akár -53%
Város
barát
Nagy
megbízhatóság
Nagyon
könnyű

Város
barát
Nagy
megbízhatóság
Nagyon
könnyű

Kategóriájában a legkompaktabb és a legkönnyebben hordozható roller. A Mini 2 kicsivel több mint 10 kg-os súlyával 25 km/h-s sebesség elérésére képes megőrizve a rendkívüli kezelhetőségét és tömörséget. Ezek olyan tulajdonságok, amelyekről csak kevés más városi roller álmodhat.

`

INOKIM MINI 2

Új termék

Termékopciók
Szín: *
 

- 0 Ft‎
 

- 0 Ft‎
Régi ár Kedvezményes ár

337 900 Ft‎Áfát tartalmazza

159 100 Ft‎Áfát tartalmazza

- 53%

- +

Legjobb ár garancia

Jobb árat talált?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Rendezés

11:00

csak az e-shop megrendelésekre vonatkozik

Feladjuk

Ma

A kiválasztott modell elérhetősége

A konfigurációtól függően változhat

Eshop
Szállításra kész. Normál szállítási idő 2-3 munkanap.
Tudjon meg többet
  • Élethosszig tartó 50% kedvezmény a szervizből
  • 10% kedvezmény pótalkatrészekre
  • 10% kedvezmény a tartalék akkumulátorból
  • Az első szerviz teljesen ingyenes
  • Kedvezmény a következő vásárláshoz
  • Ingyenes biztonsági ellenőrzések
  • Származási bizonyítvány
Minden fontos

Információk a termékről

 
Több infó

Kategóriájában a legkompaktabb és a legkönnyebben hordozható roller. Az INOKIM a kis súlyú, összecsukható rollerek világába ezzel a prémium termékkel teljes dicsfényben vonult be, mindig a minőséget, a biztonságot és a gyönyörű dizájnt képviselve, ami alól ez a rövidebb városi utakra készült, ultrakönnyű modell sem kivétel. Így aztán, ha egy nagyszerű elektromos rollert keres, miközben Önnek a legfőbb szempont a kis súly, akkor meg is találta.

Az INOKIM az elektromos rollerek egyik legrégebbi gyártója, így nem csoda, hogy az egész rollerből csak úgy sugárzik a tervezési tapasztalat. Tizenegy évvel ezelőtt építették és adták el első elektromos rollerüket, ami a piacra újonnan érkezők túlnyomó többségéről nem mondható el. A Mini 2 súlya csupán kicsivel több mint 10 kg, de még így is képes elérni a 25km/h-s sebességet, miközben megőrzi rendkívüli praktikusságát és tömörségét. Ezek olyan tulajdonságok, amelyekről csak kevés más városi roller álmodhat.

 

Használat és praktikum

A Mini 2-t úgy tervezték, hogy ideális megoldás legyen a tervezett útvonal utolsó pár kilométerének megtételére. Függetlenül attól, hogy ezt a távolságot az otthonától teszi meg, vagy egy parkoló övezetből, esetleg miután leszállt a buszról, vele az utazás mindig stílusos és örömteli lesz. Alig több mint 10 kg-os ultrakönnyű súlya ellenére több mint elegendő paraméterrel rendelkezik a városban megtett rövidebb távokhoz. A Mini 2-t bárhová magával viheti, ahol szüksége van rá, hogy aztán később hazavigye Önt. Szinte nem is létezik más olyan roller a világon, amit úgy lehet összecsukni, hogy utána a kerekén lehessen húzni, mint egy bőröndöt. Ráadásul összecsukott állapotban függőleges helyzetben marad, így alig foglal helyet. Eléri a 25 km/h-s sebességet és 3,5 óra alatt teljesen fel lehet tölteni. Ha szükséges, akár 25 km-es távot is meg tud tenni vele. A kis súlyt figyelembe véve elképesztő, hogy az INOKIM ebbe a rollerbe egy rugalmas csatlakozó formájában tudta beépíteni a felfüggesztést. A roller ajánlott maximális terhelhetősége 75 kg. A beépített telefontöltőnek külön örülhet - az USB csatlakozóval bármikor feltöltheti a telefonját és kihasználhatja az INOKIM Mini 2 nagy kapacitású akkumulátorát.

 

 

Biztonság

Az INOKIM márkánál elsődleges a biztonság. Nincs ez másképp ennek a könnyebb modellnek az esetében sem, amit elsősorban rövidebb városi túrákra terveztek. A cél a rendkívül alacsony súly megtartása a biztonság megóvása mellett. Ezért a Mini 2 egy speciális, alaposan bevizsgált elektromos fékkel rendelkezik. Ha szükséges, a fékhatás növelhető a klasszikus taposófékkel, amely a hátsó kerék sárvédőjének lenyomásával vehető igénybe. A roller hátsókerék meghajtású, ami jelentősen megnöveli a biztonságot a motor meghibásodása esetén. Az első kerék levegővel töltött, ez segíti kiküszöbölni a kátyúk és kitüremkedések okozta egyenetlenségeket. A hátsó kerék tömör gumiabroncsból van, minimalizálva ezzel a defekt kockázatát. Ez a roller egyszerűen a legjobbat nyújtja!

 

Formatervezés

Ezt a rollert semelyik másikkal nem fogja összekeverni. Az INOKIM nem hajlandó kompromisszumra a formatervezést illetően. Az elektromos féknek köszönhetően a roller kinézetét nem zavarják kábelek vagy sodronyok, így az egész dizájn felettébb letisztult. Sugárzik belőle a könnyedség és a praktikus elegancia. A roller karosszériájába még a lengéscsillapítót is beépítették, amely így gyakorlatilag láthatatlan. Nagyszerűen néz ki, akár menet közben, akár összecsukva a kézben vagy stílusosan a segédkerekein állva. Ezzel a rollerrel bármilyen találkozóra elegánsan érkezhet, akár kávézóba, iskolába, az irodába vagy egy luxus étterembe megy vele, bármilyen alakalomra megfelelő. Ráadásul miután összecsukta, el tudja rejteni a szék vagy az asztal alá, vagy hagyhatja a segédkerekeire állítva - minimális helyet foglal és remekül mutat. Ebben az álló helyzetben semmilyen más roller nem képes megállni, ami a MINI 2-t még egyedibbé teszi.

 

Teljesítmény

Ne tévesszék meg a teljesítményadatok. Lehet, hogy „csupán“ 250 W-os, de ezt az erőt teljes mértékben képes leadni és az utazásra fordítani a közvetlenül a kerékbe integrált hátsó motoron keresztül. Ehhez még hozzájön a 36 V-ot felhasználó akkumulátor, amely feszültsége magasabb, mint ami erre a kategóriára jellemző. Ennek köszönhetően az energiaátvitel nagyon hatékony. Meg fog lepődni, mennyire játékos ez a roller. A kerék kicsi, csupán 6 hüvelykes, éppen ezért a roller meglehetősen jól gyorsul - olyan mintha a kerékpáron könnyebb sebességre kapcsolna. Akár 25 km/h-s sebesség elérésére is képes, ami városban bőven elegendő.

 

Kényelem

A 6 hüvelykes első kerék levegővel töltött gumiabroncsa segít tompítani az út egyenetlenségeit a közvetlenül a roller testébe épített, rugalmas gumiból készült, függeszkedő lengéscsillapítóval együtt, ami több mint 2 cm-es elmozdulásra is képes. Ez ugyan nem tűnik soknak, de valójában jelentősen hozzájárul az ütések és rezgések elnyeléséhez. Ilyen rendszerrel egyetlen másik hasonló súlyú, rögzített alvázzal rendelkező roller sem rendelkezik. A roller minimális súlyát és a méreteit figyelembe véve ez jó megoldás, ami hozzájárul a vezetési komforthoz, mivel lényegesen kényelmesebb, mint bármely más rugózott alváz nélküli darab. Természetesen a nehezebb, teljesen rugózott modellek kínálta kényelemnek nem felel meg, de ez nem is feladata ennek a rollernek. A hátsó kerék tömör gumiból van, ami csökkenti a defekt kockázatát. Rövidebb, városi utazásra tervezték, így nem kell képesnek lennie rossz felületű utakon több tucat kilométer megtételére. Küldetését tekintve az általa nyújtott kényelem kielégítő, és ezt bizonyára értékelni fogják azok, akik elsősorban egy extrém könnyű, praktikus, összecsukható rollert keresnek rövidebb távolságokra. A kényelemhez hozzájárul a mindig rendelkezésre álló, beépített USB csatlakozó telefonja feltöltéséhez, továbbá a roller teljesen karbantartásmentes működése. Csak pattanjon fel rá és már vezetheti is!

 

Hatótávolság

Alacsony súlya ellenére a roller nem spórol az akkumulátoron, amely 36 V és 7,8 Ah erősségű, összes tárolt energiája 280 W és LG cellákból épül fel. Tekintettel nagyjából 10 kg-os súlyára, ezek kiváló paramétekerek, és gazdaságos vezetés mellett elegendőek egy majdnem 28 km-es út megtételéhez. Ez a modellhez megálmodott alaptáv sokszorosa, így ez mindenki számára elegendő lehet. Ezen felül a roller megfelelő állapotának fenntartásához ajánlott az akkumulátort inkább minden éjszaka feltölteni, mint kifulladásig lemeríteni. Egy teljesen lemerült akkumulátor töltési ideje kevesebb mint 4 óra.

 

Értékelésünk

Ez egy ultrakönnyű elektromos roller, ami tükröződik praktikusságában és specifikációiban. Árát illetően a könnyű modellek kategóriájának prémium szegmensébe tartozik, ezt azonban ellensúlyozzák paraméterei, formatervezése, praktikussága és megbízhatósága. Elég csak elindítani és vezetni anélkül, hogy bármilyen karbantartásra lenne szükség, leszámítva a kerekek időnkénti nyomásellenőrzését. Ráadásul nagyon jól néz ki. Segédkereinek köszönhetően képes megállni függőleges helyzetben, sőt segítségükkel összecsukott állapotban maga mögött húzhatja, mint egy bőröndöt, ami kifejezetten praktikus, hiszen így nem kell cipelnie. Legfeljebb 5 km hosszú városi utakra ajánljuk, 75 kg súly alatt. Ha hosszabb útvonalakat tervez, vagy 75 kg-nál nagyobb a súlya, ez a modell nem Önnek való. Akkor másfajta rollert kell beszereznie, amely valamivel nehezebb. Másrészről viszont ha nem tervez hosszabb utakat megtenni vele és gyakran fogja tömegközlekedésen vagy az autójában szállítani, akkor ez a modell pehelysúlyával és megfelelő paramétereivel meghálálja a választását.

 

Szerviz

Mi vagyunk az INOKIM márka egyetlen és kizárólagos beszállítója és forgalmazója Szlovákiában, Csehországban és Ukrajnában, így természetesen közvetlen garanciális és a garancia lejárata utáni szervizelést is vállalunk, ami a következő üzleteinkben biztosított: Prága, Brno, Pozsony és Ungvár. Minden alkatrészt raktáron tartunk. A garanciális javítások egyetlen hitelesített szolgáltatója vagyunk, így a roller vásárlásakor nem kell a szervizelés vagy az alkatrészek elérhetősége miatt aggódnia. A gyártó közvetlen képviseletének köszönhetően a bonyolultabb javításokkal és a diagnosztikával is elboldogulunk.

 

A márkáról

Az INOKIM azon kevés gyártók egyike, amelyiknél minden egy helyen történik a formatervezéstől kezdve, a hardware és software fejlesztéseken keresztül, lefedve a gyártást, az értékesítést, egészen a szervizelésig. Minden egyes alkatrész és összetevő egyedi fejlesztésű és az INOKIM által tesztelt, ami igazán szokatlan és egyedülálló dolog. Emiatt tartozik az INOKIM az abszolút csúcskategóriába. A fejlesztés, a kutatás és a tervezés székhelye az izraeli Tel-Avivban, a márka szülővárosában található. A gyártás a kínai Ningbo városában a vállalat saját gyárában szigorú minőségi felügyelet mellett zajlik.

Az INOKIM Nimrod Sapir Riccardo garázsprojektjeként indult 2009-ben. Ma már igazi világmárkaként tarthatjuk számon, amely szinte minden országban jelen van. Nimrod továbbra is aktívan tevékenykedik a vállalatban és a mai napig ő felel a termékek formatervezéséért, így egyben ő az OXO modell tervezője is.

A Voltride büszkén vállalja a partnerséget ezzel a márkával, hiszen lelkesedésünk és szenvedélyünk közös az egyéni elektromobilitás terén. 2019 óta mi vagyunk az INOKIM egyetlen és kizárólagos képviselője Szlovákiában, Csehországban és Ukrajnában. A márka globális jellegéből fakadóan a világ egyik pontján sem lesz gondja rollere szervizelésével, illetve az alkatrészutánpótlással, ugyanis bárhol is van, az INOKIM partnerei - függetlenül attól, hogy melyik országban vásárolta rollerét - globális minőségi garanciát vállalnak rá.

3/10
Kényelem
10/10
Karbantartás
10,5 kg
Súly
350 W
Teljesítmény
28 km
Hatótávolság
25 km/h
Sebesség
Városnak megfelelő
Nagyon könnyű
légkerék
Több színváltozat
Szabadonfutó
Jól összecsukható
Hátsó fék
Motor hátul
Hátsó felfüggesztés
Magas megbízhatóság
 
Adatlap
Teljesítményparaméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték Voltride független mérés Értékelés
Súly akkumulátorral 10,5 kg 10,3 kg jedna z najľahších kolobežiek na svete s týmito parametrami
Töltési idő 4 h Várakozás a tesztre
Max. sebesség 25 km/h 31,79 km/h pri tejto váhovej kategórii je max rýchlosť dostatočná, navyše kolobežka má pomerne svižné zrýchlenie
Erő 350 W 413,6 W na krátke vzdialenosti do mesta postačuje
Hatótávolság 28 km 22,78 km Pri kolobežke určenej na krátke vzdialenosti je to skvelé číslo. Výrobca ho udáva v ECO móde (15 k/h)
Városi ciklustartomány - 19,53 km
Gyorsulási táv 0 - 20 km/h - 21,4 m
Gyorsulási táv 0 - 30 km/h - 125,2 m
Gyorsulási idő 20 km/h-ra - 5,96 s
Gyorsulási idő 30 km/h -ra - 19,86 s
Féktáv 20 km/h -tól - 4,8 m
Féktáv 30 km/h -tól - 10,5 m
Féktávolság max sebességtől - 10,62 m
Sprint 100 m -en - 16,9 s
Sprint 250 m -en - 34,58 s
Sprint 1000 m -en - 123,31 s
mutass többet
Mutass kevesebbet
Voltride mérések

Független mérési eredmények

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények.

További információ a tesztelésről
Az eredmények a konfigurációtól függenek, kérjük, válassz:
Ezt a változatot még nem tesztelték, eredmények megjelenítése a következőre:
31,79
km/h
Max. sebesség
413,5
watt
Max. teljesítmény
22,78
km
Max. hatótávolság
19,54
km
Hatótávolság városban
20,98
km
Minimum hatótáv
16,90
másodperc
Idő
100 m-ig
34,58
másodperc
Idő
250 m-ig
123,31
másodperc
Idő
1 km-ig
5,96
másodperc
Idő
20 km/h-ig
19,86
másodperc
Idő
30 km/h-ig
1,89
másodperc
Idő
20 km/h-tól
2,74
másodperc
Idő
30 km/h-tól
21,4
méter
Táv
20 km/h-s sebességnél
125,2
méter
Táv
30 km/h-s sebességnél
4,8
méter
Táv
20 km/h-tól
10,5
méter
Táv
30 km/h-tól
Gyorsulás
Fékezés
Teljesítmény
Hasonlíts össze több modellt

Válassz más járműveket az összehasonlításhoz.
Az adatok diagramokban, táblázatokban és teljesítményértékekben jelennek meg.

Hasonlíts össze különböző járműveket

Válassz más járműveket az alábbi választékból:

Elsődleges konfiguráció:

Válassz
Gyorsulási idők
10 15 20 25 30 31,79
0
0 10
1,85
0 10
INOKIM Mini 2 1,85
0 15
3,31
0 15
INOKIM Mini 2 3,31
0 20
5,96
0 20
INOKIM Mini 2 5,96
0 25
9,18
0 25
INOKIM Mini 2 9,18
0 30
19,86
0 30
INOKIM Mini 2 19,86
0 31,79
32,19
0 31,79
INOKIM Mini 2 32,19
10
10 15
1,46
10 15
INOKIM Mini 2 1,46
10 20
4,11
10 20
INOKIM Mini 2 4,11
10 25
7,33
10 25
INOKIM Mini 2 7,33
10 30
18,01
10 30
INOKIM Mini 2 18,01
10 31,79
30,34
10 31,79
INOKIM Mini 2 30,34
15
15 20
2,65
15 20
INOKIM Mini 2 2,65
15 25
5,87
15 25
INOKIM Mini 2 5,87
15 30
16,55
15 30
INOKIM Mini 2 16,55
15 31,79
28,88
15 31,79
INOKIM Mini 2 28,88
20
20 25
3,22
20 25
INOKIM Mini 2 3,22
20 30
13,90
20 30
INOKIM Mini 2 13,90
20 31,79
26,23
20 31,79
INOKIM Mini 2 26,23
25
25 30
10,69
25 30
INOKIM Mini 2 10,69
25 31,79
23,01
25 31,79
INOKIM Mini 2 23,01
30
30 31,79
12,32
30 31,79
INOKIM Mini 2 12,32
Gyorsulási táv
10 15 20 25 30 31,79
0
0 10
3,25
0 10
INOKIM Mini 2 3,25
0 15
8,38
0 15
INOKIM Mini 2 8,38
0 20
21,36
0 20
INOKIM Mini 2 21,36
0 25
41,88
0 25
INOKIM Mini 2 41,88
0 30
125,24
0 30
INOKIM Mini 2 125,24
0 31,79
230,43
0 31,79
INOKIM Mini 2 230,43
10
10 15
5,13
10 15
INOKIM Mini 2 5,13
10 20
18,11
10 20
INOKIM Mini 2 18,11
10 25
38,63
10 25
INOKIM Mini 2 38,63
10 30
121,99
10 30
INOKIM Mini 2 121,99
10 31,79
227,18
10 31,79
INOKIM Mini 2 227,18
15
15 20
12,97
15 20
INOKIM Mini 2 12,97
15 25
33,50
15 25
INOKIM Mini 2 33,50
15 30
116,85
15 30
INOKIM Mini 2 116,85
15 31,79
222,05
15 31,79
INOKIM Mini 2 222,05
20
20 25
20,53
20 25
INOKIM Mini 2 20,53
20 30
103,88
20 30
INOKIM Mini 2 103,88
20 31,79
209,07
20 31,79
INOKIM Mini 2 209,07
25
25 30
83,35
25 30
INOKIM Mini 2 83,35
25 31,79
188,54
25 31,79
INOKIM Mini 2 188,54
30
30 31,79
105,19
30 31,79
INOKIM Mini 2 105,19
Fékezési idők
30 25 20 15 10 0
31,79
31,79 30
0,01
31,79 30
INOKIM Mini 2 0,01
31,79 25
0,41
31,79 25
INOKIM Mini 2 0,41
31,79 20
0,87
31,79 20
INOKIM Mini 2 0,87
31,79 15
1,32
31,79 15
INOKIM Mini 2 1,32
31,79 10
1,79
31,79 10
INOKIM Mini 2 1,79
31,79 0
2,76
31,79 0
INOKIM Mini 2 2,76
30
30 25
0,40
30 25
INOKIM Mini 2 0,40
30 20
0,86
30 20
INOKIM Mini 2 0,86
30 15
1,31
30 15
INOKIM Mini 2 1,31
30 10
1,78
30 10
INOKIM Mini 2 1,78
30 0
2,74
30 0
INOKIM Mini 2 2,74
25
25 20
0,46
25 20
INOKIM Mini 2 0,46
25 15
0,91
25 15
INOKIM Mini 2 0,91
25 10
1,38
25 10
INOKIM Mini 2 1,38
25 0
2,35
25 0
INOKIM Mini 2 2,35
20
20 15
0,45
20 15
INOKIM Mini 2 0,45
20 10
0,92
20 10
INOKIM Mini 2 0,92
20 0
1,89
20 0
INOKIM Mini 2 1,89
15
15 10
0,47
15 10
INOKIM Mini 2 0,47
15 0
1,44
15 0
INOKIM Mini 2 1,44
10
10 0
0,97
10 0
INOKIM Mini 2 0,97
Féktávok
30 25 20 15 10 0
31,79
31,79 30
0,09
31,79 30
INOKIM Mini 2 0,09
31,79 25
3,01
31,79 25
INOKIM Mini 2 3,01
31,79 20
5,79
31,79 20
INOKIM Mini 2 5,79
31,79 15
7,86
31,79 15
INOKIM Mini 2 7,86
31,79 10
9,42
31,79 10
INOKIM Mini 2 9,42
31,79 0
10,62
31,79 0
INOKIM Mini 2 10,62
30
30 25
2,92
30 25
INOKIM Mini 2 2,92
30 20
5,71
30 20
INOKIM Mini 2 5,71
30 15
7,78
30 15
INOKIM Mini 2 7,78
30 10
9,34
30 10
INOKIM Mini 2 9,34
30 0
10,54
30 0
INOKIM Mini 2 10,54
25
25 20
2,78
25 20
INOKIM Mini 2 2,78
25 15
4,85
25 15
INOKIM Mini 2 4,85
25 10
6,41
25 10
INOKIM Mini 2 6,41
25 0
7,61
25 0
INOKIM Mini 2 7,61
20
20 15
2,07
20 15
INOKIM Mini 2 2,07
20 10
3,63
20 10
INOKIM Mini 2 3,63
20 0
4,83
20 0
INOKIM Mini 2 4,83
15
15 10
1,56
15 10
INOKIM Mini 2 1,56
15 0
2,76
15 0
INOKIM Mini 2 2,76
10
10 0
1,20
10 0
INOKIM Mini 2 1,20

A tesztvezetéseink során mért valós eredmények. A lehető legtudományosabb megközelítést és professzionális mérési eszközöket használunk.

További információ a tesztelésről
Mutass többet Mutass kevesebbet
 
Adatlap
Egyéb paraméterek
Jellemzők A gyártó által megadott érték
      Min. sebesség korlátozás 15 km/h (ECO režim)  
      Max. sebesség korlátoz 25 km/h (max rýchlosť)  
      Hossz 100 cm  
      Magasság 113,5 cm  
      Szélesség 38,4 cm  
      Hossz hajtva 96 cm  
      Magasság összecsukva 30 cm  
      Szélesség összecsukva 38,4 cm  
      Motor tipus szénmentes (BLDC) a kerékben  
      Akkumulátor tipus Li-Ion  
      Az akkumulátor feszültsége 36 V  
      Akkumulátor teljesítmény 7,8 Ah  
      Akkumulátor engergiája 281 Wh  
      Helyreállítás nem  
      Vezérlő rendszer hüvelykujj kar  
      Tempomat Nem  
      Sebesség korlátozás igen  
      Beindítás igen  
      Hajtáslánc hátsó hajtás  
      Első fék nem  
      hátsó fék elektromos + lábfék  
      Első kerék típusa levegős belső tömlő  
      Hátsó kerék típusa tömör  
      Első kerék átmérője 6"  
      Hátsó kerék átmérője 6"  
      Felfüggesztés hátsó  
      Első felfüggesztés szilárd (felfüggesztés nélkül)  
      Hátsó felfüggesztés lengőkar + gumi blokk  
      Világítás egyik sem  
      Féklámpa nem  
      Max. terhelés 75 kg  
      Ajánlott nyomás a gumiabroncsokban több mint 35 Psi (2,4 bar)  
Elégedett vásárlók

Vélemények

Jót cselekszünk Önnek köszönhetően.

Vásároljon, és válassza ki, -fák ültetésével, -akkumulátorok újrahasznosításával vagy kerékpárutakkal akarja-e segíteni a környezetet. Mi is hozzájárulunk!
Kosárhoz Ön által hozzáadva
Mennyiség
Összesen
0 termék van a kosaradban 0 termék van a kosaradban
Összesen (áfát tartalmazza)
Vásárlás folytatása