összecsukva 59 cm  
      Motor tipus szénmentes (BLDC) a kerékben  
      Akkumulátor tipus Li-Ion  
      Az akkumulátor feszültsége 48 V  
      Akkumulátor teljesítmény 13 Ah  
      Akkumulátor engergiája 624 Wh  
      Helyreállítás nem  
      Vezérlő rendszer hüvelykujj kar  
      Tempomat Igen  
      Sebesség korlátozás igen  
      Beindítás igen  
      Hajtáslánc hátsó hajtás  
      Első fék dob  
      hátsó fék mechanikus tárcsa  
      Első kerék típusa levegős belső tömlő  
      Hátsó kerék típusa levegős belső tömlő  
      Első kerék átmérője 10"  
      Hátsó kerék átmérője 10"  
      Felfüggesztés első és hátsó  
      Első felfüggesztés állítható torziós  
      Hátsó felfüggesztés állítható torziós  
      Világítás elöl, hátul és fék  
      Féklámpa igen  
      Színek fekete-narancssárga  
      Max. terhelés 120 kg  
      Ajánlott nyomás a gumiabroncsokban 40 - 50 Psi (2,7 - 3,5 Bar)  
      Akkumulátor gyártója Kína - nincs márka  
Elégedett vásárlók

Vélemények

INKM.OXE.13

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása